K'o Hodzic
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da Bog da Hodzic bio worldstar, jer je nas, ali uporediti njega sa vedom koji je dao 120+ u BL-u je smijesno na kvadrat a i bezobrazno. A ponavljam da Bog da obadvojica za Bayern zaigrali i zabijali!
Ma to su generalno smijesne usporedbe. Da je Kepa neki nas golman koji brani za Chelsea i imao onu krizu, ljudi bi rekli da je neki nas drugi golman bolji, jer ovaj srecom igra u Engleskoj PL. Isto tako ide prica za Kolasinca, nije Kolasinac srecom u najjacoj ligi svijeta, nego zato sto ima neke kvalitete koji strucni ljudi prepoznaju. Tako isto Ibisevic, on je u Bundesligi vise od decenije, jer ima covjek kvalitet. Kad bi i Hodzic pokazao kvalitet u Madjarskoj ko da ne bi klub iz Bundeslige ili Serie A to prepoznao. Sve je danas transparentno. Za njega idealna Turska gdje moze protiv losijih odbrana da pokaze svoj kvalitet.
Zaista ne razumijem zašto raspravljamo na temi: "Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH" o Vedi i Arminu Hodžiću?
1. Vedad Ibišević se oprostio od reprezentacije = nije ni zaboravljen ni potencijalni
2. Armin Hodžić je, kod Prosinečkog / do sada" stalni reprezentativac = nije ni zaboravljen ni potencijalni.
Promašili smo temu - Vedo je velemajstor, Hodžić kv-majstor i nije za reprezentacije, ali...
1. Vedad Ibišević se oprostio od reprezentacije = nije ni zaboravljen ni potencijalni
2. Armin Hodžić je, kod Prosinečkog / do sada" stalni reprezentativac = nije ni zaboravljen ni potencijalni.
Promašili smo temu - Vedo je velemajstor, Hodžić kv-majstor i nije za reprezentacije, ali...
Bosno moja poharana....
katic - simunovic vol 2 confirmed
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ara hodzic opet ne igra za kastofon! Kaze onaj klaun hanko bolji igrac od ibisevica
hahaha hahaha..kakvi sve pacijenti ovdje smiju pisat to nije humano. Zato jesmo tu gdje jesmo. I anelka hadzic standardan na klupi
kakve igracine samo ima nasa draga BH. Sramotite se !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Povrijeđen je, debilčino zaostala.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 17:39Ara hodzic opet ne igra za kastofon! Kaze onaj klaun hanko bolji igrac od ibisevicahahaha hahaha..kakvi sve pacijenti ovdje smiju pisat to nije humano. Zato jesmo tu gdje jesmo. I anelka hadzic standardan na klupi
kakve igracine samo ima nasa draga BH. Sramotite se !!!!
Los ovaj Lulic, a slabo se zalaze u reprezentaciji. Ja bi nekog sto igra srcem.
Guranje Budimira u repku moze da krene.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gotovo je 2 komada u sred barcelone, treba mi slika i dokumenti od ovog budimira 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hos maticni brojbhfanatic14 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:30Gotovo je 2 komada u sred barcelone, treba mi slika i dokumenti od ovog budimira![]()
Sta ce Budimir, zabio 2 gola na Camp Nou nije to nista, imamo Aru Hodzica
Ante Budimir ce prije igrati za Hrvatsku (kao sto je to uradio za u21) nego za BiH, zaboravite njega. Super za njega sto je dao dva komada protiv Barcelone. Naša buducnost je Ermedin Demirovic.
Zadnja izmjena: Tili, dana/u 07 dec 2019, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko ce zaigrati za Hrvatsku. Moralo bi bas da ga krene, pa da bude u njihovim kombinacijama za Euro. U suprotnom, prije Lige Nacija ideuce jeseni, ne moze racunati na poziv.
S druge strane, ako bi ga mi sada zaganjali i obecali mu da cemo racunati na njega za baraz i eventualno EP, vjerovatno bi pristao. Njemu je 28 godina, nema on sta cekati i kalkulisati, a realno i on zna da ce taj poziv Hrvata tesko doci
Covjek je u Majorci bez talova golova itd...covjek vjr srcem zeli igrati za Kroatiju i boli ga ona stvar za nas..Kako to nekima nije jasnoDrFilgud je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:57Tesko ce zaigrati za Hrvatsku. Moralo bi bas da ga krene, pa da bude u njihovim kombinacijama za Euro. U suprotnom, prije Lige Nacija ideuce jeseni, ne moze racunati na poziv.
S druge strane, ako bi ga mi sada zaganjali i obecali mu da cemo racunati na njega za baraz i eventualno EP, vjerovatno bi pristao. Njemu je 28 godina, nema on sta cekati i kalkulisati, a realno i on zna da ce taj poziv Hrvata tesko doci
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Moze brate, imas li odma i pecat da to ovjerimo.? Ja imam jednog strasnog potencijala , ali niko da pogura. Bendzo tatar , nadigro Zvijezdu Brgule! Pricat ce se, da ne kazete nisam javio.Tili je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:34Hos maticni brojbhfanatic14 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:30Gotovo je 2 komada u sred barcelone, treba mi slika i dokumenti od ovog budimira![]()
![]()
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 16 gostiju.