Večeras je na programu Kup. Manchester City FC - Official igra protiv Wigana. Edin od prve minute ili ne?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
hebu malo raju
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
igraaaaa dzekoooo
CITY XI: Pantilimon, Richards, Boyata, Lescott, Clichy, Milner, Fernandinho, Garcia, Lopes, Dzeko, Jovetic
CITY XI: Pantilimon, Richards, Boyata, Lescott, Clichy, Milner, Fernandinho, Garcia, Lopes, Dzeko, Jovetic
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 24 sep 2013, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- sagitarius
- Kontakt:
Pantilimon, Richards, Boyata, Lescott, Clichy, Milner, Fernandinho, Garcia, Lopes, Dzeko, Jovetic ! Ovo se trazi!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ko je ovaj **** Lopes?
imam Man City 1, na 50 km igr'o, ajmo Džeksoneeee !!!!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa sta ste ocekivali kad od prvotimaca igra samo fernandinho ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
risingforce
- Kontakt:
sta se radujete, naravno da igra, to samo znaci da je i da ce nastaviti biti rezerva u vaznim utakmicama
A najgore su mi ove utakmice. Stave 11 igraca koji nikada nisu zajedno igrali i onda, haj Dzeko, daj 5 komada...pihPapastathopoulos je napisao/la:Pa sta ste ocekivali kad od prvotimaca igra samo fernandinho ?
I jos, svi hoce da se dokazu i niko ne da lopte...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sad kad Steva i Dzeko pocnu kombinacije bacat
, isto ko kad su Milan srusili u prijateljskoj. Neka pocne nadmetanje Jovetic/Dzeko vs Aguero/Negredo, Balkan vs S.America!
Naravno da igra.Pelegrini ga uglavnom gura od prve minute protiv slabih timova.Vedad87 je napisao/la:igraaaaa dzekoooo
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nije ovo ni dobro sto igra, volio bi vise da je danas odmarao, a da igra u ligi, zato ne znam cemu ovoliko radovanje, u Capital One Cupu obicno igraju svi igraci sa klupe (sto i pokazuje danasnji sastav). Za vikend igraju protiv Aston Ville, i onda protiv Bayerna. Na njemu je da se danas pokaze i konkurise za prvi sastav za prve dvije tekme.
da te Pellegrini čuje, zaibretio bi se čovjekrisingforce je napisao/la:sta se radujete, naravno da igra, to samo znaci da je i da ce nastaviti biti rezerva u vaznim utakmicama
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Marcos Paulo Mesquita LopesJTS je napisao/la:ko je ovaj **** Lopes?imam Man City 1, na 50 km igr'o, ajmo Džeksoneeee !!!!
@Saurman, je li tebi drago što Džeko ne igra? Po tvojim komentarima se da primijetiti da većinu naših igrača jedva čekaš da omalovažiš i nasluđuješ se kada padnu (pročitao sam još i za Spahića). Zbog takvih kao ti mi ne zaslužujemo ni trunku sportskog uspjeha. I ovo što ostvarimo, to sigurno nije zbog takvih hejtera kao što si ti.
Ako ništa, dobro je da Edin igra u Ligi prvaka. Sigurno da će vremenom dobivati šansu i u EPL, a mi se moramo nadati da će je iskoristiti i izbjeći prijašnje greške i opuštanje. Niko ovdje nema zacementirano mjesto u prvoj postavi. Nekada treba čašu gledati kao polupunu, a ne vazda kao polupraznu.
Ako ništa, dobro je da Edin igra u Ligi prvaka. Sigurno da će vremenom dobivati šansu i u EPL, a mi se moramo nadati da će je iskoristiti i izbjeći prijašnje greške i opuštanje. Niko ovdje nema zacementirano mjesto u prvoj postavi. Nekada treba čašu gledati kao polupunu, a ne vazda kao polupraznu.
ma ovdje već počele teorije zavjere
pa Edin je od dosadašnjih 5 mečeva u Premiershipu, počeo 3, a Negredo 2 .. u LP je počeo Edin, večeras također Edin .. sve ukupno kad pogledaš, 5 startova za Edina, 2 za Negreda .. Pellegrini će njih dvojicu otrpilike ravonpravno da rotira, možda Edin odigra koji meč više od Negreda, ali generalno, biti će ravnopravni
sad kad ide PL i LP, jedan meč će početi Negredo, a drugi Edin
sad kad ide PL i LP, jedan meč će početi Negredo, a drugi Edin
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Čovječe, Negredo odigra pravo dobro jednu partiju, i vec se raspravlja da je Dzeko out. Polako...ne znam sta se zalite. kad skoontate malo bolje, Dzeko igra dosta utakmica. Igrao je i LP...samo neka igra
Ovo je klasicni B tim, bez Harta, Kompanya, Yaya, Nasrija i Aguera. Bice jedino interesantno gledati kako Jovetic i Dzeko kombinujuVedad87 je napisao/la:igraaaaa dzekoooo
Ne nije mi drago.Ali što sam napisao je istina za svakog igrača samo što pojedinci zabiju glavu poput noja.Claus je napisao/la:@Saurman, je li tebi drago što Džeko ne igra? Po tvojim komentarima se da primijetiti da većinu naših igrača jedva čekaš da omalovažiš i nasluđuješ se kada padnu (pročitao sam još i za Spahića). Zbog takvih kao ti mi ne zaslužujemo ni trunku sportskog uspjeha. I ovo što ostvarimo, to sigurno nije zbog takvih hejtera kao što si ti.
Ovo što sam napisao za Džeku su činjenice tj da Negredo ima prednost kod Pelegrinija dok Edin dobija šanse protiv nešto slabijih timova.
Siguran sam 99% da neće biti starter protv Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
@Saurman je u pravu kod ovoga. I ja mislim da ga tesko mozemo ocekivati protiv Bayerna, pogotovo nakon jako dobre partije Negreda protiv Manchester Uniteda.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ajd ako neko ima neki dobar link za utakmicu, po mogucnosti Veetle, neka postavi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Same bez povrede, sve ostalo ce biti ok.