UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Re: UFC
Zanimljivije je gledati Joey Diaza kako nijemo posmatra borbu nego Usmana kako se bori.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam kada je zadnji put bio ovako dosadan prvak u jednoj kategoriji.
GSP je imao svojih momenata Woodley isto ali ovo je neki novi nivo.
Jorgeu bi najpametnije bilo traziti borbe protiv Diaza Mcgregora itd odnsno ljudi koji ce stajati sa njim nema smisa trljat se sa crncem 5 rundi.
GSP je imao svojih momenata Woodley isto ali ovo je neki novi nivo.
Jorgeu bi najpametnije bilo traziti borbe protiv Diaza Mcgregora itd odnsno ljudi koji ce stajati sa njim nema smisa trljat se sa crncem 5 rundi.
E pisam ti se u snagu kojom se toliko dicis smaracu ****.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tješi činjenica da ima 33 godine, da je pun povreda i oštećenja na tijelu, i da ima max još 2 ili 3 borbe.
I komentator na GOL.hr se smorio 

Gledaj mu one šugave face na kraju kao da je nokautirao petoricu, a ne nožne prste.
Šta da se radi momci, to vam je MMA, potajno sam se nadao da bi mogli da vidimo malo šaketanja, ali realno očekivao sam ovo da će ga Usman mrcvariti pet rundi. Uostalom Masvidal je imao par onih eksplozivnih napada i to je ono što mi se sviđa kod njega, nije nivo da može da se nosi sa Usmanom, ali je pravi onaj ulični fajter i neko ko se voli potući, što se naravno znalo i prije meča.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako god svaka cast Jorgeu 6 day notice i skinuo je 20 poundi pojavio se uradio koliko je mogao protiv ove decision masine.
Prva runda dobra ali tesko je kad frajer se trlja od tebe svaku rundu po 3 minute na kavezu.
Udara te po nogama ramenom mislim iskreno ko ce gledati ovog lika ko ce pratiti njegove borbe.
Colby ima najbolju sansu jer mu je wrestling jednako dobar i mislim da je vodio u njihovoj borbi dok mu nije pukla vilica.
Ne podnosim Colbya ali sada bih potpisao da uzme Usmana.
Prva runda dobra ali tesko je kad frajer se trlja od tebe svaku rundu po 3 minute na kavezu.
Udara te po nogama ramenom mislim iskreno ko ce gledati ovog lika ko ce pratiti njegove borbe.
Colby ima najbolju sansu jer mu je wrestling jednako dobar i mislim da je vodio u njihovoj borbi dok mu nije pukla vilica.
Ne podnosim Colbya ali sada bih potpisao da uzme Usmana.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sudije nek se napuše kurca. Prva runda je bila čista za Masvidala. Velika je razlika između 50-45 i 49-46 barem meni.
Jbt 2 minute guranja uz ogradu u klinču i 20 foot stompova, i bukvalno ležanje na Masvidalu pola minute pri čemu je Masvidal više uradio. Ostatak runde Masvidal bio očigledno nekoliko klasa iznad, sigurno 2-3 minute su bili na nogama. I opet dobije Usman.
Jbt 2 minute guranja uz ogradu u klinču i 20 foot stompova, i bukvalno ležanje na Masvidalu pola minute pri čemu je Masvidal više uradio. Ostatak runde Masvidal bio očigledno nekoliko klasa iznad, sigurno 2-3 minute su bili na nogama. I opet dobije Usman.

- wadethegreat
- Kontakt:
Dobar event sve u svemu.
Max opljackan Jorge nazalost nije dobio drago mi je zbog Rose.
Volio bih sada vidjeti revans Jorge Diaz da operem traume od ove borbe.
Uzeo je Volkanovski posteno. Max imao vise udaraca u trecoj, ali Volk je imao jace udarce. To mi je i najveci problem sa Maxom, ima broj udaraca ali snaga u istim nije nista posebno. E sad drugo je kad ima 20 vise udaraca od protivnika, ali 4 vise je sa njegovom snagom udarca realno nikakva znacajna prednost da bi radi toga uzeo rundu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jorge Diaz je jednako mismatch u korist Masvidala koliko je ovo večeras bilo mismatch u korist Usmana. Diaz nema ništa za Masvidala, nema načina da ga pobjedi.wadethegreat je napisao/la: ↑12 jul 2020, 07:52Dobar event sve u svemu.
Masvidal Conor je jedina prava borba.
Pocne da naskace Horhe da ovog pokuša isprovocirati, a ovaj se sasere u gace i odma hrvanje.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 jul 2020, 07:50Sudije nek se napuše kurca. Prva runda je bila čista za Masvidala. Velika je razlika između 50-45 i 49-46 barem meni.
Jbt 2 minute guranja uz ogradu u klinču i 20 foot stompova, i bukvalno ležanje na Masvidalu pola minute pri čemu je Masvidal više uradio. Ostatak runde Masvidal bio očigledno nekoliko klasa iznad, sigurno 2-3 minute su bili na nogama. I opet dobije Usman.![]()
Smiješno je pricati koliko je uzeo prvu rundu uvjerljivije od svake Usmanove naredne.
Al' dobro šta da se radi to je MMA školovani borac koji je došao školovano da pobjedi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jeste zato je Max bio dva puta na podu ili cekaj da nije ovaj drugiZabit je napisao/la: ↑12 jul 2020, 07:54Uzeo je Volkanovski posteno. Max imao vise udaraca u trecoj, ali Volk je imao jace udarce. To mi je i najveci problem sa Maxom, ima broj udaraca ali snaga u istim nije nista posebno. E sad drugo je kad ima 20 vise udaraca od protivnika, ali 4 vise je sa njegovom snagom udarca realno nikakva znacajna prednost da bi radi toga uzeo rundu.

@donnie da to sam gore isto rekao diaz ili conor.
Ma volim gledati diaza kako prima udarce zombi pravi

Conor Masvidal bi bilo preinteresantno ali mislim da Irac ide na Gaethjea nakon sto ga khabib rijesi.
Ili prije ustvari Khabibu je stari umro ko zna kada ce se vratiti.
Ma daj bjezi koji **** smor.
I fakat se ne sjecam kad sam zadnji put vidio da neko gazi po stopalima drugog borca.
Taj potez mi je bas dno i ukino bi to,preglupo je.
Al ovom je ova titula sve u zivotu tako ga ja dozivljavam.
Ako treba popusit nekom popusit ce.
Ma samo ga Colby moze dobit.
Ajd nek je i Masvidal vidio gdje mu je granica bio je i on poceo srat u zadnje vrijeme po medijima.
I fakat se ne sjecam kad sam zadnji put vidio da neko gazi po stopalima drugog borca.
Ajd nek je i Masvidal vidio gdje mu je granica bio je i on poceo srat u zadnje vrijeme po medijima.
A realno, ko je očekivao drugačiju taktiku Usmana, pružio je dobar meč protiv Colbija prošli put, na nogama, ići na šaketanje sa Masvidalom i nije baš pametno, a zna da je fizički dominantniji i uostalom bolji hrvač, tako da meč bez rizika odradio i tjt.
Ostaje mi žal što je Max "izgubio" a sad je i pitanje kad će dobiti šansu za titulu, jer sumnjam da će mu dati treći meč sa Volkanovskim posle 2 poraza, tu idu naredni izazivači. Ali mlad je i ima vremena da se okiti ponovo.
Ostaje mi žal što je Max "izgubio" a sad je i pitanje kad će dobiti šansu za titulu, jer sumnjam da će mu dati treći meč sa Volkanovskim posle 2 poraza, tu idu naredni izazivači. Ali mlad je i ima vremena da se okiti ponovo.
- Nerminovic
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma vala ako je Aldo mogao dobiti title fight poslije poraza moze i max slicna situacija.Fuerza je napisao/la: ↑12 jul 2020, 07:58A realno, ko je očekivao drugačiju taktiku Usmana, pružio je dobar meč protiv Colbija prošli put, na nogama, ići na šaketanje sa Masvidalom i nije baš pametno, a zna da je fizički dominantniji i uostalom bolji hrvač, tako da meč bez rizika odradio i tjt.
Mada bilo bi dobro da oboica po jednu odrade sa nekim drugim.
Colby moze dobiti Usmana i nadam se da ce se to desiti.
Radije bih tog kretena gledao nego Usmana jednostavno ne podnosim lika vrlo malo boraca mrzim al njega prezirem.
Fazon je taj što sam ja licno mislio da ce se desiti je neki sretni KO Masvidala ili totalno silovanje Usmana da ce ga bukvalno šamarati dok ovaj ništa ne može uraditi.Dzoni je napisao/la: ↑12 jul 2020, 07:57Ma daj bjezi koji **** smor.
Međutim dobili smo to da je Horhe postao straašno dobar u defanzivi i da udaranje nožnih.
Cijeli event jedna velika razocaravajuca ka.rina, zašto sam ja mislio da ce se boriti na plaži co i main event ne znam ni sam.
Sve u svemu kar.ina.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 12 jul 2020, 08:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.