ne sekiraj se ti za nasRule_hz je napisao/la:vama ce garant mozda doci ovi igraci tipa travancic i tako ti koji ne igraju u vecim klubovima u PL kao i u susjednim ligama a i bit ce puno slobodnih igraca iz pl tipa radnik mladost rudar olimpic i tako a za vece malo bolje igrace tesko mozete ocekivati
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Ismijase momka k'o da je Atajic jbn Baggio.. on ce kad tad zalutat u PL (BiH naravno) il ce opet u poluamaterske klubove s otoka. Daj boze da se varam ali ne bi bio ni prvi ni zadnji, jos su u njegovim godinama pravili i vece stvari pa krahirali u daljoj karijeri. Nebitno, treba zabacit na Pantu a u napad stranca kakvog posto god 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ma ne ložite se na neke sitne provokacije, polako, posložit će Azmir lijepu ekipicu, a i ja sam čuo za još jedno bombastično pojačanje (za ovu našu ligu), pored Travančića i Bošnjaka, ako to već nije to što ste i vi čuli...
Što se tiče Atajića, mislim da nema nikakve šanse, ni u ludilu ne bi došao ovamo.
Što se tiče Atajića, mislim da nema nikakve šanse, ni u ludilu ne bi došao ovamo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nego jel opet svi skupa u koloni idemo za Srebrenik (i u koliko)? 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nece on nikad zalutat u PL, on ako ne uspije na otoku vraca se u Svedsku odakle je i doso na otok.brazzo je napisao/la:Ismijase momka k'o da je Atajic jbn Baggio.. on ce kad tad zalutat u PL (BiH naravno) il ce opet u poluamaterske klubove s otoka. Daj boze da se varam ali ne bi bio ni prvi ni zadnji, jos su u njegovim godinama pravili i vece stvari pa krahirali u daljoj karijeri. Nebitno, treba zabacit na Pantu a u napad stranca kakvog posto god
Ne kažem da će taj Atajić doći (iskreno ne znam ni o kome se radiwobly92 je napisao/la: Što se tiče Atajića, mislim da nema nikakve šanse, ni u ludilu ne bi došao ovamo.
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joksimovic je napisao/la:Svašta ja pričitah ovih dana.Mi ako sebi mislimo dobro, i ako ćemo se boriti za vrh moramo dobiti;Zrinjskog,Širokog,Sarajevo,Želju,Veleža.Borca,Čelika,Olimpica....Ljudi mi ulazimo u veći rang.Svi navedeni imaju strašne igrače.Žao mi je što niko ne spominje malog Bekića,starijeg Bekića,,Husejnovića,Borogovca,Tomića,Ćejvanovića.Mešanovića,Gojkovića,Zukića,malog Rahmanovića.ima ih još ,Svi su odlični igrači,igraju u jačim ligama,prošli Slobodinu školu fudbala,i skoro svima ističu ugovori.Svima nam je jasno da ova ekipa(čast izuzetcima) kojoj moramo biti zahvalni na postignutom rezultatu ,nije u stanju da se nosi ni sa zadnjim na tebali-Premijer lige.
Prema tome, ako sebi mislimo dobro, i našoj svetinji mislimo vratiti nekadašnji sjaj, moramo se debelo uozbiljiti.
Ma jarane po meni Mesanovic i Bekic odose ljudi u evropu nemamo mi tu sta trazit i ako smo ih spominjali...Almir Bekic da ali treba vidjet jeli njemu istice ugovor jer je skup za nase uvjete znas i sam da je jedino posudba bila moguća. .Gojkovic i Covic bi bili pogodni od tih nasih igraca ali i Celik je bio blago receno katastrofa dobar dio te sezone sa tim igracima....Samo Bekic i Mesanovic napad je strasan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gorki je napisao/la:Nego jel opet svi skupa u koloni idemo za Srebrenik (i u koliko)?
Najvjerovatnije,polako bit ce na fukare stranici
Ako budu nas stavili tamo na onu pomocnu tribinu gdje smo bili prosli put kad je bila prijateljska utakmica,necemo moci svi stat tako daaa nez
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Jel' istina da vas Redzepi napusta? 
još juče uzeo otpusni list i otišao
Pobjeda je bolja od orgazma!
Smaras odavnoBIHfAnatiC86 je napisao/la:Jel' istina da vas Redzepi napusta?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Vidjeti cemo...Gorki je napisao/la:![]()
@BIHfAnatiC86 ;
još juče uzeo otpusni list i otišao
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa moze otici covjek sta ima veze..slobodan je igrac nakon zavrsetka sezone..sigurno cemo ga pokusat zadrzat tu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako i ode , sigurno losiji nece doci, moze samo bolji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
za iducu sezonu jedino golman Hadzic ima sigurno mjesto u prvih 11
tako da Redzepi ako ode nikakav problem dovest cemo sigurno 2-3 ista odnosno bolja igraca na toj poziciji 
Sloboda Tuzla
Lampard8 je napisao/la:Imal neko zainteresovan da mi napravi dresove Slobode za PES 2013, potrebni su mi za patch koji radim.
Hvala
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pokušao sam sad da prelistam po temi i nadjem ti ali mi je mrskoLampard8 je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:Imal neko zainteresovan da mi napravi dresove Slobode za PES 2013, potrebni su mi za patch koji radim.
Hvala
075
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 396&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;Lampard8 je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:Imal neko zainteresovan da mi napravi dresove Slobode za PES 2013, potrebni su mi za patch koji radim.
Hvala
Izaberi koji ti odgovara
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma i ja sam prvo par minuta listao stranice tamo oko februara
al nisam mogao naći i onda se sjeti da je i fb stranica objavljivala prijedloge.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 11 gostiju.