neka vas takvi kakvi steadmin je napisao/la:Kad nama Bayern bude placao, bicemo i mi brziHeller je napisao/la:Daj ss ne snalazim se tamo a brzi su im admini, mi ovdje demolirali strani fudbal trebo im dan da odgovooreTobeYarabi je napisao/la:nastradah i ja![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sve je to do filozofije! Ne zadovoljis upravu, budes popljuvan i proglasen krivim za sve, dusmancinom, iako si do jucer dobar bio itd.tuzlak1987 je napisao/la:Sa ove slike nije samo Oda otjeran vec jos dvojicajoker90 je napisao/la:Otjerani Oda dosao da se pozdravi sa igracima! Ovdje krece pad Zeljeznicara, ogrijesili se na ljudini olosi iz uprave! Sad ga eno prizivaju nazad!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Misimovicu podebljaj kamatu na plate pa ce bolje igrati !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Daj ss ne snalazim se tamo a brzi su im admini, mi ovdje demolirali strani fudbal trebo im dan da odgovoore[/quote]TobeYarabi je napisao/la:nastradah i ja![]()
Kad nama Bayern bude placao, bicemo i mi brzi
nemoj me ti admine citirati...presjece me jbt, reko evo ga opet banovici
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Opaaaaaa, kaže primili igrači samo pola plate neki dan! Očekivano da će onda dati samo pola od svojih mogućnosti, inače bi ovo lagano riješili, ali protestuju.
Miske, Miske, malo ti i 7%, đe će ti duša?!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
Meni je bitna jer je vjera stvar pojedinca. Moja licna stvar i ispoljavacu je gdje hocu i kada hocu demokratija mi dozvoljava.FrantoBauzek je napisao/la:Koji si faks zavrsio? Radi se o vrlom intelektualcu. Da li studiras i sta?solinas je napisao/la: za tuzlake dok god ne maltretira niko nikoga vjera je nebitna medjutim tebi Islam ne izlazi iz usta...Ti si **** obicno a ne Tuzlak.![]()
Skotrljat se u grad s obliznjeg brda te ne cini gradjaninomNacin zivota i tvoji stavovi, da. Kazes Tuzlacima je vjera nebitna. Da, nebitna je. Pogledaj svoj potpis
I svaki tuzlak i bosanac i hercegovac neka vjeruje u sta hoce titu budu krista,dokle god ne ugrozava mene,libu me racku.Nikada nikoga nisam pitao za ime.
Sa druge strane ti konstantno pljujes islam a pozivas se na multietnicnost i smatras se velikim tuzlakom.nabijem te na **** hajde sada mrs. Allahu ekber
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
On i Meša Selimovic ,to su ti citati

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Husica kojeg su nama ''oteli'' i podjebavali nas ovdje sada nazivaju Senad ''Sizofrenija'' Husic...
Ma cim je on rekao idemo izginuti protiv Viteza mogli su znati na cemu su
Ma cim je on rekao idemo izginuti protiv Viteza mogli su znati na cemu su
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 14 avg 2016, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- TobeYarabi
- Kontakt:
napisao je bleki da nije tacan taj infowobly92 je napisao/la:Opaaaaaa, kaže primili igrači samo pola plate neki dan! Očekivano da će onda dati samo pola od svojih mogućnosti, inače bi ovo lagano riješili, ali protestuju.
admin je napisao/la:Kad nama Bayern bude placao, bicemo i mi brziHeller je napisao/la:Daj ss ne snalazim se tamo a brzi su im admini, mi ovdje demolirali strani fudbal trebo im dan da odgovooreTobeYarabi je napisao/la:nastradah i ja![]()
U Zeljeznicaru isto moraju biti svjesni da se Vitez i Sloboda ne slazu sa ovim!miky_hz je napisao/la:On i Meša Selimovic ,to su ti citati
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Sarajevski fudbal na izdisaju, kad nam bankari, piljari, ratni profiteri vode klubove, prođem pored Grbavice sretnem 5-6 komšija, poznanika, pred tekmu, žao mi svijeta ba, očekuju od debila svašta. Ja sam se davno prestao nadati s ovim ljudima, a i oni će uskoro. Niko tu nema f od fudbala. Dino, Kusturica - Misimović Šiljak Kostić Hurtić Karić Ihtijarević Naser, kakva skupina fudbalskih analfabeta. Dodaš još na to sašu i irfana i sve ti jasno bude a klubovi finansijski nikad bolji.
Šteta što je Široki nikad lošiji pa da se plasira u Europu. Ovako će biti mrtva trka između sarajlijica,al et nije da ne uživamo.
Niste ni vi nista bolji, provukli se protiv Viteza jedva kuci, izgubili glatko od Zrinjskog, moglo je i gore biti. Nema ovdje niko sigurno mjesto u evropi osim mozda Mađara.amazing je napisao/la:Šteta što je Široki nikad lošiji pa da se plasira u Europu. Ovako će biti mrtva trka između sarajlijica,al et nije da ne uživamo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
vjerujem da bi i Isilovci ove godine mogli u eVropu nakon godine dana pauzejoker90 je napisao/la:Niste ni vi nista bolji, provukli se protiv Viteza jedva kuci, izgubili glatko od Zrinjskog, moglo je i gore biti. Nema ovdje niko sigurno mjesto u evropi osim mozda Mađara.amazing je napisao/la:Šteta što je Široki nikad lošiji pa da se plasira u Europu. Ovako će biti mrtva trka između sarajlijica,al et nije da ne uživamo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Momci, pustio sam vam malo orgijanja, ali prodjite se kopiranja postova sa drugih foruma.
Ako vam je nesto drugo zanimljivo, bujrum. Ja ovdje vise necu pustati besplatnu reklamu.
Ako vam je nesto drugo zanimljivo, bujrum. Ja ovdje vise necu pustati besplatnu reklamu.
Ja necu uopste da se nerviram, ovo je za mene **** bojkot igraca, Husica ko vidi u 4h ujutro nek mu J**+ hljeb a Beganovic jos jednom li vidim na instagramu nakosenu namrgodjenu zalizanu glavu...pu **** te ovo. Kosticu podrska, vjerujem da nije do njeg nego igraci glume.
Idi u pm
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.