Kvalitet je ocigledan, ali nema veze jer imamo kornjacu Aru Hodzica iz jake Madjarske lige
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
S druge strane ta ista ekipitza pljuje po Mihojeviću, koji je standardan u Aueu koji se bori za baraž. Jedan je kvalitet, drugi je nekvalitet kojeg gura sarajevski lobi.hurem je napisao/la: ↑08 dec 2019, 14:18BURNIC!
Gdje je ova ekipa sto pljuje sve redom...da popljuje i Burnica zato sto nekoliko utakmica sjedi na klupi slabasnog cvajtasa Dynamo Dresdena...
Ah da, on nije nas reprezentativac i zato ga se ne smije pljuvati a prije toga jer nije potekao iz BH Premijer lige.
Ćavar se zafrkao prelaskom, jer je preskočio nekoliko stepenica u razvoju. Šabanadžović je zbog oca ostvario transfer, nikakva prevaga na terenu. Anđušiću je Mladost vrhunac karijere, ne znam kako je taj otišao u Trabzon, kad se ni u Sarajevu nije uspio nametnuti. Od Mujakića sam imao velika očekivanja, nadam se da neće propasti. Radovac je propao još 2016.-te, ne pamtim kad je odigrao zadnju utakmicu u PL
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
It's back GOAT
Vrancic
Thun- St. Gallen Demirovic starter.
Golman evo nas Armin Abaz na klupi. 17 godina ima momak.
Golman evo nas Armin Abaz na klupi. 17 godina ima momak.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Demirovic assist. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nikola Katić, stoper Glasgow Rangersa, odlučio je da će čekati poziv izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića.
Iako je bilo govora da bi mogao obući dres reprezentacije BiH od toga neće biti ništa.
“Nisam bio razočaran što nisam dobio poziv Dalića za utakmicu protiv Slovačke. Naravno da se nadam pozivu, da to želim i očekujem. To mi je san.
Međutim, nije bilo realno očekivati poziv s obzirom na to da nisam igrao u posljednjih pet-šest utakmica. Samo trebam raditi i vjerujem da će jednog dana doći”, kazao je Katić za Sportske novosti.
Iako je bilo govora da bi mogao obući dres reprezentacije BiH od toga neće biti ništa.
“Nisam bio razočaran što nisam dobio poziv Dalića za utakmicu protiv Slovačke. Naravno da se nadam pozivu, da to želim i očekujem. To mi je san.
Međutim, nije bilo realno očekivati poziv s obzirom na to da nisam igrao u posljednjih pet-šest utakmica. Samo trebam raditi i vjerujem da će jednog dana doći”, kazao je Katić za Sportske novosti.
samo nek sanja, odavno ga nema u prvoj postavi Rangersa
Katic ne bi bio nikakvo pojacanje za nas. Sa 23 godine rezerva u Rangersima, ne vidim veci potencijal od Mihojevica npr.
Trebamo se baciti na Hadzikadunica, Omeragica, Ahmethodzica.
Trebamo se baciti na Hadzikadunica, Omeragica, Ahmethodzica.
Ovaj Ahmedhodzic ce napraviti dobru karijeru, jer pratim da ga hvale u Danskoj. Bio vec igrac utakmice, timu kola. A svi znamo da su ipak njihovi igraci poznati po tim defanzivnim osobinama tako da moras imati kvalitet.
Hvala Bogu pa nece igrati za nasjozinho je napisao/la: ↑08 dec 2019, 18:59Nikola Katić, stoper Glasgow Rangersa, odlučio je da će čekati poziv izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića.
Realno nikakav igrac koji je u zadnjih 15 utakmica Rengersa 2 odigrao
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Katic nije bolji od nasi drvosjeca koje vec sad imamo. A to dovoljno govori o njemu. Jer sadasnji stoperi nasi ne zrace nekom kvalitetom.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
A cekaj. Gdje on ovdje kaze da ne zeli igrati za BiH? Naslov veze nema sa recenim.jozinho je napisao/la: ↑08 dec 2019, 18:59Nikola Katić, stoper Glasgow Rangersa, odlučio je da će čekati poziv izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Riki Kiki Kapic Kapica opet 90 minuta klupa u Paderbornu.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Katic nema sta trazit na spisku....svi trenutni plus hadzikadunic arslanagic i dzumic su bolji od njega...tako da mi je fakat ofirno guranje njega u repku...
Senijad Ibričić posjetio Meku i obavio hodočašće umru: “Na vrhu sam svijeta”
estonke su mu sve oprostile

estonke su mu sve oprostile
Murat the Jaha ga beli kontaktirao 
Ali i oni su prepoznali budućnost u njemu i polako vrše pritisak. Ostaje nam nada da su mu roditelji usadili ogromnu ljubav prema Bosni koja bi na vagi između ozbiljnosti, discipline, profesionalnog odnosa, većeg respekta u svijetu, redovnog učešća na velikim takmičenjima i s druge strane bosanskog javašluga i šege, kafana, kolača i baklava prevagnulo ipak na ovu drugu stranu.
Ali i oni su prepoznali budućnost u njemu i polako vrše pritisak. Ostaje nam nada da su mu roditelji usadili ogromnu ljubav prema Bosni koja bi na vagi između ozbiljnosti, discipline, profesionalnog odnosa, većeg respekta u svijetu, redovnog učešća na velikim takmičenjima i s druge strane bosanskog javašluga i šege, kafana, kolača i baklava prevagnulo ipak na ovu drugu stranu.
https://www.blick.ch/sport/fussball/sup ... 54267.htmlOmeragic will für die Schweiz spielen
Das Supertalent hätte sich wohl gar noch früher durchgesetzt. Doch Omeragic bricht sich im Oktober 2018 das Wadenbein, fällt monatelang aus. Nun hat er Innenverteidiger Umaru Bangura (32), immerhin Captain von Sierra Leone, auf die Bank verdrängt. Die starken Leistungen des 17-Jährigen bleiben auch im Ausland nicht unbemerkt. So hat unlängst der bosnische Verband bei den Omeragics angeklopft. Man wollte Becir für die A-Nationalmannschaft aufbieten. Dabei hat der Youngster zwar bosnische Wurzeln, aber keinen bosnischen Pass.
Ali sto je smijesno. Nase medije do sada ni rijec o malom. Sportsport koji se uvjek toliko hvali nista o njemu. Ali zato o onom iz druge svicarske lige redovno.
Tuta Petrov
Tuta Petrov