FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vise bi volio da Dolinu srede i kapacitet povecaju nego novi stadion
Ma nek prave Mercedes-Arenu, ili proširuju stadion , samo da nešto urade. Svaki put kad čitam bezveze se nadam...
Kako bi ovo bilo odlicno, znaci samo stadio bi vrijedio izmedju 60-80 miliona + ostale vrijednosti pa bili bi skuplji od liverpool-a ( bez urede )
, pa sa izgradnjom kapacitet bi se znatno povecao vjerovatno na nekih 25-30 hiljada, samo smanjit to vrijeme od 35 godina na nekih 15-20 godina i savrsena situacija 
Razumijes ti mene burazere moj 
za 35god zaraditi 60-80mill... pa ni za 350god zeljo ne bi zaradio toliku lovuLuca.Toni je napisao/la:Kako bi ovo bilo odlicno, znaci samo stadio bi vrijedio izmedju 60-80 miliona + ostale vrijednosti pa bili bi skuplji od liverpool-a ( bez urede ), pa sa izgradnjom kapacitet bi se znatno povecao vjerovatno na nekih 25-30 hiljada, samo smanjit to vrijeme od 35 godina na nekih 15-20 godina i savrsena situacija
- nikad_izvini
- Kontakt:
Khm, opet se ponavlja priča o stadionu. I opet počinje priča
i Nadanja
Ponovo
Jel može da se ne piše o tome. Kad dođu bageri onda možemo do mile volje da se naslađujemo i radujemo. Trenutno je ovo više-manje šuplja. Želim da vidim bagere i mnogo radnika na stadionu sa Hansom kao "in charge" osobom 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ko je reko da ce Zeljo zaraditi toliku lovu ??? jesi normalan, nego ta firma ulaze svoje SVOJE pare u gradnju stadiona, koje ce im se vratiti za nekoliko godina, oni su ovdje stavili dazele 35 godina da stadion bude njihov i nakon toga stadion ostaje u vlasnistvi Zelje ??? skonto ?spajz je napisao/la:za 35god zaraditi 60-80mill... pa ni za 350god zeljo ne bi zaradio toliku lovuLuca.Toni je napisao/la:Kako bi ovo bilo odlicno, znaci samo stadio bi vrijedio izmedju 60-80 miliona + ostale vrijednosti pa bili bi skuplji od liverpool-a ( bez urede ), pa sa izgradnjom kapacitet bi se znatno povecao vjerovatno na nekih 25-30 hiljada, samo smanjit to vrijeme od 35 godina na nekih 15-20 godina i savrsena situacija
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44729.htm
evo ovo nije losa vijest, taman da se igraci malo odmore od tekme sa Borcem.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Evo ga, počelo je. Sad će desetak stranica biti napisano o stadionu
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
steta sto nije nocni terminLuca.Toni je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44729.htm
kako nijeBuddy je napisao/la:steta sto nije nocni terminLuca.Toni je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44729.htm
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Meni ova prica oko stadiona smjesna, mislim da se ovo nikada nece dogodit, nazalost ... 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovo bi bila perferkcija kad bi se ovo ostvarilo bilo bi extra... zamislite samo to pa i reprezentacija bi napokon dobila stadion na nivou 
mB!
pa u 17 h je, da je barem 2 sata kasnije, al dobro nije to ni bitno
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Taj dan noc pada u 17:55 tako da ce dio prvog i citavo drugo poluvrijeme igrati pod reflektorima.Buddy je napisao/la:pa u 17 h je, da je barem 2 sata kasnije, al dobro nije to ni bitno
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Cuj smjesnaElegant je napisao/la:Meni ova prica oko stadiona smjesna, mislim da se ovo nikada nece dogodit, nazalost ...
1921-2011
Đaba brate, taman da noc pada u 16 hStole iz Bora je napisao/la:Taj dan noc pada u 17:55 tako da ce dio prvog i citavo drugo poluvrijeme igrati pod reflektorima.Buddy je napisao/la:pa u 17 h je, da je barem 2 sata kasnije, al dobro nije to ni bitno
to je samo bila neka moja mala zelja
a nemoze sad bas da neko lupi i kaze pravi se GRBAVICA, mora imati neke temelje ... tako da nadam se najboljem.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma samo da hoce "izaci" predsjednik kluba i reci da je dogovor postignut, i da se radovi otvaraju tog i tog datuma.. Ma napravili bi revoluciju na Balkanu sto se tice svega.. 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Borac - Rudar na TV:u umjesto nase utakmice protiv Slavije, haha pa jeli se oni sale :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
WTF!?!?!?sajo10 je napisao/la:Borac - Rudar na TV:u umjesto nase utakmice protiv Slavije, haha pa jeli se oni sale :S
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87 i 16 gostiju.