dubrovnik je napisao/la:Vjetre ne bi zelio da budem krivo shvacen i da tvrdim da je Tino za prvu momcad nase repke makar u ovom momentu i makar na poziciji lijevog krila gdje ga je ona dileja od Safeta forsirala cijelo vrijeme. Ja od prvog dana Tinovog dolaska u repku stalno govorim da taj mladic zna igrat nogomet i to mislim do dana danasnjeg. Postujem misljenje svakog forumasa i nikad nikog necu uvrijediti rad drugacijeg misljenja. Ipak ne mogu se oteti dojmu da ovih dana vidim zluradost i zelju da Tino ne ode u neki od ovih velikih timova kakvu sam vidio i prije par mjeseci nakon svake pogreske Arslanagica u njegovom klubu. Ja nisam prihvatio nikada biti u nekakvom dijelu navijaca nase repke koja je apriori protiv nikog. Navijam za svakog naseg igraca i zelim mu sve najbolje a pogotovu kad sam kao u slucaju ove dvojice uvjeren da momci znaju igrat nogometa i da nam u buducnosti mogu biti nosioci repke. Jos jednom Tino ce vremenom pokazati da li valja ili ne ali da se mnogi od nas upiru da dokazu da je sve laz sto se za Tina pise ovih dana to je cinjenica. Da je na njegovom mjestu neki drugi igrac ne bi ovakvih prica bilo. I to nije u redu.
Ma ovdje je vise pitanje realnosti i bjesomucnog spinovanja. Ti znas da je , prosle godine, Pasalic, supertalenat, koji je sa 18 godina prekucao HNL, dao 12 golova , asistirao...otisao za 3 miliona u Chelsea, tj, na dugogodisnje posudbe po malim ekipama u Europi. Smijesno je pisati da ce neko za TSS, koji moze sanjati da u HNL odigra sezonu kakvu je odigrao Pasalic, otici u Inter za 5 miliona. Ove stvari koje se rade oko njega, sigurno mu nece pomoci , u Hrvatskoj se, takodjer, sprdaju sa ovim informacijama. Ja bih volio da BiH reprezentativac potpise za Barcelonu, pa bio on i Susicev sin,od toga bi trebali imati koristi, ali sve te price oko TSS, nacin na koji se protazira, gura... su malo fuj. Nije ni cudo sto ga ljudi ne podnose.
Ovo sto ja pisem, bazira se na tome sto sam vidio i tvrdim da nema kvalitet za puno vise od Hajduka.
Edit: to sto je u idealnoj momcadi HNl, ne znaci puno, ipak Hajduk ima jake konce po hrvatskim medijima, moraju imati jednog igraca u najboljoj momcadi, pored golmana.