Kakva psiha i povratak! Vrhunac sa ovim igracima..samo da potraje.
Lewat prekucava zadnju godinu i po.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Robert Lewandowski (33 apps, 2809 minutes, 37 goals, 8 assists),
Thomas Müller (33 apps, 2699 minutes, 13 goals, 14 assists),
Kingsley Coman (27 apps, 1849 minutes, 6 goals, 13 assists),
Leroy Sané (31 apps, 1849 minutes, 8 goals, 9 assists),
Serge Gnabry (30 apps, 1937 minutes, 8 goals, 4 assists).
Pa covjek skontao ako odbije ugovor imat ce zacementirano mjesto u prvoj postavi do 30.06.2023 ( dokle mu vazi ugovor )..najbolji primjer je AlabaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑08 mar 2021, 12:09Imamo novi slucaj Alaba, Coman odbio ponudu od 12 mil eura.
Ja mislim da Lewa može hladno na ovom nivou igrati još 5 godina. A od 38-40 godine bi mogli imati ako ništa zagarantovano duplo manje golova po sezoni nego sada, što je opet, više nego odlično.Neutral je napisao/la: ↑07 mar 2021, 04:12U Bundesligi imamo 71 postignutih golova, a BvB kao drugi najefikasniji tim samo 50, dakle 21 manje. Ostali imaju ispod 50 golova.
Jest da nam je odbrana kritična, ali napad je perfektan. Ovo je stil Flicka i dok se pobjeđuje briga me da stavi Musialu na gol, a Kamerunca na poziciji desnog beka.
Na kraju se gledaju rezultati i osim kiksa u kupu, rezultati su i više nego odlični. Igramo za gol više i to će biti prava poslastica protiv jačih ekipa, gdje možemo primiti petardu, ali isto tako to možemo postići.
Ovo što radi Lewandowski je nezapamćeno u Bundesligi. Šteta što je odmarao jedan meč u ligi, vjerovatno bi na tom meču postigao 1-2 gola. Statistika mu je ubitačna, killer.
Norvežanina moramo kupiti, Lewa ima 32 godine i možemo očekivati još 1-2 vrhunske sezone od Poljaka.
Ono što mene najviše iritira je što nema zamjene za Poljaka. Šta ako se ne daj Bože povrijedi? Sjeća li se neko one sezone kada se povrijedio i nismo ga imali u Ligi prvaka i onda smo gledali Mullera u napadu, katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.