Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
RahMan je cudo od igraca..obilazi ove na klipu ko cunjeve..
treba ga KK polahko gurat' u prvu,jer to je garant buduca l'poolova i svjetska zvijezda..
mali je genije..
treba ga KK polahko gurat' u prvu,jer to je garant buduca l'poolova i svjetska zvijezda..

mali je genije..

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
gledao sam rezerve par puta ove sezone i Sterling nije ni sjena onoga iz prošle godine.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... -teen-star" onclick="window.open(this.href);return false;

"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly
Next three referees for #LFC games :
villa away -peter walton,
Wigan away - mike oliver,
Blackburn Home -mike jones.
Ko su ova dvojica boldirana? Nikad nisam čuo za njih
Valjda nisu kao Friend
Večeras svi reedsi su uz City, a i u narednom kolu naravno
ESPNsoccernet: Liverpool have been given more time to respond to Football Association charges against both the club and striker Luis Suarez. There had been an initial deadline of Monday 1600 GMT for Liverpool to answer a charge that the club failed to control their players properly during last Monday's 1-0 defeat at Fulham. Suarez also faces a misconduct charge after allegedly making an offensive gesture to the crowd after that game but it is reported the Reds have been granted an extension, the length of which is unknown, on both counts.
villa away -peter walton,
Wigan away - mike oliver,
Ko su ova dvojica boldirana? Nikad nisam čuo za njih

Večeras svi reedsi su uz City, a i u narednom kolu naravno

ESPNsoccernet: Liverpool have been given more time to respond to Football Association charges against both the club and striker Luis Suarez. There had been an initial deadline of Monday 1600 GMT for Liverpool to answer a charge that the club failed to control their players properly during last Monday's 1-0 defeat at Fulham. Suarez also faces a misconduct charge after allegedly making an offensive gesture to the crowd after that game but it is reported the Reds have been granted an extension, the length of which is unknown, on both counts.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 12 dec 2011, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Taj Jones je onaj koji je dosudio penal, odnosno nije poništio penal, za Newcastle protiv Man Uniteda prije par kola.Rizah je napisao/la:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
premier league ima najlošije sudija na svijetu pa čak i ovi iz naše lige su bolji.
zasto da neHan!$;Lfc je napisao/la:Možda rješenje u napadu? Paragvajac Barrios...

You are someone else I am still right here
King nikad ništa ne govori, 100% nije to rekao 

Ima nešto truhlo u Engleskoj a zove se FA.
Odgodili su rok do 01. 01. da se Liverpool može izjasniti o svim optužnicama. Zaista me interesuje zašto su nas optužili, ako neće podići optužnicu. Zašto nas maltretiraju kada neće biti kazne. To se davno trebalo završiti. Mada, to je moje mišljenje, Suarez nije još uvijek banovan samo zbog zlatnog engleskog dečka Terryija. Njegovu optužnicu više niko ne spominje.
Treba reći i da Liverpool sada igra u čudnim terminima EPL. Protiv Aston Ville igramo u nedjelju u 15 sati, a protiv Newcastla u petak 30. 12.
Čuj engleski fudbal petkom
18. 12. 2011. Aston Villa- Liverpool
21. 12. 2011. Wigan - Liverpool
26. 12. 2011. Liverpool- Blackburn
30. 12. 2011. Liverpool - Newcastle
02. 01. 2012. City - Liverpool
Odgodili su rok do 01. 01. da se Liverpool može izjasniti o svim optužnicama. Zaista me interesuje zašto su nas optužili, ako neće podići optužnicu. Zašto nas maltretiraju kada neće biti kazne. To se davno trebalo završiti. Mada, to je moje mišljenje, Suarez nije još uvijek banovan samo zbog zlatnog engleskog dečka Terryija. Njegovu optužnicu više niko ne spominje.
Treba reći i da Liverpool sada igra u čudnim terminima EPL. Protiv Aston Ville igramo u nedjelju u 15 sati, a protiv Newcastla u petak 30. 12.
Čuj engleski fudbal petkom

18. 12. 2011. Aston Villa- Liverpool
21. 12. 2011. Wigan - Liverpool
26. 12. 2011. Liverpool- Blackburn
30. 12. 2011. Liverpool - Newcastle
02. 01. 2012. City - Liverpool
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 13 dec 2011, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
E **bem ti Chelsea. Sad smo 5 bodova od LP. Nije puno, ali vise nemamo pravo kiksa. Moramo pobjediti sljedecih 4-5 utakmica. 

Nad nama nebo ima da gori!
- Red Assassin
- Kontakt:
Jel bi neko na ovom forumu sada mjenjao Suareza za Torresa?
Ja nebih ni u ludilu jer nam je taj covjek donio renesansu

Terryev slučaj je procesuiran na nadležnost kraljevstva, što znači da je situacija jako jako ozbiljna.Rizah je napisao/la:Ima nešto truhlo u Engleskoj a zove se FA.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bih ga mijenjao, ali sve bih dao da sam ih bar jednu utakmicu gledao kao partnere u vrhu napada.Red Assassin je napisao/la:Jel bi neko na ovom forumu sada mjenjao Suareza za Torresa?

Slazem se kolega s tobom, da su bar jednu tekmu zajedno zaigrali...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne bih ga mijenjao, ali sve bih dao da sam ih bar jednu utakmicu gledao kao partnere u vrhu napada.Red Assassin je napisao/la:Jel bi neko na ovom forumu sada mjenjao Suareza za Torresa?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim kako bi Liverpool sada imao bar 10 golova više. 

I par bodova vise. j.... ga usta spanska mogao je se jos malo strpiti...OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim kako bi Liverpool sada imao bar 10 golova više.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....