Bosco je napisao/la:A šta ako je ateista i ne vjeruje u Boga i psuje nešto što ne postoji ko što ja opsujem "neblak" ?

Kaj si ozbiljan ?

Naveo je Boga pod posebnim imenom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosco je napisao/la:A šta ako je ateista i ne vjeruje u Boga i psuje nešto što ne postoji ko što ja opsujem "neblak" ?
MrHc je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Kakvo je stanje sto se tice kartona,povreda... ?
Mentalno povrijedjenih 20 na spisku .... ostalo sve ok (Y)
Bez gostujucih navijaca ima da zjapi praznilo
A on mu odgovara:mandraX je napisao/la:Jesi čuo za opciju edit?
chelsea358 je napisao/la:Jesam ,al vako više postova!
a na to je dobio odgovor:Romariooo je napisao/la:u subotu navece gledajte kako se dere real, tako ce fasovati da ce zamrziti posao kojim se bave, a bayern ce ih dokusuriti, samo da od pocetka pocne olinjo, jer ako ce im iko ispisati otpusnicu iz lige prvaka, onda je to posavski gonic olinjo
madridist je napisao/la:pa vidi ovoga,ko da ga je predsjednik Madrida na godinu oborio,smanji ba doživljaj ti si ovdje isto ko onaj reper Mahir na koncertu Dine Merlina,glasan a niko ga ne sluša
alacious je napisao/la:Pise chelsea358 tri posta zaredom,pa ga malo pecka Mandrax:
A on mu odgovara:mandraX je napisao/la:Jesi čuo za opciju edit?
chelsea358 je napisao/la:Jesam ,al vako više postova!![]()
Genghis je napisao/la:Romario prdi u svom stilu
a na to je dobio odgovor:Romariooo je napisao/la:u subotu navece gledajte kako se dere real, tako ce fasovati da ce zamrziti posao kojim se bave, a bayern ce ih dokusuriti, samo da od pocetka pocne olinjo, jer ako ce im iko ispisati otpusnicu iz lige prvaka, onda je to posavski gonic olinjo
madridist je napisao/la:pa vidi ovoga,ko da ga je predsjednik Madrida na godinu oborio,smanji ba doživljaj ti si ovdje isto ko onaj reper Mahir na koncertu Dine Merlina,glasan a niko ga ne sluša
ovo je vrhGenghis je napisao/la:Romario prdi u svom stilu
izmedjuVolimLiverpool je napisao/la:Je li Armanix banovan trajno ili zauvijek ?
Nije post na forumu, ali je tekst na naslovnici.Nikad prije u povijesti nogometa se nije dogodilo da pet momčadi igra u dva evropska polufinala. Postoji mogućnost da se prvi put u dva finala igraju španjolski okršaji. No, postoji, isto tako, mogućnost da samo jedan (Atletico) bude na korak do trofeja.
Donnie Darko je napisao/la:Portillo
xaviesta je napisao/la:Dobro niko ne moze sa vama argentincimaSarajlijc@ je napisao/la:Kakvi navijaci bravo, citav svijet zna sta ce biti koreografija![]()
![]()
![]()
![]()
I to koreografija na fazon ko i svaka prethodna
Kakvi su Barcini navijaci dovoljno govori cinjenica da je klub zapravo u vlasnistvu navijaca, a FC Barcelona je najjaci sportski kolektiv na svijetu. Pocevsi od fudbala do kosarkaskih, rukometnih i ostalih sekcija.
Jadni smo mi kad je djeci uzor Đine koji je do 19. godine pohađo osnovnu skolu (vas vođa bio, tako su ga zvali?)
Donnie Darko je napisao/la:nije ni tacke na kraju stavio.
Posebna paznja ka potpisu br.4 mada i ostali ne zaostaju...D10S je napisao/la:Adriano leite@ Ovo te ceka, Edin ce izabrati.
Edine, ja bi ovu prvu.
Potpis:
Vol. 1:Real Madrid je najveći klub na svijetu a Barcelona je sve svoje trofeje osvojila uz pomoć sudaca i još se time diče.
Vol. 2: Svi navijači Barce, uključujući i mene, sa igračima, stručnim štabom i upravom su cigani.
Vol. 3: Real Madrid je bolji od Barcelone, Mourinho od Guardiole, Ronaldo od Lessija.
Vol. 3: 11-1, confio, para siempre!
Vol. 4: Ronalda bi u svakom momentu oralno zadovoljio. Hala Madrid!
Vol. 4: Barca cabron, saluda al campeon!
Eto dosta. Nek Edin probere.
ma sad ce ovako 2-3 dana se prepucavat navijaci reala i barcelone. iskreno, nista nece biti smjesno, al' trudice se ko ce vise ispasti "saljiv".GaetanoScirea je napisao/la:Šta je ovdje smiješno?
drugi potpisInvincibles je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:nije ni tacke na kraju stavio.![]()
BTW.
Posebna paznja ka potpisu br.4 mada i ostali ne zaostaju...D10S je napisao/la:Adriano leite@ Ovo te ceka, Edin ce izabrati.
Edine, ja bi ovu prvu.
Potpis:
Vol. 1:Real Madrid je najveći klub na svijetu a Barcelona je sve svoje trofeje osvojila uz pomoć sudaca i još se time diče.
Vol. 2: Svi navijači Barce, uključujući i mene, sa igračima, stručnim štabom i upravom su cigani.
Vol. 3: Real Madrid je bolji od Barcelone, Mourinho od Guardiole, Ronaldo od Lessija.
Vol. 3: 11-1, confio, para siempre!
Vol. 4: Ronalda bi u svakom momentu oralno zadovoljio. Hala Madrid!
Vol. 4: Barca cabron, saluda al campeon!
Eto dosta. Nek Edin probere.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.