AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 jul 2015, 06:39

Dok sam ziv zapamtit cu ime Ricardo Izecson dos Santos Lleite Kaka. Kakva generacija kakve emocije sjecam se svake utakmice I svakog gola. Meni je najteze bilo protiv Celtica I u finalu jer se nije smjelo opet izgubiti protiv Liverpoola.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 04 jul 2015, 07:26

Što smarate sa Mihajlovićem... Kakav god da je bolji od prethodna dva, a vjerovatno i tri trenera...

Ja mislim da će biti pun pogodak iako ga ne volim...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 04 jul 2015, 09:10

Sta je ovo utihnulo sve od dolaska Adriana, mirna situacija. Mozda Berla ceka finansijski paket pomoci od pcelice pa da se zaleti jos po veznjaka i stopera :D treba sto prije to da se rjesava, da se vec na pocetak priprema udje i sa pojacanjima. A ne bi me cudilo da sad pukne jedan free transfer - Gale style :lol: nije odavno :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 04 jul 2015, 09:57

Milan pressing for Alessio Romagnoli, offering €15 million.[Il Messaggero]
:clap:

slika

:facepalm:

slika

:thumbdown:

jos slika tu
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 04 jul 2015, 11:33

Nevjerovatno ali izgleda tacno, za Ibru se sprema ugovor na tri sezone, uz godisnja primanja od 6mil. Ne znam zaista ako se ovo ostvari a vjerovatno hoce, koja je svrha ovolikog nagomilavanja napadaca. :facepalm:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 jul 2015, 11:47

Berlu ima fetis za napadace.

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 jul 2015, 11:53

gledaj cilima :urnebes:

Ne znam ni ja vala sto su toliko zapeli za njega, yebo ih Ibrahimovic. Kad dovedu dva stopera i veznjaka onda nek' i Messija u napad stave, ne interesuje me, al' dje ces ovog djuturuma uzimati i to jos na tri godine, kod nas se haman daju takvi ugovori da igraca obezbjede do smrti. :zzz:

Al' nece tip sto posto doci, nit' ce pristati na duplo manju platu nit' vjerujem da je lud da suradjuje sa Mihajlovicem, njih dvojica bi se poklali. :zzz:

Tasotti je ipak jos uvijek u klubu, ali ima neku drugu funkciju :urnebes: ne mozes covjeka otjerati da si hljeb.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 04 jul 2015, 12:39

Tassoti je dobio novu poziciju - praćenje naših igrača koji su na posudbama.

Ibrahimović kad bi došao ovaj klub bi dobio dimenziju više. Kreativnost i rutina u napadu bi bila na najvišem nivou. Mislim da bi Bacca pored Ibre zabio 17+ hladno u prvoj sezoni.

Kad bi Ibru doveli, taj veznjak kojeg planiraju dovesti i ne mora biti nešto AMAN ZAMAN kreativan.

Mihajlovic to the players in yesterdays's training: "You can't misplace passes here - there aren't any opponents. We have to be very precise."

slika

slika

slika

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 04 jul 2015, 13:32

UrbyEmanuelson je napisao/la::tokralju: :tokralju: :salut:

[youtube][/youtube]

Kako smo karali malog uniteda,malog ronalda...najdraza pobjeda u povijesti !! :D :D

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 04 jul 2015, 15:00

Cerci odlazi ,haj zašto ?
Mjkti kako me nervira ovo kad se tjeraju nek igrači što znaju nesto što imaju kvalitete,a nisu dobili pravu priliku,tipa Rami,Cerci ,el sharawy,a ostavlja se zacardo i kompanija invalida..puu

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 jul 2015, 15:04

Slažem se. Mislim da Cerci ima kvalitet da bude barem u rotaciji, isto i za Ramija nije on sad neka stooperčina ali ima i gorih u Milanu. Otkud sad za Šarafa nije valjda da ide :(

Idemo sad Ibra supremacy :opaopa:

Krepat ma ne molat!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2015, 15:27

Bobanu kao i uvijek svaka na mjestu, uvijek čovjek pogodi suštinu. Užasno bih ga volio vidjeti na nekoj odgovornoj funkciji u klubu, gdje će imati moć da odlučuje u pogledu igračkog kadra, ali teško da će se to dogoditi. :problem: Ipak, ne treba gubiti nadu. :zviz:
Zvonimir Boban je napisao/la:"At this point, Ibrahimovic has nothing to add," the Croatian told La Gazzetta dello Sport. "Bacca already plays as centre-forward. I believe a move would neither be positive for Ibrahimovic nor Milan.

"He costs a lot and risks obstructing Bacca's integration. He [Bacca] is a great buy who is a complete striker and has good experience. Luiz Adriano is a centre-forward too but has good movement and knows where the goal is.

"With him and Bacca, Milan can play in a 4-4-2."

Despite praising the recent buys, however, Boban maintained it was still too early to predict how the fallen Rossoneri would perform next season, arguing that more must be done to improve their defence to match the market of neighbours Inter.

"It's too early to say [how they'll perform]," he continued. "Much will depend on how they start the championship. The first matches will be very indicative, but right now I think Inter have built a better squad.

"[Andrea] Bertolacci is a good buy for midfield, but we need to see if he's of the level to add an extra dimension to the team. For instance, when Juventus signed Andrea Pirlo, he controlled the game.

"[Mattia] De Sciglio must play on the right [of defence]. The left has suffered a heavy decline, and on top of a new left-back, Milan need to invest in two top quality centre-backs."
:clap:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 jul 2015, 15:35

Ma ima smisla naravno Bobana mnogi ne vole jer kaže ono šta misli i uvijek je u pravu ali jbg meni je Ibra bio mrzak dok nije zaigrao za Milan otada ga gotivim nenormalno. To su želje moje nema veze sa racionalnošću :D

Krepat ma ne molat!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jul 2015, 15:51

_forzamilan_ je napisao/la:Ma ima smisla naravno Bobana mnogi ne vole jer kaže ono šta misli i uvijek je u pravu ali jbg meni je Ibra bio mrzak dok nije zaigrao za Milan otada ga gotivim nenormalno. To su želje moje nema veze sa racionalnošću :D
Potpisujem. Ibra je igrač koji bez ikakve sumnje pravi razliku, ali njegovo dovođenje u ovakvim okolnostima bi bilo ogroman promašaj. Na stranu simpatije i divljenje koje svi gajimo prema njegovoj igri, mora se misliti na budućnost, a Zlatan nije dugoročno rješenje.

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 04 jul 2015, 16:31

Dajte bekove dobre, bekove koji prave visak, pa asistiraju napadacima, nemoj te da gledam poznati Abateov centarsut na 77 tribinu ili Šilju kako ne moze dobiti duel s sjenom :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 04 jul 2015, 20:27

Ocekivao sam danas kakav poklon za rodjendan u vidu nekog pojacanja al' nista izgleda :plac:
Prvo rijesiti vezni red i stopere,onda sve ostalo ;)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 jul 2015, 20:41

Pa neka je sretan bruda, a pojacanja ce doci abd :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 04 jul 2015, 21:17

"Kao uvijek Bobanova na mjestu" ni slucajno, nesto stariji forumasi ce se sjetiti bezbroj gluposti sa njegove strane, kao i ova zadnja gdje tvrdi da De Sciglio mora igrati desno...

Lijevi vezni je davnih dana postao desni bezvezni. Toliko o njemu.

Mexes produzio ugovor na 2 god, uz 1.5mil godisnju platu, dobra vijest. Ukoliko se Ibra zaista moze dovesti, naravno da ga treba dovesti - covjek je mrcina fizicki i moze komotno do 40-e igrati sto se tice tijela i fizicke spreme, bas kao i C.Ronaldo.

Prioritet svakako stoper tipa Hummels,T.Silva, uz nekoga da poveze redove u veznoj, igrac tipa Redondo,Albertini,Pirlo ili sl. Bekovi nisu toliko bitni - mogu to popuniti Abate,De Sciglio i Antonelli koliko-toliko kvalitetno.

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 05 jul 2015, 00:05

Zenga je napisao/la:"Kao uvijek Bobanova na mjestu" ni slucajno, nesto stariji forumasi ce se sjetiti bezbroj gluposti sa njegove strane, kao i ova zadnja gdje tvrdi da De Sciglio mora igrati desno...

Lijevi vezni je davnih dana postao desni bezvezni. Toliko o njemu.

Mexes produzio ugovor na 2 god, uz 1.5mil godisnju platu, dobra vijest. Ukoliko se Ibra zaista moze dovesti, naravno da ga treba dovesti - covjek je mrcina fizicki i moze komotno do 40-e igrati sto se tice tijela i fizicke spreme, bas kao i C.Ronaldo.

Prioritet svakako stoper tipa Hummels,T.Silva, uz nekoga da poveze redove u veznoj, igrac tipa Redondo,Albertini,Pirlo ili sl. Bekovi nisu toliko bitni - mogu to popuniti Abate,De Sciglio i Antonelli koliko-toliko kvalitetno.
Kako rodjak bekovi nisu bitni, pa oni ti prave višak na terenu, pogledaj Marcela, Alvesa, Lahma i ostale, ako si pratio Milan onda znas sta su radili Serghino i Cafu i koliko si bili bitni!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 05 jul 2015, 00:10

Nisam rekao da nisu bitni bekovi u fudbalu, nego da su Milanu bitniji stoper & playmaker. Tri beka koja sam naveo iznad su solidni, uz bolje igrace oko sebe i oni bi bili bolji. Abate-De Sciglio igraju povremeno za Azzurrije, valjda to nesto govori o njihovom kvalitetu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.