Jedva čekam ovu izvještajnu skupštinu da vidim kakav plan Azmir ima, i onaj što očekuje novi grb mislim da to neće biti na ovoj skupštini, već redovna kad se zakaže.
I lijepo bi bilo ponovo vidjet jarca na tribini, uz proslavu povratka aBd
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
novi grb je usvojen.Coraco je napisao/la:Čestitam staragarda na prinovi u porodici.![]()
Jedva čekam ovu izvještajnu skupštinu da vidim kakav plan Azmir ima, i onaj što očekuje novi grb mislim da to neće biti na ovoj skupštini, već redovna kad se zakaže.
I lijepo bi bilo ponovo vidjet jarca na tribini, uz proslavu povratka aBd
grb je usvojen 100% pricao mi jedan igrac,i kaze da ce novi dresovi bit perverzijaCoraco je napisao/la:Kad je usvojen ? ja koliko se sjećam da nije bilo skupštine
Nije te slagaozla2 je napisao/la: kaze da ce novi dresovi bit perverzija
a moze li kako druze da ove sponzore sklonis sa strane da se svi igraci sa ovih slika vide, posto pojedinim se i ne vide face, mislim to je moj prijedlog ako se moze uraditiNKMramor je napisao/la:Nije te slagaozla2 je napisao/la: kaze da ce novi dresovi bit perverzija
Evo još malo materijala... Da se sve završi dobro u Srebreniku aBd i onda da se slavi na Tušnju, da bude ludilo![]()
I mene nervira opasnointercontinental je napisao/la:Što više ne skolne onu j.e.b.e.n.u. zaštitnu ogradu ispred sjevera,kvari ugođaj![]()
![]()
intercontinental je napisao/la:Evo čitam sad naredna sezona PL počinje 2. augusta,kako će onda odigraati sa Bekšitašom ako je najavljeno za august
Ljumani_Banovici je napisao/la:ako Bog da veliki broj raje iz Banovica dolazi na utakmicu protiv Konjica. Da se i ta titula proslavi
doći će i iz Živinica dosta raje aBd!!!Ljumani_Banovici je napisao/la:ako Bog da veliki broj raje iz Banovica dolazi na utakmicu protiv Konjica. Da se i ta titula proslavi
Bio je u Olimpicu, doduse imo nekoliko povreda, duze je pauzirao, mislim da je i ligamente operiso, ja mislim da je jos pod ugovorom sa Olimpicom, ne znam kad mu istice, al mislim da nam ne moze puno pomoc.intercontinental je napisao/la:Zna li neko šta je sa Erminom Jusufovićem ,što je išao na ''probu'' u City?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.