Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Grand Slam
A ova publika jbg Fedova i u Parizu većinski. Bljak
Bas neocekivano.
Prebacit momka u zenski tenis. Servis mu je nivo njihovog.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Goretzka je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:36
Moze svako svakoga namuciti, to smo vidjeli i danas. Ja bih iskreno i volio da ode to u 4 seta, ne u 5, ali da u 4, cisto radi ritma da se jos vise ustimaju udarci. Ovo do sad mi je sve lagano nekako bilo, nije bilo pravog izazivaca. Na Svarciju se moze vjezbat i servis i ritern, frajer nema ni promil sanse da ga dobije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
6-0 cetvrti set, khm kaže maloprije lik, Nadal sve gori i gori kako turnir ide.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 09 jun 2021, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
I opet evo dva put prekida Nadalov niz u setovima na RG-u od haman 40, on sa metar i žilet. A ove momčine po 2 metra i dobrim servisom gemove skupljaju, a ne da set uzmu.
Odličan je Rafa, ovo bi moralo bit dovoljno za titulu, izuzetno visok nivo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nadalovi limiti su toliko davno zadnji put na RG testirani da se ja više ne sjećam kad je to bilo ……bodi123 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 18:01Umorio se Diego, nema snage više, to bi trebalo da je to. Nemoguće je lupati onakvim intenzitetom 3-4 sata.
Ozbiljno su testirani Nadalovi limiti pred završnicu, i može se reći da je uspješno prošao ispit. Nivo mu je visok, zadovoljan sam. Vidjet ćemo kakav je fizički, u ovom meču je sve bilo ok, a hoće li i kolike će tragove ostaviti ovo mrcvarenje pred nama je.
Servis mu je izvukao treći set i odlučio meč.![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Hajde da imamo novog osvajaca na Wimbledonu
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nadal nema sanse protiv Djokovica, zivii bili pa vidjeli.
To znaci da nece biti Novak
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov
Cicipas na travi ne zna hodati, vece sanse ima Beretini ciji stil igre je idealan za travu.
Fantastičan meč za sada. Beretini je sila, forhend mu je poezija.
Nije Novak bolji za brejk, ali je šampionski odigrao ključne poene.
Nije Novak bolji za brejk, ali je šampionski odigrao ključne poene.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Beretini ima problem sa promjenama ritma u toku poena...dok se samara prejak je, Novak uspori ili posalje parabolu, ovaj odmah UE.
Inace cudo da sa 26 god sa ovakvim FH nista nije napravio u karijeri.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Kako nije osvojio je Beograd 1ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑09 jun 2021, 20:53Beretini ima problem sa promjenama ritma u toku poena...dok se samara prejak je, Novak uspori ili posalje parabolu, ovaj odmah UE.
On je tek unazad godinu dvije poceo malo bolje rez praviti,obe godine je stigao do prvog finala mastersa (izg od Zvereva) tako da polako doce i neka veca titula i za njega
Pa volio bi ti jer znas da ce kad zavrse karijeru i Rafa i Novak imati vise GS-ova od Fedjeronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:58To znaci da nece biti Novak![]()
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
To sam ja davno rekao da ce biti tako,u sustini Novak ce imati najvise GS titula jer Rafa samo jos moze uzimati RG i to je to na ostalim podlogama on vise nema sanse,on ce imati mozda 22-23 ,a Novak bez nekih povresa imace sig i do 25 GS titula.forgempp je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:00Pa volio bi ti jer znas da ce kad zavrse karijeru i Rafa i Novak imati vise GS-ova od Fedjeronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:58To znaci da nece biti Novak![]()
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov![]()
Al eto ponavljam volio bi da vise ne osvoje niti jednu,al prosto nemoguce da tako bude
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vrhunski mec.
Samo da Nole u jednom trenutku ne ode u svlacionicu.
Samo da Nole u jednom trenutku ne ode u svlacionicu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zasto Rafa nema sansi? Na AO jedan los dan da istjera Novaka i eto prilike. Na RG se vec zna. Na USO je veci favorit od bilo koga, pustite sta kladionice kazu. Najbolje mu lezi taj turnir od svih, od 2010 na ovamo cak 4 titule uzeo. Djokovicu dosta manje lezi nego AO. Slozio bih se da samo na WB Rafa nema sansi vise.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:04To sam ja davno rekao da ce biti tako,u sustini Novak ce imati najvise GS titula jer Rafa samo jos moze uzimati RG i to je to na ostalim podlogama on vise nema sanse,on ce imati mozda 22-23 ,a Novak bez nekih povresa imace sig i do 25 GS titula.forgempp je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:00Pa volio bi ti jer znas da ce kad zavrse karijeru i Rafa i Novak imati vise GS-ova od Fedjeronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:58
To znaci da nece biti Novak![]()
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov![]()
Al eto ponavljam volio bi da vise ne osvoje niti jednu,al prosto nemoguce da tako bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.