Romariooo je napisao/la:Future je napisao/la:Ma kakav Villa,evo Guardiola rekao kako nema ništa od njegove prodaje na zimskom prijelaznom roku.Iako je i Marca bila objavila da je Villa nezadovoljan minutažom i statusom u klubu,još pogotovo zbog toga što mu je mjesto uzeo Alexis Sanchez,Guardiola je demantovao danas sve te navode da bi Villa mogao napustiti Barcelonu.
ma da, prorealska novina pise razne gluposti
no, na kraju sezone vilja bi mogao lako biti prodan, fantastican je to napadac, samo zasitio se malo barcelone, ako ode u englesku vjerovatno ce i gore briljirati, liverpool bi bas bilo sjajno mjesto za njega, mada pominju se i neke price kako bi mogao u celzi, cak da bi celzi dao torresa barci za njega, znamo da je i ferguson vec godinama ljubitelj vilje
cavani bi vam mozda bio i bolje rjesenje, imali bi sjajan urugvajski tandem
Ma ne znam ni ja,dolaskom Alexisa je izgubio mjesto i ne vjerujem da želi da bude rezerva,a već ima nekoliko klubova koji bi ga rado doveli.

Al' eto za sada neće biti ništa od njegovog odlaska,možda na ljeto,ali možda i do tada se ponovo vrati u prvu postavu.
Ne znam šta bi Barci značio ovakav Torres?

Možda im treba vodonoša? Ukoliko bi za Villu ostala ovakva konkurencija Liverpool,Tottenham,Chelsea,mislim da bi najveće šanse za dovođenje Ville imao Chelsea,jer bi Barca vjerovatno prihvatila najbolju ponudu,a Rusi bi mogli najviše i ponuditi.
Iskreno,ja bih najviše volio Cavanija vidjeti u dresu Liverpoola ove zime,strašan napadač,Suarez i Cavani bi pravili dar-mar u PL.