FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zodiac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zodiac » 25 maj 2014, 23:01

I od mene cestitke za @starugardu ,neka je ziva i zdrava .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2014, 23:03

Zodiac je napisao/la:I od mene cestitke za @starugardu ,neka je ziva i zdrava .
+1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 25 maj 2014, 23:07

harry_90 je napisao/la:
+1

+2
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 maj 2014, 23:09

solar1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
+1

+2
+3

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 25 maj 2014, 23:26

beka23 je napisao/la:
solar1987 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:I od mene cestitke za @starugardu ,neka je ziva i zdrava .
+1

+2
+3[/quote]
+4 sa puno njegovih smajlica :beba: :beba: :beba: :beba:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 maj 2014, 23:31

Čestitke za @staragarda da je živa i zdrava !
časti nas brate bar virtualnim pivom :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 25 maj 2014, 23:32

+5

jao koji mi giganti postajemo samo ne treba de sad dizati da ne zijanimo ne daj boze sta .... samo jako
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 maj 2014, 23:34

+6 :mrgreen:
cestitkeeeee

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 maj 2014, 23:36

a za pojacanja ako imate informacije pisite ovdje da svi vidimo :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2014, 23:36

cestike i od mene....

a ovo za Besiktas je donekle i nestvarno jbt, kad se sjetim vremena prije 15 mjeseci

a info za pojacanja su ti, navodno Ciro hoce 3 defanzivca (od toga jedan lijevi bek i jedan jak stoper), 3 vezna (centralni i ofanzivni kvalitetni igraci, defanzivni backup) i 2 napadaca (krilnog i klasnog golgetera)..licitira se raznim imenima, od prvih zvijezda PL do prvih zvijezda ove nase lige, i o tome i ne treba jos pisati dok je zec u sumi :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 maj 2014, 23:43

Ja kolko znam najvise se pricalo za Bosnjaka (GOSK) i Jamaka (Zeljo), mada vjerujte vi meni ova ekipa je sad trenutno bolja od pola premijerligasa, a sljedece sezone ovi koji ostanu bice jos bolji jer ce bit duze zajedno, tako da ne treba previse zatrpavat ekipu, mada se samo treba kvalitetnije popunit, definitivno nam trebaju 2 stopera i jedan lijevi bek, imam Mehidica i Efendica na desnom beku, ne zna se ko je jaci :D a za ostao vidicemo, ne samo ne treba dovodit polovnjake i penzionere.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 maj 2014, 23:49

čestitke i od mene za @starugardu, nek' je živa i zdrava :beba:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 maj 2014, 23:50

ma treba taj lijevi bek i jedan iskusan jak stoper , prekaljen za ovu ligu..mozda cak i dva jer ipak su Sale i Moranjkic nesigurni da igraju na recimo Grbavici, Kosevu, BP, BB itd itd..

treba i igrac u veznom redu umjesto Jahe, koliko god se on trudio osim povremenih bljesaka (1 od 5 tekmi) ne moze on vise, kao i taj rezervista da mijenja Omu i tog startnog veznog....sve ovo sto Ciro hoce jest potrebno, golgeter posebno obzirom kakva nam je realizacija..

imamo dobrog golmana, dva dobra desna beka (Migi i Efendic), Omu na sredini i Redzepi /Mehidic lijevo da se bore..ostalo nam realno trebaju bolji igraci, ako imamo neke ambicije ako udjemo u PL vece od 9., 10. mjesta, a sigurno imamo...

ovi momci sad sto igraju prvih 11 prvo sto ce biti solidna klupa u PL, a drugo 99% ih i nema nista protiv da sjede na klupi u PL.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 25 maj 2014, 23:53

Imal neko zainteresovan da mi napravi dresove Slobode za PES 2013, potrebni su mi za patch koji radim.
Hvala ;)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 maj 2014, 23:53

klasik je napisao/la:Ja kolko znam najvise se pricalo za Bosnjaka (GOSK) i Jamaka (Zeljo), mada vjerujte vi meni ova ekipa je sad trenutno bolja od pola premijerligasa, a sljedece sezone ovi koji ostanu bice jos bolji jer ce bit duze zajedno, tako da ne treba previse zatrpavat ekipu, mada se samo treba kvalitetnije popunit, definitivno nam trebaju 2 stopera i jedan lijevi bek, imam Mehidica i Efendica na desnom beku, ne zna se ko je jaci :D a za ostao vidicemo, ne samo ne treba dovodit polovnjake i penzionere.
Ako vam dođe Jamak, držite ga samo što dalje od kafića, taj kad uđe ne zna izać :lol:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 25 maj 2014, 23:55

klasik je napisao/la:Ja kolko znam najvise se pricalo za Bosnjaka (GOSK) i Jamaka (Zeljo), mada vjerujte vi meni ova ekipa je sad trenutno bolja od pola premijerligasa, a sljedece sezone ovi koji ostanu bice jos bolji jer ce bit duze zajedno, tako da ne treba previse zatrpavat ekipu, mada se samo treba kvalitetnije popunit, definitivno nam trebaju 2 stopera i jedan lijevi bek, imam Mehidica i Efendica na desnom beku, ne zna se ko je jaci :D a za ostao vidicemo, ne samo ne treba dovodit polovnjake i penzionere.
tako je, treba dovesti 7,8 ciljani pojacanja :)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 maj 2014, 00:00

fukarezv je napisao/la:
tako je, treba dovesti 7,8 ciljani pojacanja :)
Ja bi volio nekog mladog, nepoznatog brazilca il afrikanca (tipa onaj Kouassi u Hajduku) cisto da se publika malo napali :D , Ciro sigurno ima neku agenciju koja zastupa i dovodi te Brazilce i Afrikance u Evropu, ako je dobar mozda i zaradit na njemu ako nije, bar je dobar marketinski trik.

A sto je Jamaka tice ako bude htio po kafanama hodat, ovde mu nece trebat puno da nadje drustvo iz svlacionice za popit :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 00:02

i Travancic iz Sarajeva se spominje kao neko ko bi nas mogao pojacati, dobar igrac al ga unistise izlasci al ako dodje sredice njeg Ciro :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6132_n.jpg evo jedna sika brzog i travancica :D

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 maj 2014, 00:04

slika voli i nas Brzi popit' :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2014, 00:07

samozeljo1987 je napisao/la:
Ako vam dođe Jamak, držite ga samo što dalje od kafića, taj kad uđe ne zna izać :lol:

**** jarane svi su takvi..kome god je nas igrac otisao ili koji je nama dosao svi su isti..svi u kaficima, svi imaju neke poroke ..ali ebiga brate malo je onih koji se smao bace na fudbal..recimo Mehanovic kod nas mi se cini kao jedna od tih primjera fudbalera koji vise gledaju da uspiju u fudbalu ili ti ga na modnoj pisti :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []