Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Po kriterijumu kako ko navija za koga i ko mu je drazi igrac.....vecinom tako
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ma rasprava je smijesna..
Mjesto prima punte nam je bilo jedino mjesto u timu gdje nemamo vrhunskog igraca, a jedini dostupan je bio pipita..nije se dalo pregovarati sa laurentisom pa je marotta jednistabno platio klauzulu..
Nama ne treba ni lewa ni aubameyang ni niko druhi jer nisu naviknuti na ligu, nama je trebao higuain i mi smo ga doveli.
Sent from my Nokia 3310
Mjesto prima punte nam je bilo jedino mjesto u timu gdje nemamo vrhunskog igraca, a jedini dostupan je bio pipita..nije se dalo pregovarati sa laurentisom pa je marotta jednistabno platio klauzulu..
Nama ne treba ni lewa ni aubameyang ni niko druhi jer nisu naviknuti na ligu, nama je trebao higuain i mi smo ga doveli.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Re: RE: Serie A
Mora se priznat da je kvalitetna rasprava pokrenutaPogba je napisao/la:Ma purger voli traziti kavgu, polahko, jos nije pocela sezona.
Doveli ste jedinog kojeg ste mogli dovesti (a da nesto valja). Aguera, Cavania, Benzemu, Lewu, Suareza niko od ovih nece niti bi pustio jer zna da drugog slicne kvalitete nece moci dovesti tj. ovi drugi mu ga nebi prodali.JuventinoVero je napisao/la:
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Pa upravo..a davati 60-70mill mill za lakazeta ili lukakua i pitati se kakav ce biti..to je veci rizik.muamerc je napisao/la:Doveli ste jedinog kojeg ste mogli dovesti (a da nesto valja). Aguera, Cavania, Benzemu, Lewu, Suareza niko od ovih nece niti bi pustio jer zna da drugog slicne kvalitete nece moci dovesti tj. ovi drugi mu ga nebi prodali.JuventinoVero je napisao/la:
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Alves je imao više loših nego dobrih utakmica u zadnje dvije sezone.
Benatia više van terena nego na njemu.
Pjaca je veliki potencijal ali još uvijek ne klasni igrač.
Pjanića mi Bosanci dižemo i pretvaramo ga u top igrača a ustvari on to nije.
Higuain je mašina ali choker.
Juve je odradio odličan mercato ali ako Pogba ode tek su malo jači nego lani.Za Scudetto nije belaj, uzeli bi ga i sa Dyabalom + zadnjom četvorkom.Ali u LP-a svi ovi igrači možda i ne donesu dugo očekivani uspjeh.
Ostali klubovi iz Serie A nemaju se za šta takmičiti, Scudetto će i sljedeće sezone ostati u Torinu kao i barem dvije sezone poslije toga.
Prijatno i doviđenja do početka Serie A.
Juve je odradio odličan mercato ali ako Pogba ode tek su malo jači nego lani.Za Scudetto nije belaj, uzeli bi ga i sa Dyabalom + zadnjom četvorkom.Ali u LP-a svi ovi igrači možda i ne donesu dugo očekivani uspjeh.
Ostali klubovi iz Serie A nemaju se za šta takmičiti, Scudetto će i sljedeće sezone ostati u Torinu kao i barem dvije sezone poslije toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ima li Kineza?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka ugase klub kao što su i meni želju za praćenjem istog.Nemam vremena za obraćanje mnogo pažnje na ono što je propalo.SiamoNoi je napisao/la:Ima li Kineza?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ima,eno glade jaja indonezanimaSiamoNoi je napisao/la:Ima li Kineza?
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Re: RE: Re: Serie A
Eto vidis kako je nama sa GNK.S tom razlikom da je jedno privatno vlasnistvo i mogu ljudi radit sta hoce,a drugo udruga gradjana.Romagnoli13 je napisao/la:Neka ugase klub kao što su i meni želju za praćenjem istog.Nemam vremena za obraćanje mnogo pažnje na ono što je propalo.SiamoNoi je napisao/la:Ima li Kineza?
Bit ce bolje...
Juventus je odradio dobar posao, tu nema riječi. + klepio jednom od glavnih konkurenata najboljeg napadača. Ali meni je i dalje nestvarno da će Juventus platiti ovolike novce za Higuaina. Mogao je dati 50 golova, ali on toliko nije vrijedio, ne vrijedi ni sad a neće ni vrijediti nikada. Ići daleko pa nazivati ga najboljim napadačem svijeta je smiješno. Uostalom, Juventusu on ne treba da trpa u prvenstvu, nego u LP. Tu će se pokazat dal je to vrijedilo tog silnog novca.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mozes procitat 2-3 posta da vrijede a ostalo je vela havle. Higuain je trenutno za Juventus najbolje rjesenje i cuditi se cijenu za koju je placen mi nema smisla. Strucnjaci sa foruma bi doveli nekog u pola cijene k'o da kupuju krompir pa cekaju rabat. Uprava koja posluje odlicno i koja radi svoj posao i koja je stvorila ovaj tim odjednom postane Uprava koja baca novac. Higuain vrijedi te pare koje cemo dat za njega. Njegov kvalitet ne dolazi u pitanje. On nam je bio dostupan a da je klasa itd itd. Nadam se da ce doci.
Gesendet von meinem SM-T230 mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-T230 mit Tapatalk
- BuffonGigi
- Kontakt:
Po ovim opisima, niko ne valja, a ipak na kraju "odlican" mercato? Majcice mila, pa sta covjek sve ovdje nece procitati.Romagnoli13 je napisao/la:Alves je imao više loših nego dobrih utakmica u zadnje dvije sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
Juventino1995
- Kontakt:
- zamorano1plus8
- Kontakt:
smijesni su ovi koji porede higuaina iz reala i ovog higuaina danas, igrac koji je se nevjerovatno razvio i napredovao, kad je dolazio u napoli kao zamjena za cavania jos za nevjerovatnih 40mil mislio sam da je de laurentis totalono prolupo, ali higuain je gol masina, lik koji konstatno vrsi pritisak na zadnju liniju protivnika, po prijemu lopte odmah gleda kako da zabije gol, a zna i preci igraca-dva pa onda zabiti....dati za njeg 94mil jeste mozda malo previse, ali juve ne bi mogao dovesti boljeg napadaca od njeg.... da li je bolji napadac benzema od njeg, nije puno ni bitno, jer higuain ce sigurno u ovoj sezoni zabiti vise nego sto bi benzema da je dosao u juventus, a lewa i ostali koji su u rangu higuaina ne bi sigurno dosli u juventus (odnosno seriu A)
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ma niko ne spori njegovu svjetsku klasu ali tolike pare za 29-godišnjaka. Isto kao što mi je zbog godina previše dati 25 mil za Candrevu koji je isto godište kao i Higuain.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Oj masine...
Samo steta sto (zasluzeno) ima tu reputaciju chokera. Upravo radi toga se kao ne pikaju dovoljno svi ovi golovi
Gol je gol, jarane... 36 u jednoj ovakoj ligi gdje se 15ak smatra odlicnim ucinkom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pikaju se golovi,zato i je trenutno top 5 napadaca svijeta.Ne vidim tko i kako to moze osporit nit sam vidio da je itko pokusao.
mene fascinira to sto se pravi mit o strasnoj odbrani Serie A :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.