Samo kod nas su bitniji fudbaleri i uposlenici kluba od drzave, zato nam i jeste ovako.Baltazar je napisao/la:jedno je dug prema drzavi (porezi) a drugo je dug prema bivsim igracima i radnicima kluba
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oko za oko, zub za zub!
Ma kakva tv prava i prihodi od ulaznica ,s tim se nece moci ni pola duga platit onim nabrojanimsenci-071 je napisao/la:Idu dvije utakmica na Kosevu Zrinjski i Zeljo gdje ce sigurno biti dosata navijaca,sa tim parama od ulaznica,tv-e prava i sponzora bi mogli ispaltiti ove supke!!

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Kad bi svi oni koji se dreklarišu navijačima dolazili na tekme, bi sigurno. Samo iz grada, ne države.adnanhz je napisao/la:Ma kakva tv prava i prihodi od ulaznica ,s tim se nece moci ni pola duga platit onim nabrojanimsenci-071 je napisao/la:Idu dvije utakmica na Kosevu Zrinjski i Zeljo gdje ce sigurno biti dosata navijaca,sa tim parama od ulaznica,tv-e prava i sponzora bi mogli ispaltiti ove supke!!
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 04 maj 2012, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- kupus army
- Kontakt:
Sa Husrefom je postignut dogovor,da se covjeku da pola para sad,a pola u narednoj godini,tako da ovi sto pisu njegovo ime to nije tacno.U naredne dvije tekme kod kuce ako Bude 25 milja ljudi puta prosjek od 7-8 km po ulaznici moze se vecina tih dugova platiti,valjda moze i uprava naci neki dinar da se to sve izmiri i tako bi jednom za sva vremena skinuli s Qrca sve te ljigavce.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
hej zivote na sto se spalo da se dugovi vracaju od prodanih karti...sirotinjo i bogu si teska pa ljudi vi ste giganti imatel drugih para osim od ulaznicakupus army je napisao/la:Sa Husrefom je postignut dogovor,da se covjeku da pola para sad,a pola u narednoj godini,tako da ovi sto pisu njegovo ime to nije tacno.U naredne dvije tekme kod kuce ako Bude 25 milja ljudi puta prosjek od 7-8 km po ulaznici moze se vecina tih dugova platiti,valjda moze i uprava naci neki dinar da se to sve izmiri i tako bi jednom za sva vremena skinuli s Qrca sve te ljigavce.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ko će znati. Revizorski izvještaj ej bio pozitivan. Nismo ga mi radili, jbt.
Uglavnom, neko bi mog'o biti bjen...
Uglavnom, neko bi mog'o biti bjen...
Svi govore o ulaznicama, a niko ne uzima u obzir placanje Koseva, to nije nas stadion i to se placa, mislim da bi najbolje rjesenje bilo da se organizuju navijaci i skupe nekih 10-20.000 KM, da firme, i malo imucniji simpatizeri kluba poguraju sa jedno 10.000 KM, i da se igraci odrkenu barem polovine svoje jedne plate, malo klub da pogura i da tako koletkivno se rjesimo ovoga. Ako su se igraci poslije GOSK-a mogli halaliti sa 1.000 KM zbog "odnosa prema svetom dresu", valjda mogu i sada po 400-500 KM zbo svetog dresa i ugleda kluba.
Oko za oko, zub za zub!
Džaba bolan, opet će vaš najbolji igrač doći an rukama iz Gradačca da igra za nas ako nam je ćeif. Preboli više, kompleksašu.astra1922 je napisao/la:hej zivote na sto se spalo da se dugovi vracaju od prodanih karti...sirotinjo i bogu si teska pa ljudi vi ste giganti imatel drugih para osim od ulaznicakupus army je napisao/la:Sa Husrefom je postignut dogovor,da se covjeku da pola para sad,a pola u narednoj godini,tako da ovi sto pisu njegovo ime to nije tacno.U naredne dvije tekme kod kuce ako Bude 25 milja ljudi puta prosjek od 7-8 km po ulaznici moze se vecina tih dugova platiti,valjda moze i uprava naci neki dinar da se to sve izmiri i tako bi jednom za sva vremena skinuli s Qrca sve te ljigavce.
E kad bi al nazalost situacija je takva da se vise ni od derbija(gradskog) nema neke velike finansijskedobit a kamoli od ovih drugih utakmica gdje ti dodje par hiljada i sad da ovdje neko spominje neka tv prava i prihodi od ulaznica ko da je engleska premier ligaVanBasten je napisao/la:Kad bi svi oni koji se dreklarišu navijačima dolazili na tekme, bi sigurno. Samo iz grada, ne države.adnanhz je napisao/la:Ma kakva tv prava i prihodi od ulaznica ,s tim se nece moci ni pola duga platit onim nabrojanimsenci-071 je napisao/la:Idu dvije utakmica na Kosevu Zrinjski i Zeljo gdje ce sigurno biti dosata navijaca,sa tim parama od ulaznica,tv-e prava i sponzora bi mogli ispaltiti ove supke!!

Mi se ne furamo mi smo furka.
-
- Kontakt:
Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog 

Nije u tome stvar, uopće. Nego u zakulisnim igrama. Pitam se koliko im je tutnuto sadake gospodin s Otoke da baš sad zatraže pare. I koji idioti, pa ako ne bude Evrope, odakle kontaju da će im Klub vratiti pare?wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog
A pare će se naći, do kraja bez poraza aBd i opet špica na Koševu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ima jos vremena,mislim da je i svim ovim bivsim igracima bitno da Sarajevo igra u Europi jer je taj izlazak bitan za opstanak kluba ali i prihodi od jednog pretkola iznose vise od 200k maraka,za nase uslove velike pareVanBasten je napisao/la:Nije u tome stvar, uopće. Nego u zakulisnim igrama. Pitam se koliko im je tutnuto sadake gospodin s Otoke da baš sad zatraže pare. I koji idioti, pa ako ne bude Evrope, odakle kontaju da će im Klub vratiti pare?wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog
A pare će se naći, do kraja bez poraza aBd i opet špica na Koševu do kraja.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Buraz ,ja neznam tacno koliko ste duzni ovim igracima..mislim da nisu velike pare.Zato kazem bolje je da Selimovic trazi lovu nego da daje ovakve izjave.VanBasten je napisao/la:Nije u tome stvar, uopće. Nego u zakulisnim igrama. Pitam se koliko im je tutnuto sadake gospodin s Otoke da baš sad zatraže pare. I koji idioti, pa ako ne bude Evrope, odakle kontaju da će im Klub vratiti pare?wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog
Ne treba palamudit, treba čekat tu drugostepenu i nadat se pozitivnom rezultatu 
Kad je drugostepena ?!

Kad je drugostepena ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Da je, sačekali bi i potpisali reprogram. Upravo zbog toga što navodiš. Bez licence dobiće kurchinu. Ima tu još ko, šta, i zašto...bistrikboy je napisao/la:Ima jos vremena,mislim da je i svim ovim bivsim igracima bitno da Sarajevo igra u Europi jer je taj izlazak bitan za opstanak kluba ali i prihodi od jednog pretkola iznose vise od 200k maraka,za nase uslove velike pareVanBasten je napisao/la:Nije u tome stvar, uopće. Nego u zakulisnim igrama. Pitam se koliko im je tutnuto sadake gospodin s Otoke da baš sad zatraže pare. I koji idioti, pa ako ne bude Evrope, odakle kontaju da će im Klub vratiti pare?wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog
Ne bojim se iskreno, riješićemo i ovo. Na ovaj, ili onaj drugi način. Iznerviran sam nekim drugim stvarima.
Krajem slijedeceg mjeseca.GunnerS je napisao/la:Ne treba palamudit, treba čekat tu drugostepenu i nadat se pozitivnom rezultatu
Kad je drugostepena ?!
ma nek dode ali upamtite da ce ako ovako nastavite poslovati vas klub ubrzo doci do dna,lijepu reklamu o sebi pokazujete po bosni kradete od igraca hljeb koji zarade nedate im plate stvarno ste divovi.al evo ja kao forumas koji dosta prati nasu ligu zelim vam da dobijete licencu i nek igraju evropu klubovi koji su kroz prvenstvo to i zasluziliVanBasten je napisao/la:Džaba bolan, opet će vaš najbolji igrač doći an rukama iz Gradačca da igra za nas ako nam je ćeif. Preboli više, kompleksašu.astra1922 je napisao/la:hej zivote na sto se spalo da se dugovi vracaju od prodanih karti...sirotinjo i bogu si teska pa ljudi vi ste giganti imatel drugih para osim od ulaznicakupus army je napisao/la:Sa Husrefom je postignut dogovor,da se covjeku da pola para sad,a pola u narednoj godini,tako da ovi sto pisu njegovo ime to nije tacno.U naredne dvije tekme kod kuce ako Bude 25 milja ljudi puta prosjek od 7-8 km po ulaznici moze se vecina tih dugova platiti,valjda moze i uprava naci neki dinar da se to sve izmiri i tako bi jednom za sva vremena skinuli s Qrca sve te ljigavce.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vjeruj mi da su čuda napravljena kad je administrativni dio u pitanju. A izjava je proizvod revolta drugim stvarima. Ljudi rade pola godine danonoćno, riješiće se i ovo. Ma nisu velike, milioni, ali ipak nisu ni male za naše uslove.wwwkenanba je napisao/la:Buraz ,ja neznam tacno koliko ste duzni ovim igracima..mislim da nisu velike pare.Zato kazem bolje je da Selimovic trazi lovu nego da daje ovakve izjave.VanBasten je napisao/la:Nije u tome stvar, uopće. Nego u zakulisnim igrama. Pitam se koliko im je tutnuto sadake gospodin s Otoke da baš sad zatraže pare. I koji idioti, pa ako ne bude Evrope, odakle kontaju da će im Klub vratiti pare?wwwkenanba je napisao/la:Komsije ja mislim da vi prvo trebate ovom Selimovicu objasniti da ste duzni bivsim igracima i da zbog njih niste dobili licencu..bolje da trazi lovu nego da se pravi lud i kao ne konta razlog
Naša ova uprava koja se stvarno trudi nije ni mogla da dogovori reprogram jer su neprijatelji kluba koji su bi napravili te nakaradne ugovore sa Nedićima Gutićima itd... vršili opstrukciju rada ove uprave pa ćak smijem se zakleti da su i nagovarali igrače da traže pare eto sad odjednom svi traže što nisu tražili prošle godine prošle godine nije pritisla Uefa je li a sa komitetom nema ali i ima kako sad jedan Gracić koji je potpisivao ugovore nakaradne ode u Olimpic i sad on treba umjesto nas u Europu je li, to taj savez nije smjeo dozvoliti eto a onda naravno krivićne podizati vidi npr: ja imam firmu zavalim je u kredite i odem otvorim drugu firmu nečiju uznmem a pošto i ona ima duga promijenim joj ime u jednom slovu i sad ja onu prvu firmu gdje sam je zavalio preuzimam njene poslove jer ona je pod zabranom finansijskom a ja mogu raditi je li to e znaš gdje to može, nigdje brate eto to ti je kriv savez ili inspekcija kako hočešvoltron30 je napisao/la:Nije stvar samo u dugovanjima, nego da li je reprogramiran dug sa stranama koje tuže klub. Oni klubovi koji su to riješili, mogu dobiti licencu, nažalost po vas, vaša Uprava to nije sanirala na vrijeme. E sada..Vi možete samo postaviti pitanje ko je dotične igrače sada ''nagovorio'' na toliku tvrdoglavost da ne žele nikakav reprogram. Ali to je skroz druga priča i nema nikakve veze s komisijom i Komitetom.sekac je napisao/la:baltazar je li ti misliš da je samo Sar5ajevo dužno ja koliko znam i mislim da jedino Široki nema duga svi su dužni neko manje neko više naveo sam ti već rođak mi je bio igrać znam iz prve ruke koliko je puta potpisivao reprogram uefa ne pritišče gracića je li pa on je sklapao ugovore u staroj upravi a ima još gracića
Sarajevo ljubavi moja!
hajde bolan, popusti više. Otkako smo vam uzeli Jovića ovdje kampuješ. Jesil' normalan ba, po godine prošlo, ko da ti je zagondžija bio pa ne možeš da preboliš.ma nek dode ali upamtite da ce ako ovako nastavite poslovati vas klub ubrzo doci do dna,lijepu reklamu o sebi pokazujete po bosni kradete od igraca hljeb koji zarade nedate im plate stvarno ste divovi.al evo ja kao forumas koji dosta prati nasu ligu zelim vam da dobijete licencu i nek igraju evropu klubovi koji su kroz prvenstvo to i zasluzili
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, keli, nedimmmm1337 i 53 gosta.