Njega će Džafić ubit na golu ako mu legne lopta na derbiju
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahahhahahahahagagaggagagaghahahahahahahahhahahahahahahahahhaaaahahahahahaahahhahahahahahhahahahahahahahahahaaaaahahahahahahahhahahahahahahaha
Svega mi na svijetu ide zadnji napad i meni kroz glavu prolazi sad kad im ga daju 
- Kockoglavi
- Kontakt:
Realno ste qutac na baterijeMeraak1921 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:01Realno cist crveni, realno bolji bili, realno naograisali
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ups.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Utakmica nimalo fudbalski lijepa,samo udari udari i udari,tempo nikakav.
Željeznicar bolji i blizi je pobjedi puno bio,Santos ko cigra odlican je na sirokom prostoru,ali bez nekog napadaca mrka kapa,vjerujem da ce Amoah kad dodje igrat na toj poziciji 9.Ako nista probat ce jel su ova dva drva.
Ovi sutevi Stilica su bruka za igraca takvog renomea,ponavlja se od pocetka sezone ,sve po zemlji i po sredini.
Uglavnom domaci imaju žaliti za cim,ali i gledatelji sem udaranja nije se imalo sta lijepo vidjet
Željeznicar bolji i blizi je pobjedi puno bio,Santos ko cigra odlican je na sirokom prostoru,ali bez nekog napadaca mrka kapa,vjerujem da ce Amoah kad dodje igrat na toj poziciji 9.Ako nista probat ce jel su ova dva drva.
Ovi sutevi Stilica su bruka za igraca takvog renomea,ponavlja se od pocetka sezone ,sve po zemlji i po sredini.
Uglavnom domaci imaju žaliti za cim,ali i gledatelji sem udaranja nije se imalo sta lijepo vidjet
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma jel ono sudija u Mostaru selotejpom zalijepio onu bubu i mikrofon?

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Meni ih zao majkemi.feniksptica je napisao/la: ↑31 jul 2022, 20:59Pu majku vam
Gledam 1.5 h antifudbala da bi mogo cut Edisa poslije utakmice i vi ovako
Sad u Mostaru ako zijane od Veleza, ocekujem.neku presicu na Grbavici i pricu oko investitora.

-
- Kontakt:
Realno nisu tako losi strumfovi, mogu svakog pobijediti ali i izgubiti od svakoga. Uz malo srece mogu se boriti za evropu. Slicno je i sa Sirokim. Jedini je problem za njih sto se mora i Borac plasirati u evropu. Tu je i Tuzla i Velez...
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Zelju ko je kleo nije dangubio, al hajd sad ce investitor 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Realno ako izbore opstanak,postigli su veliki sportski uspjeh ! Novo Sarajevo ce slaviti.
Ne mogu svakog pobijediti. Mogu pobijediti jedino drugi tim Svinjskog.Tatamata1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:07Realno nisu tako losi strumfovi, mogu svakog pobijediti ali i izgubiti od svakoga. Uz malo srece mogu se boriti za evropu. Slicno je i sa Sirokim. Jedini je problem za njih sto se mora i Borac plasirati u evropu. Tu je i Tuzla i Velez...
- feniksptica
- Kontakt:
To sto svakog mogu pobijedit i od svakog izgubit je glavna odlika klubova mrtve sredineTatamata1946 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 21:07Realno nisu tako losi strumfovi, mogu svakog pobijediti ali i izgubiti od svakoga. Uz malo srece mogu se boriti za evropu. Slicno je i sa Sirokim. Jedini je problem za njih sto se mora i Borac plasirati u evropu. Tu je i Tuzla i Velez...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Njima je Bilbija kriv što nisu pobijedili, kakvi debili ybt 

Ovaj Dzenis je sve osim igraca. Nastavlja svađe, totalno nespreman, pada, traži intrvencije prigovara. Svi njegovi padovi su povezani sa totalnim fizičkom nepripremljenoscu. Takav je bio i u TC i Slobodi. Takvim igračima treba zabraniti da igraju.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Auuuu svadje na temi zelje hahaha
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Cuspajz, JavierBosnia, jurisicduska, leo1946, mma_hz, nedimmmm1337, rishovski, Vanja8, Zeko87 i 40 gostiju.