Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Lazio super efikasan u obje utakmice, sve sto su pucali i poentirali su. Nazalost, Juve sam sebe pobijedo ocajnom igrom u napadu prije svega Giovinica koje ne zna zabiti gol. Drag mi je, al' sto se moze obrukati boli glava. Napadaci su O 
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma smijesno je i meni Bgm
Ugasio sam nakon gola za 2-1 nisam vidio sta je to Marchisio fulio na svu srecu
Ugasio sam nakon gola za 2-1 nisam vidio sta je to Marchisio fulio na svu srecu
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Cautinho
- Kontakt:
Cestitke Laziu,lavovska borba.Ali mislim da je Juve ovo htio dobiti,dobio bi,nego je se islo na varijantu da se ova druga postava snadje i valjda napravi nesto...Ali nije tako ispalo,a Claudio je imao jedan veliki peh,ono je trebalo uci.
Keep walking.
- Contentissimo
- Kontakt:
je li moguce ono promasiti, a Giovinco nista ne uradi i na kraju se lopta odbije od njega u nas gol iz 1. kornera koji je lazio izveo i to u 94-toj minuti.....
bem ti fudbal i srecu i FIGC i sve vise
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Giovinco nije smio promasiti u onakvoj situaciji. Gori je njegov promasaj nego promasaj Marchisia.
Trebao bi se Conte zapitati ima li smisla i dalje drzati Giovinca i Vucinica u prvoj ekipi...
Jadna i ocajna igra Juventusa!
Trebao bi se Conte zapitati ima li smisla i dalje drzati Giovinca i Vucinica u prvoj ekipi...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
nista od najavljene Triplete? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- AvantiSignora
- Kontakt:
Kakva je to svrka ovdje postavljati sliku golmana Marchettia??
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
-
Pinturicchio85
- Kontakt:
Ne moze se protiv nesrece i protiv sudije koji je trebao penal svirat davno.Dakle Lazio je u 180 minuta dvomeca imao jedno 3-4 suta na nas gol i dao 3 gola, protiv takvog baksuzluka se ne moze.Contentissimo je napisao/la:je li moguce ono promasiti, a Giovinco nista ne uradi i na kraju se lopta odbije od njega u nas gol iz 1. kornera koji je lazio izveo i to u 94-toj minuti.....![]()
bem ti fudbal i srecu i FIGC i sve vise
- Burberry46
- Kontakt:
Napadaci su nam svi u katastrofalnoj formi!
Jbg Guiovinco sta fuli
Jbg Guiovinco sta fuli
1946
Sa ovim sastavom se i nije moglo vise od casnog poraza.
I bijes, i zalost, i tuga, i smijeh u istom mahu. Konte iskombinirao ekipu sa 5 poluamatera i ocekivao na kraju prolaz, stvarno ne kontam...
adointer je napisao/la:nista od najavljene Triplete?
Ove sezone smo 1-1 sa vama mi imao osvojen Supercup vi Tim Cup turnir
druže, to se zove zdrava zafrkancija, barem kod mene .. no hard feelings ..AvantiSignora je napisao/la:Kakva je to svrka ovdje postavljati sliku golmana Marchettia??
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- pendjercity
- Kontakt:
100% si u pravu. Gio je sličnu promašio i krajem prvog poluvremena... Ovdje je Markisio trebao samo ruke dignuti, ali kad već nije, ovo se pokupi lijevom...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Giovinco nije smio promasiti u onakvoj situaciji. Gori je njegov promasaj nego promasaj Marchisia.
Interesantno. Juventus igra sa nekim schlj sustavom, a lazio se raduje kao da je osvojio scudeto. To je realnost, i odnos... Neko u Italiji igra kup da ga ne kazne, a neko da ga osvoji...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Contentissimo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
gledam i ne vjerujem....
gledam i ne vjerujem....
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Giovinco je trebao ovdje zavrsiti, nije lopta ni trebala doci do Marchisia!Contentissimo je napisao/la:
gledam i ne vjerujem....
1946
Teško je biti pametan. Rijetko smo nesretna ekipa, nemoguće je šta se sve dešava nama u zadnjih 5 mečeva, Speilbergova režija je malo.
Ista matrica svaki put, biti bolji i svaki put ostati kratkih rukava, tuga.
Ali, Conte će preuzeti odgovornost na sebe jer je on birao ko igra, a nije da nije 100x ovdje rečeno da se ne može igrati za prolaz sa Padoinom, Pelusom, Giackom i Islom, to su ipak igrači za rotaciju, ali dobro, i lani smo igrali sa sličnim sastavom kao i sada.
Šteta je što se ne uči iz grešaka, pogotovo Conte, ista matrica, samo jedan ozbiljan šut završava u golu, ovaj put 2 nedopustiva gola, uvijek sa iste strane, Pelusove.
Nije mi žao kada Juve izgubi od bolje ekipe i kada je nadigran, ali ovako je to više nego žalosno, iako igramo ispod svakog svog nivoa, i dalje po istom principu meljemo protivnika, sabijamo ga u 16, ali gola nema.
Šut Marche je samo kruna nesreće, ali vratit će se negdje, fudbal je kao bumerang uvijek.
Ista matrica svaki put, biti bolji i svaki put ostati kratkih rukava, tuga.
Ali, Conte će preuzeti odgovornost na sebe jer je on birao ko igra, a nije da nije 100x ovdje rečeno da se ne može igrati za prolaz sa Padoinom, Pelusom, Giackom i Islom, to su ipak igrači za rotaciju, ali dobro, i lani smo igrali sa sličnim sastavom kao i sada.
Šteta je što se ne uči iz grešaka, pogotovo Conte, ista matrica, samo jedan ozbiljan šut završava u golu, ovaj put 2 nedopustiva gola, uvijek sa iste strane, Pelusove.
Nije mi žao kada Juve izgubi od bolje ekipe i kada je nadigran, ali ovako je to više nego žalosno, iako igramo ispod svakog svog nivoa, i dalje po istom principu meljemo protivnika, sabijamo ga u 16, ali gola nema.
Šut Marche je samo kruna nesreće, ali vratit će se negdje, fudbal je kao bumerang uvijek.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jadna jest, al daleko Juve bolji u obje utakmice od Lazia. Samo sto mi ocekujemo uvijek spektakl u svakom pogledu. Nazalost, napadaca su dno dna, i slazem se da trenutni napadacki kadar ne obecava u buducnosti. Giovinco me razocarao svojom nesposobnosci da bude strijelac kad ekipi najvise treba...ne_znam_ko_sam je napisao/la:Giovinco nije smio promasiti u onakvoj situaciji. Gori je njegov promasaj nego promasaj Marchisia.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gio je opucao po golu sa 5 metara, Marchisio pored gola sa 3 metra.Burberry46 je napisao/la:Giovinco je trebao ovdje zavrsiti, nije lopta ni trebala doci do Marchisia!Contentissimo je napisao/la:
gledam i ne vjerujem....
Napadate Giovinca a branite Marchisia, nema logike.
P.s. Nisam gledao utakmicu, samo komentarisem ovu situaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.