Nećemo diskriminaciju na forumu.Head je napisao/la:Svaka cast svim stranim klubovima ali je ovo bosanski portal, bosanski forum i ne znam zbog cega bi tu neki strani timovi imali isti tretman kao nasi bosanski.

Nećemo diskriminaciju na forumu.Head je napisao/la:Svaka cast svim stranim klubovima ali je ovo bosanski portal, bosanski forum i ne znam zbog cega bi tu neki strani timovi imali isti tretman kao nasi bosanski.
Inače ljudi više cijene stavove iza kojih stoji i neko suvislo objašnjenje, ali eto ako je tvoj izbor iznositi stavove bez da ih obrazlažeš onda dobro.calcio je napisao/la: Sad kad krene spamanje tema da bi povecali broj postova.![]()
Za mene je lose, eto... Ali ja se ne pitam, sto ne znaci da ne mogu izraziti svoje misljenje.
kupi veći monitor i bolju grafičku karticu da imaš veću rezoluciju. Ne mogu ja držati forum na istom nivou 7 godina.Klare je napisao/la:Admine koji glupost si ovo s forumom radio?![]()
Jos u buducnosti kad dodas podforume za kojesta ima da mi scroll crkne dok dodjem do mojih tema.
Vracaj na staro, manje ce te glava bolit'.
Mogao bih knjigu napisati o razlozima zbog kojim smatram da je to lose. Od same cinjenice da neke osobe za sebe smatraju da su dio nekog stranog kluba sa kojim nemaju nikakvog fizickog dodira, pa do cinjenice da 95% njih navija samo za najvece i najuspjesnije klubove (gloryhunters), istovremeno ismijavajuci male klubove i njihove istinske navijace. Pa bih se onda dodirnuo nasih domacih klubova koje svakako trebamo pokusati zastititi, malo sto ljudi ostaju kuci da gledaju lose streamove stranih klubova umjesto da odu na stadion i gledaju uzivo nase klubove, jos bi im trebali dati isti ili cak i bolji tretman nego nasi klubovi po forumima.DukeOfWellington je napisao/la:Inače ljudi više cijene stavove iza kojih stoji i neko suvislo objašnjenje, ali eto ako je tvoj izbor iznositi stavove bez da ih obrazlažeš onda dobro.calcio je napisao/la: Sad kad krene spamanje tema da bi povecali broj postova.![]()
Za mene je lose, eto... Ali ja se ne pitam, sto ne znaci da ne mogu izraziti svoje misljenje.
Ti možeš smatrati da je loše da se neko identificira sa stranim klubom ali to nije loše. Neko jednostavno voli vrhunski sport i u slobodnom izboru bira ono što voli. Nikako se ne može smatrati da je navijati za lokalni klub dobro, a navijati za neki strani klub loše, to je dogma i nema nikakvog činjeničnog utemeljenja. Kako rekoh radi se o slobodnom izboru i nema lošeg izbora, oba izbora su dobra za onoga koji želi taj izbor. Ovaj forum nikako ne bi trebao da se bavi nekim slijepim promovisanjem domaćih klubova, postoje institucije koje treba da se bave prije svega podizanjem kvaliteta domaćeg sporta pa tek onda njegovom pukom promocijom.calcio je napisao/la:Mogao bih knjigu napisati o razlozima zbog kojim smatram da je to lose. Od same cinjenice da neke osobe za sebe smatraju da su dio nekog stranog kluba sa kojim nemaju nikakvog fizickog dodira, pa do cinjenice da 95% njih navija samo za najvece i najuspjesnije klubove (gloryhunters), istovremeno ismijavajuci male klubove i njihove istinske navijace. Pa bih se onda dodirnuo nasih domacih klubova koje svakako trebamo pokusati zastititi, malo sto ljudi ostaju kuci da gledaju lose streamove stranih klubova umjesto da odu na stadion i gledaju uzivo nase klubove, jos bi im trebali dati isti ili cak i bolji tretman nego nasi klubovi po forumima.DukeOfWellington je napisao/la:Inače ljudi više cijene stavove iza kojih stoji i neko suvislo objašnjenje, ali eto ako je tvoj izbor iznositi stavove bez da ih obrazlažeš onda dobro.calcio je napisao/la: Sad kad krene spamanje tema da bi povecali broj postova.![]()
Ali bojim se da cemo otici predaleko od teme.
Razuman i trezven covjek ce uvijek pokusavati da u zivotu bude konstruktivan, pocevsi od svoje lokalne zajednice pa dalje, do globalnog nivoa. Lokalna zajednica je bitna jer tu zivimo i djelujemo. Nije moja obaveza da stitim i promovisem domace klubove ali cu kao kontruktivan i razuman covjek to ipak ciniti kada sam u mogucnosti.DukeOfWellington je napisao/la: Ti možeš smatrati da je loše da se neko identificira sa stranim klubom ali to nije loše. Neko jednostavno voli vrhunski sport i u slobodnom izboru bira ono što voli. Nikako se ne može smatrati da je navijati za lokalni klub dobro, a navijati za neki strani klub loše, to je dogma i nema nikakvog činjeničnog utemeljenja. Kako rekoh radi se o slobodnom izboru i nema lošeg izbora, oba izbora su dobra za onoga koji želi taj izbor. Ovaj forum nikako ne bi trebao da se bavi nekim slijepim promovisanjem domaćih klubova, postoje institucije koje treba da se bave prije svega podizanjem kvaliteta domaćeg sporta pa tek onda njegovom pukom promocijom.
Do tad je upiranje prstom u nekog ko želi da gleda Barcelonu a ne neki domaći klub potpuno deplasirano.
To je sasvim uredu ali do određene mjere. Ako to radiš na način da ćeš upirati prstom u nekog ko je zainteresovan za neki strani klub i zvati ga gloryhunterom onda se bojim da si prešao crvenu liniju. Što se mene tiče ja sam pasionirani ljubitelj vrhunskog sporta i ne dopuštam da mi neko dijeli lekcije o tome da sam dužan da pratim fudbalski klub koji je geografski najbliži mom domu.calcio je napisao/la: Razuman i trezven covjek ce uvijek pokusavati da u zivotu bude konstruktivan, pocevsi od svoje lokalne zajednice pa dalje, do globalnog nivoa. Lokalna zajednica je bitna jer tu zivimo i djelujemo. Nije moja obaveza da stitim i promovisem domace klubove ali cu kao kontruktivan i razuman covjek to ipak ciniti kada sam u mogucnosti.
Što se mene tiče i sami podforumi za klubove nisu bili potrebni, ali vidim da većina misli da su potrebni pa ne bih oštro proturiječio. Moje viđenje je da jedna tema može biti dovoljna za jedan klub, tu se može pričati i o mečevima i o stadionu i o finansijama i o transferima. Da je ovo forum sa 50 postova po temi u minuti onda bi to bila druga priča, ali ovaj tempo pisanja je sasvim uhvatljiv za jednu temu.admin je napisao/la:Konstruktivno pitanje:
Mislite li da bi za strane klubove zaista bila korisna opcija otvaranja više tema ili to pišete samo da bi se vaš klub istakao na naslovnici, podigao mu se značaj, da bude ravnopravan sa ovim domaćim isl?
U koje biste to teme razdvojili diskusije o Liverpoolu i da li bi to zaista bilo korisno za sve učesnike?
Onako na prvu:admin je napisao/la:Konstruktivno pitanje:
Mislite li da bi za strane klubove zaista bila korisna opcija otvaranja više tema ili to pišete samo da bi se vaš klub istakao na naslovnici, podigao mu se značaj, da bude ravnopravan sa ovim domaćim isl?
U koje biste to teme razdvojili diskusije o Liverpoolu i da li bi to zaista bilo korisno za sve učesnike?
Nisi razumio.admin je napisao/la:E to ti je najgluplji razlog koji sam ikad čuo.
Znači smatraš da ne treba ni za Čelik, ali eto, ako ima Čelik nek ima i Bayern.
ima narodna poslovica o tome. Kaže:
Čula žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.![]()
Iskreno nepotrebno, ionako se piše aktivnije na dan tekme i dan-dva poslije zavisno od rezultata tekme, sve se to može ufatiti...admin je napisao/la:Konstruktivno pitanje:
To je sve što ćeš reći nakon onakvog ispada? Očekivano.admin je napisao/la:Razlika je u tome što na temama ino klubova većinu čine djeca koja samo podbadaju jedni druge, krevelje se, psuju i trolaju. To nisu teme koje se posjećuju da bi se saznalo nešto novo o klubu, već da bi se reklo kako je "moj tata jači od tvog tate" ili da bi se ostavio koji komentar o utakmici. Za taj nivo diskusija sasvim dovoljna je jedna tema. Na žalost, tako je.
S druge strane, teme o domaćem sportu imaju mnogo više potencijala, tu se zaista saznaju neke informacije po prvi put i zaista ima smisla uložiti dodatni trud da se ljudima omogući razmjena informacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.