Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Arnelinho
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arnelinho » 14 dec 2011, 16:20

Torres Carollu ni po loptu ne meRe ići. Kakav Torres. Andy je kralj. 8-) :D

Curica je samo navikana pič.ica , ne'a on blage veze. 8-)

Ipak vi dovedite nekog igrača, to vam želim. Al' flopa kakav je El Niko nipošto. Džaba prosut pare, a na tržištu toliko dobrih i boljih napadača. Remy ,Sigthorson ,Sow, Cardozo, Lukas i mnogi drugi. Ako ništa, makar 5 boljih i jeftnijih postoji na brazilskom tržištu. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 dec 2011, 16:26

smijesno bi bilo da sad vracate toresa nakon svega, moguce da ima istine u onim pricama da bi david vilja mogao iz barce u liverpool, ne vjerujem da moze to u januaru, al vec na ljeto vilja ce vjerovatno napustiti hegemoniju, a bilo bi fino da ode u liverpool, i zbog njega i zbog toga sto bi bio ogromno pojacanje za redse, on i suarez bi najbolji tandem u engleskoj bili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2011, 17:12

Arnelinho je napisao/la:Torres Carollu ni po loptu ne meRe ići. Kakav Torres. Andy je kralj. 8-) :D

Ipak vi dovedite nekog igrača, to vam želim. Al' flopa kakav je El Niko nipošto. Džaba prosut pare, a na tržištu toliko dobrih i boljih napadača. Remy ,Sigthorson ,Sow, Cardozo, Lukas i mnogi drugi. Ako ništa, makar 5 boljih i jeftnijih postoji na brazilskom tržištu. :mrgreen:
Ma i Torres i Carroll su ove sezone skupili golova zajedno kao Džeko za 90 minuta protiv Tottenhama. Nemoj da misliš da navijači Liverpoola sebe obmanjuju, jer po tim sarkastičnim rečenicama gore, to bi se dalo naslutiti. Torres je nekada bio kvalitet, a danas statistika govori za njega. Napadač je prijeko potreban, Carroll jednostavno nije rjesenje a za Torresa sam već objasnio u prethodnom postu na ovoj temi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 dec 2011, 17:24

the scouser je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Torres Carollu ni po loptu ne meRe ići. Kakav Torres. Andy je kralj. 8-) :D

Ma i Torres i Carroll su ove sezone skupili golova zajedno kao Džeko za 90 minuta protiv Tottenhama. Nemoj da misliš da navijači Liverpoola sebe obmanjuju, jer po tim sarkastičnim rečenicama gore, to bi se dalo naslutiti. Torres je nekada bio kvalitet, a danas statistika govori za njega. Napadač je prijeko potreban, Carroll jednostavno nije rjesenje a za Torresa sam već objasnio u prethodnom postu na ovoj temi.
Nisam ni rek'o da se obmanjujete, niti sam sarakastičan. Nisi dobro pročit'o izmedju redova. :)

Ja znam da će Andy proraditi, mora,jer još nije. A Torres dabogda. On je svojih 5 minuta slave ispuc'o. :mrgreen:
Uostalom, Caroll je često u prilici, al' često i fula, ne meRe fulat dovijeka. :mrgreen:

To što vam želim napadača je, jer želim još jedno veliko ime u EPL. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 dec 2011, 17:34

Hoću ljubimca Cavania. :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2011, 17:37

Andy mora da proradi što prije, optimalno bi bilo prije januarskog roka. Razlog za to je što klub kao Liverpool nema vremena da čeka pojedine igrače da prorade i da se dokažu,LFC nije Newcastle da može sebi da dozvoli velike oscilacije tokom sezone izazvane lošom formom pojedinca i da sezonu na kraju nazove uspješnom.
Carroll mora sto prije početi zabijati, i to u kontinuitetu, nebitno da li se radi o Norwichu ili Unitedu. Naravno, u svemu tome je upitno da li on ima kvalitete za to, osim one jedne solidne polusezone u Newcastleu kad mu je sve išlo "od noge" ( i glave), on nije pokazao puno. Ja lično ne vjerujem da on može na nivou odraditi sezonu kod nas, ali 'ta ja 'na'. Vrlo moguće, i nadam se da će me Andy demantovati sa jedno 5 golova u 6 mečeva :mrgreen:
@OTNYS_YNWA
Idealno rješenje. Sigurno bi činio smrtonosan tandem sa svojim sunarodnjakom. Ipak, čisto sumnjam da bi on došao u LFC. U januaru će ga vjerovatno tražiti po' Evrope, u Napoliju igra LP, a LFC ne igra nikakva evropska takmičenja, i trenutna pozicija na tabeli ne obećava ni Europa Ligu.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 dec 2011, 18:02

Kontam nešto, najisplatnije je Liverpoolu Adebayora dovest. :mrgreen: Šta mislite o tome ? On je baš igrač koji bi sjeo, a nevjerujem da bi košt'o puno. Po drugoj strani, L'pool mu sigurno može ponuditi veću platu nego T'ham. :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 dec 2011, 18:04

Pa hoce li liverpul ikad vise biti prvak!? Koliko mi drag ovaj legendarni klub, ali nikako da ubode. Dozvolili su ljigavom mancesteru da ih stigne. 20 godina posta. I kraj mu se ne nazire.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 14 dec 2011, 19:47

Da se malo podsjetimo na lava koji nikad ne spava.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 14 dec 2011, 19:55

Treba nam napadac ako zelimo ista postici ove sezone. Igramo lijepo, ali neefikasno. Nemoze se ocekivati od Suareza da zavrsava akcije, on treba biti taj koji ih gradi i u tome je odlican. Nebi se bunio protiv Cavania, Higuaina i mozda Ville :mrgreen: A ovo sto pricaju nesto o povratku Torresa ili onaj Nikica Jelavic iz Rangersa nedaj boze. To bi bila dobra kupnja za WBA a ne za nas.
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 dec 2011, 19:56

Koliko samo fali, ali .. Vrati'će se on jači nego ikad. :)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 14 dec 2011, 20:20

Villa pa onda ostali :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 20:26

Ma kakav Villa,evo Guardiola rekao kako nema ništa od njegove prodaje na zimskom prijelaznom roku.Iako je i Marca bila objavila da je Villa nezadovoljan minutažom i statusom u klubu,još pogotovo zbog toga što mu je mjesto uzeo Alexis Sanchez,Guardiola je demantovao danas sve te navode da bi Villa mogao napustiti Barcelonu.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 dec 2011, 20:29

Arnelinho je napisao/la:Kontam nešto, najisplatnije je Liverpoolu Adebayora dovest. :mrgreen: Šta mislite o tome ? On je baš igrač koji bi sjeo, a nevjerujem da bi košt'o puno. Po drugoj strani, L'pool mu sigurno može ponuditi veću platu nego T'ham. :D
Mislim da će ipak Tottenham skupiti pare i dovesti Adebayora. Oni su čini mi se uvijek u finansijskom plusu, i ako Adebayor ovako nastavi do kraja sezone, sigurno će mu i tu famoznu platu dati, a možda i on malo smanji zahtjeve.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 dec 2011, 20:32

Future je napisao/la:Ma kakav Villa,evo Guardiola rekao kako nema ništa od njegove prodaje na zimskom prijelaznom roku.Iako je i Marca bila objavila da je Villa nezadovoljan minutažom i statusom u klubu,još pogotovo zbog toga što mu je mjesto uzeo Alexis Sanchez,Guardiola je demantovao danas sve te navode da bi Villa mogao napustiti Barcelonu.

ma da, prorealska novina pise razne gluposti

no, na kraju sezone vilja bi mogao lako biti prodan, fantastican je to napadac, samo zasitio se malo barcelone, ako ode u englesku vjerovatno ce i gore briljirati, liverpool bi bas bilo sjajno mjesto za njega, mada pominju se i neke price kako bi mogao u celzi, cak da bi celzi dao torresa barci za njega, znamo da je i ferguson vec godinama ljubitelj vilje

cavani bi vam mozda bio i bolje rjesenje, imali bi sjajan urugvajski tandem
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 14 dec 2011, 20:40

Jos 16 dana do prelaznog roka. Ima jos vremena za špekulacije, ali vjerujem da cemo nesto veliko dovest.. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 dec 2011, 20:43

http://thekop.liverpoolfc.tv/_LFC-38-Ma ... 73471.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odličan članak samo ja mislim da mi mnogo bolje trošimo pare nego što je city trošio.

Najjača ubjedljivo iz članka
They may have the Sheikh but we have THE King; LONG LIVE THE KING!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 14 dec 2011, 20:58

Romariooo je napisao/la:
Future je napisao/la:Ma kakav Villa,evo Guardiola rekao kako nema ništa od njegove prodaje na zimskom prijelaznom roku.Iako je i Marca bila objavila da je Villa nezadovoljan minutažom i statusom u klubu,još pogotovo zbog toga što mu je mjesto uzeo Alexis Sanchez,Guardiola je demantovao danas sve te navode da bi Villa mogao napustiti Barcelonu.

ma da, prorealska novina pise razne gluposti

no, na kraju sezone vilja bi mogao lako biti prodan, fantastican je to napadac, samo zasitio se malo barcelone, ako ode u englesku vjerovatno ce i gore briljirati, liverpool bi bas bilo sjajno mjesto za njega, mada pominju se i neke price kako bi mogao u celzi, cak da bi celzi dao torresa barci za njega, znamo da je i ferguson vec godinama ljubitelj vilje

cavani bi vam mozda bio i bolje rjesenje, imali bi sjajan urugvajski tandem
:lol:
Ma ne znam ni ja,dolaskom Alexisa je izgubio mjesto i ne vjerujem da želi da bude rezerva,a već ima nekoliko klubova koji bi ga rado doveli. ;) Al' eto za sada neće biti ništa od njegovog odlaska,možda na ljeto,ali možda i do tada se ponovo vrati u prvu postavu.
Ne znam šta bi Barci značio ovakav Torres? :lol: Možda im treba vodonoša? Ukoliko bi za Villu ostala ovakva konkurencija Liverpool,Tottenham,Chelsea,mislim da bi najveće šanse za dovođenje Ville imao Chelsea,jer bi Barca vjerovatno prihvatila najbolju ponudu,a Rusi bi mogli najviše i ponuditi.

Iskreno,ja bih najviše volio Cavanija vidjeti u dresu Liverpoola ove zime,strašan napadač,Suarez i Cavani bi pravili dar-mar u PL.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 dec 2011, 22:00

Povratak torresa u Liverpool je za mene nezamisliv.Ja racunam da ovaj klub jos uvijek ima ponos, a taj smetljar je otisao da nize uspjehe jer mu LFC ocito nije bio dovoljan, sad da ga mi izvlacimo iz njegovih jada- ne, hvala :!: Nije on jedini igrac na svijetu, ima ih bezbroj koji bi nam dobro dosli, prema tome, ne gledala ga ja opet u dresu LFCa :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 14 dec 2011, 22:50

:lol: :lol:

Ako ti tako kazes onda uredu. 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.