Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
Cartman
-
Kontakt:
Haha, to Fergie namjesta i utakmice za rezerve?
Fakat ste posebna vrsta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 15 dec 2011, 22:33
Cartman je napisao/la:Haha, to Fergie namjesta i utakmice za rezerve?
Fakat ste posebna vrsta.
Je li to neko napisao?

-
Rolex312
-
Kontakt:
Evra je 10 puta tuzio da ga vrijedjaju na rasnoj osnovi, to je valjda sve sto FA treba znati da odbaci optuzbu. Plačko mali

Nad nama nebo ima da gori!
-
Red Assassin
-
Kontakt:
Postao/la Red Assassin » 16 dec 2011, 10:32
Prema pisanju Goal.coma, Liverpool je realizovao transfer Jordana Ibea, 16-godišnjeg čuda od djeteta, koji za milion funti dolazi iz trećeligaša Wycombea.
Klub iz League One prihvatio je Liverpoolovu ponudu koja je bila unosnija od onih Manchester Uniteda i Fulhama, koji su za darovitog napadača nudili pola miliona funti.
Na Anfield bi Ibe, koji je prošle sedmice tek proslavio 16. rođendan, trebao stići idućeg ljeta.
Engleski ga skauti svrstavaju na drugo mjesto najtalentovanijih fudbalera-tinejdžera na Otoku, odmah iza Derby Countyjeve senzacije Masona Bennetta.
-
fera
-
Kontakt:
lfc.tz je napisao/la:Narin je napisao/la:Vidim vi pratite utakmicu,ko je bolji za sada?
Kakvi su u Unitedu Pogba i Morrison,i jel igra Frayers?
Do crvenog(nakon cega sam prekinuo) najopasniji po Liverpoolov gol je bio Macheda koji vam igra ljevo krilo(protiv Flanne nije nista uradio po ljevoj strani) i najopasniji je bio ulaskom u sredinu al ni tim ulazima nista specijalno nije napravio(tek dvije poluprilike).
Diouf je imo dobar prodor(nakon greske Robertsa koji ima 20 godina i ubjedljivo mi najlosije izgleda na terenu,trebalo bi ga se rjesiti) i u situaciji 2(Unitedova) na 1 opucao iz daljine(i to skroz lose),nije mi jasno sta je htjeo tim sutem postici i sigurno je unistio dobru sansu.
Frayers igra i umalo da bude krivac za gol nakon sto ga je Suso izvrtio.
Morrison valjda ne igra(cini mi se ni da ga komentator nije pominjao) il ga ja nisam zapazio.
Pogba nista specijalno al vidim da su ga dobro naucili simuliranju i varanju u toj vasoj skoli

.
ja ne znam sta jedan igrac kao sto je onaj roberts radi u liverpoolu pa cak i u rezervama... odavno losijeg igraca nisam vidio... momak komplikuje previse nekoliko puta je imao coadya odma pored sebe i priliku da se oslobodi lopte on pocne komplikovati i izgubi je... druga stvar momak je prespor a treca je da je i poglup kolko sam ja uspio upratiti. gledao sam do drugog gola za manchester i dalje mi se nije dalo.
ne znam po cemu je ovo bruka pa to su sve skoro djeca i ovo je utakmica rezervi a to je najmanje bitna selekcija od svih u klubu. mnogo je vaznije meni da akademija napreduje i da redovno pobjedđuju a rezerve to je totalno nebitno... neke momke bi bilo bolje poslati na posudbe nego da "skupljaju" iskustvo po ovim livadama raznim u rezervnom timu.
Cartman je napisao/la:Haha, to Fergie namjesta i utakmice za rezerve?
Fakat ste posebna vrsta.
tebi bi bilo pametnije da nekad pogledas utakmicu i pratis malo bolje svoj tim nego sto lupas gluposti po forumima.
You are someone else I am still right here
-
Rizah
-
Kontakt:
Rumours flying around that Liverpool have secured naming rights for our new 75,000 stadium with an option to increase to 90,000. Expect confirmation in January and work to begin in june/july.
This is great news. The designers are meant to be the guys who designed the olympic stadium in china and bayern munich stadium. This is huge news and will benefit so much in the long term.
Nadam se da je ovo istina.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
Future
-
Kontakt:
Samo da Cavani ne uvali koji gol Chelseau pa da odmah dovedu.
Što se mene tiče i Huntelar je jedna igračina,klasa za sebe,ali čast svima Cavani je trenutno jedan od najboljih napadača svijeta,leg'o bi nam k'o budali šamar.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
-
Rolex312
-
Kontakt:
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Carlo
-
Kontakt:
Liverpool are being linked with a January loan move for Real Madrid midfielder Lassana Diarra.
Iako je špekulacija, odlično zvuči. Ne volim ove decembarske špekulacije jer su obično bullshit na kvadrat, a nadam se da ova nije

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
Carlo
-
Kontakt:
Anfield Road sada!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Carlo je napisao/la:Liverpool are being linked with a January loan move for Real Madrid midfielder Lassana Diarra.
Iako je špekulacija, odlično zvuči. Ne volim ove decembarske špekulacije jer su obično bullshit na kvadrat, a nadam se da ova nije

Svakako dobra zamjena za Lucasa do kraja sezone, nadam se da bar malo ima istine u ovome. Možda bi valjala i ova varijanta, da dovedemo na zimu, nekog solidnog napadača, na posudbu, igrač koji bi svakako "natjerao" Carroll da zaigra bolje. Vjerujem u Carroll, uz njega sam, al' vrijeme je da proradi.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 16 dec 2011, 18:07
Carlo je napisao/la:Liverpool are being linked with a January loan move for Real Madrid midfielder Lassana Diarra.

Odlično, on ili Nigel de Jong bi nam legli. U napadu Cavani, desno Hazard i to je to.
( Kako je lijepo maštati )
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Carlo je napisao/la:Liverpool are being linked with a January loan move for Real Madrid midfielder Lassana Diarra.

Odlično,
on ili
Nigel de Jong bi nam legli. U napadu
Cavani, desno
Hazard i to je to.
( Kako je lijepo maštati )
Dobro ba, previše je to ambicija.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 16 dec 2011, 18:24
--------------Reina------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrique
-------------De Jong-----------
-----Gerrard------Adam-------
--Hazard---Cavani---Suarez--
Dok se Lav ne vrati, a onda on umjesto problematike.

-
Rolex312
-
Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:--------------Reina------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrique
-------------De Jong-----------
-----Gerrard------Adam-------
--Hazard---Cavani---Suarez--
Dok se Lav ne vrati, a onda on umjesto problematike.

Jesi skroman brate

..Matematicki pretstavljeno Hazard+Cavani+De Jong= 90mil= jednacina nemoguca..

-
bob
-
Kontakt:
u nedjelju realno po sva tri boda kakva aston villa , jos im Agbonlahor fali bez kojeg u napadu ne mogu meda

, mislim da cemo u drugom dijelu prvenstva igrati bas kako treba , sad zasad se mucimo pravimo prilike al onog suareza nece pa nece , al zato kad ocepi bice svega

-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 16 dec 2011, 18:58
Pa šta je to, sića.. ( Cristiano Ronaldo

)
-
Rolex312
-
Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa šta je to, sića.. ( Cristiano Ronaldo

)
I da je tako, mislim da će fer-play biti uveden od sljedećeg prelaznog roka, tako da sumnjam..
Btw. Gerrard bi mogao da iduce sedmice ako nista bude na klupi jer se od ponedeljka vraća intenzivnim treninzima..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.