Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 00:12

legenda reala je napisao/la:

Sve sam mogo očekivati, ali da ćeš ti najviše plakati nakon "poraza" :P pa jbgti zar se nisi bio halalio sa prolazom na izvlačenju :mrgreen:

Pišaj ih prošli ispali, kad sam ja pao na kladi :P
Ma ne pišem ovo zbog ispadanja, jbg nisam ni očekivao prolaz Uniteda (čak sam se b i kladio u to sa Raulom), već čisto zbog načina na koji je United izbačen, prvenstveno od strane Cakira, koji je odlučio biti glavna zvijezda večeras :mrgreen:

Nemam problem sa Realom, kojeg kao najtrofejniji španski klub izuzetno cijenim i respektujem kao i Jozu (slika) i ne krijem da bih baš njega voljeo vidjeti na klupi Uniteda jednom kad Fergie odluči preuzeti neku drugu funkciju u klubu, a jedino što mi smeta (pored Cakira :mrgreen: ) jesu i ovi dvostruki aršini nekih simpatizera Reala :roll:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 06 mar 2013, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 mar 2013, 00:13

calma calma :D
slika
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2013, 00:13

Bonus je napisao/la:

Rafaele brate, zašto ne obuces rukavice ko covjek :P ....manje bi ofiran bio :mrgreen:
Ovo ko Suarez :mrgreen:

Engleska liga jeste najjača u jednoj stvari a to je propaganda.Vjerovatno će sljedeće sezone i kung fu vještine biti dozvoljene u fudbalu na zahtjev Fergie's association.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 06 mar 2013, 00:14

neo je napisao/la:calma calma :D
slika
ako je ovo penal onda se svaki korner moze sudit 3 penala

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 mar 2013, 00:15

Baci avatar na PP

fin rodjus Realu inace..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 mar 2013, 00:15

Prije svega cestitke fudbalerima Manchestera na odlicnoj predstavi,odigrali su fenomenalno zaista.
Cak i sa igracem manje su uspjeli napraviti 3-4 sto postotne sanse,ali je Diego Lopez tim odbranama zasluzio epitet igraca utakmice.
Zao mi je sto je onaj crveni karton sj3bo utakmicu ali Boze moj.
Misljenja sam da je crveni karton mozda prestrogo dosudjen,ali mi je isto tako bezveze sto se banalizira onakav start Nanija.Ovo sudijsku odluku smo doveli do toga kao da je turčin zbog nekog dajva pokazao direktni crveni karton.
Moga je dat crveni (i jest) a i nije morao.
Mozda kod Nanija zaista nije bilo namjere,ali nije prvi put da se neopreznost "nagradjuje" na ovakav nacin.
Moram reci da sam pomalo iznenadjen i SAFovim reakcijama nakon onog iskljucenja.
Rezultat na semaforu u tim momentima je jos uvijek bio 0:0 i umjesto da povuce Giggsa (koji je bio gotov vec u prvom) na klupu i nadomjesti taj manjak sa nekim trkacem npr. Anderson ili sta ja znam on nije uradio nista.
" onclick="window.open(this.href);return false;

cisto da se spomene.

Zao mi je ovih "navijaca" Barcelone koji su dosli da lijece svoje frustracije,prije svih ovog FKKrajine ocito je da je momak pregorio.

sine jesil dobro?Jel ti bolje?
De popij neki caj,nesmijes se toliko nervirat.

Hala Madrid!
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 06 mar 2013, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2013, 00:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Nisam ja nijedno ni drugo, pa evo kazem da pogresno je tvrdjeti da sudac ne moze opravdati onaj crveni karton. Jednostavno je pogresno. Ono je lako opravdati i dao sam razloge zasto i ubijedjen sam da bi i neovisna strucna sudacka komisija dosla do istog zakljucka i da bi sucu dala za pravo iz onih okolnosti, neovisno sto se nekome ne svidja sto je to napravio u knock out fazi ili sto smatraju da je odlucio susret. Isto tako, da se 'smilovao' pa pokazao samo zuti, opet bi i to mogao opravdati, ali nema se sta United izvlaciti ni da ih je sudac pokopao tim crvenim kartonom kad je ispravno dosudjen, odnosno lako opravdan.

Ne treba gledati tko bi gdje visio i kome bi se sta spocitavalo, valjda je bitnije da li je odluka opravdana, ili ne, imao je sudac gresaka i na stetu Reala, al ovaj crveni karton sigurno nije greska na stetu Manchestera. ;)
Nije mi jasno kako mozes opravdavati onu gresku sudije. Ako je ono crveni karton onda je i golmanova pesnica na Vidicevoj sljepocnici za crveni karton i penal. Identicna situacija, odnosno borba za loptu koja je u zraku. Noga u bubreg, saka u glavu. Ovo drugo je cak opasnije.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 mar 2013, 00:15

u cetvrtfinalu izbjeci bayern i to je to 8-)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 00:15

Čovječe koji dvostruki aršini,jel doista tvrdiš da ono nije za crveni,pa da je Pepe onako položio recimo RVP-a jel bi i dalje tvrdio da nije crveni?Nije u redu toliko povlačiti odluku koja nije sumnjiva.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 06 mar 2013, 00:16

[img]http://img.thesun.co.uk/multimedia/arch ... 85692a.jpg[/img
Necemo sad pretjerivati. Kod te akcije (odnosno koljena) sviran je ofsajd.
geoxx je napisao/la:u cetvrtfinalu izbjeci bayern i to je to 8-)
Zasto? Bayern je prvi u redu koje sad zelim. Sa njima se poklat pa kom opanci kom obojci. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 mar 2013, 00:17

Dzoni je napisao/la:.
Rezultat na semaforu u tim momentima je jos uvijek bio 0:0
Jest da me gripa spucala, da sam jedva gledao tekmu, al' mi se čini da je tad Utd vodio 1:0. :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 00:18

mandraX je napisao/la:
Jest da me gripa spucala, da sam jedva gledao tekmu, al' mi se čini da je tad Utd vodio 1:0. :mrgreen:
slika
naravno želje za brzo ozdravljenje ;)
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 06 mar 2013, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 00:18

LBJ MVP je napisao/la: Ovo ko Suarez :mrgreen:

Engleska liga jeste najjača u jednoj stvari a to je propaganda.Vjerovatno će sljedeće sezone i kung fu vještine biti dozvoljene u fudbalu na zahtjev Fergie's association.
Pa ovo je odavno dozvoljeno u Premu i nikad se ovo tamo ne daje crveni karton, što bi morao znati svako ko je pogledao neku tekmu u istom ;)

FA ili ti ga Football Association, čisto da znaš, jer vidim još si u srednjoj školi pa ti je sad najbolje vrijeme za naučiti te stvari :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 mar 2013, 00:18

mandraX je napisao/la:
**** greska,al eto jos gore.

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 06 mar 2013, 00:18

slika
Pa pomaže covjeku da shvati da je u nedozvoljenoj poziciji.
Ramos mu govori: "Halo uglješa, gdje ces u q, gdje si navalio tako mlad a neiskusan"

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 mar 2013, 00:22

Bas me zanima da li bi Giggs dobio crveni karton da je bio umjesto Nanija.Pa ona budala ima 50 nesavjesno pogibejnih startova po sezoni i jos kad se sjetim kakav je gol sjebao Ronaldu protiv Spanije(" onclick="window.open(this.href);return false;)...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 00:22

madridist je napisao/la:Čovječe koji dvostruki aršini,jel doista tvrdiš da ono nije za crveni,pa da je Pepe onako položio recimo RVP-a jel bi i dalje tvrdio da nije crveni?Nije u redu toliko povlačiti odluku koja nije sumnjiva.
Da tvrdio bih da nije crveni i da je Pepe ovako startao, a dvostruki aršini zbog toga što bi većina vas sad opsjedali pdf Barce sa teorijama o Uefaloni, da se ovakva situacija desila u korist Barce ;)

I po kojem osnovu to nije sumnjiva odluka, kada je sasvim očekivano bilo da Nani dobije žuti za ovaj start, a ne i crveni ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 mar 2013, 00:22

@madridist druže, hvala, upravo žuljam jedan takav. :lol:
Bonus je napisao/la: Pa pomaže covjeku da shvati da je u nedozvoljenoj poziciji.
Ramos mu govori: "Halo uglješa, gdje ces u q, gdje se navalio tako mlad a neiskusan"
Kakav je ovo king! :lol: :lol: :mrgreen:
JohnLennon je napisao/la:Bayern je prvi u redu koje sad zelim.
Iskreno, mislim da se Real i ne bi baš naigrao protiv Bayerna u ovim trenutcima.
Ne samo Real, bilo koja ekipa u Evropi.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 mar 2013, 00:23

Modric prvim kontaktom s loptom napravio vise od Ozila koji je igao 70 minuta.
To je kad je neko sitan, mal', eksplozivan, agilan i + zna odigrati na malom prostoru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2013, 00:23

rio_Ferdy88 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ovo ko Suarez :mrgreen:

Pa ovo je odavno dozvoljeno u Premu i nikad se ovo tamo ne daje crveni karton, što bi morao znati svako ko je pogledao neku tekmu u istom ;)

FA ili ti ga Football Association, čisto da znaš, jer vidim još si u srednjoj školi pa ti je sad najbolje vrijeme za naučiti te stvari :mrgreen:
Gledam prem,češće se igra ragbi po pravilima kojA odgovaraju Fergiju zato i osvaja silne titule.

Oprosti gospodine elokventni.

slika
Ipak nam @rio ne treba.

SRCE MADRIDA PIPITA.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.