Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Husika
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Husika » 30 dec 2014, 19:35

Lillard je napisao/la:Kako mi dodje zao momka zbog raznih debila koji ga omalovazavaju radi Safeta...
Mozete se smijat koliko hocete, ali Tino ide iz Hajduka za dobre pare. Ljetos je bilo interesa talijanskih klubova takodjer, Verone primarno, spominjala se cifra od 3 milijuna. Normalno sada, kada je vise klubova zainteresirano, cijena raste, tako trziste funkcionira.
Umjesto da budete sretni jer ce vam jos jedan reprezentativac igrat u top5 ligama, vi ga sprdate. Ali kako hocete..
Ovo je medijska borba Sajinog menadjerskog lobija da amidzino ostane u repci...
Nista drugo niti trece...Poznat metod...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 19:39

Cartman je napisao/la:
Ocito da ocajni Hajduk plasira ove gluposti u medije, a ovi jedva docekaju jer mrze Mamica i vole ove gubitnike iz Splita.
Da, poznato je da Hajduk ima utjecaja na Alfreda Pedullu. Učini svitu uslugu i baci se s balkona. :kafa: Preporučam i ostalima koje je inteligencija pri rođenju zaobišla da naprave isto.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 dec 2014, 19:40

dubrovnik je napisao/la:
SjeverniVjetar je napisao/la:Stvarno vjerujete das ce neko za TSS platiti 5 miliona? Inter, Sevilla !? Sanse su minimalne, to bi bilo iznenadjenje decenije...
Skoro duplu cirfru dobija Mamic za Brozovica koji po meni i nije bolji igrac od Tina. I glatko ih odbije. Meni su ovi transferi tako ludi da to nije nista nemoguce. Nije to u danasnjem nogometu lova koju veliki klubovi nece bez velike pompe uloziti ako imalo vjeruju da od igraca moze nesto biti. Jos kad se ovako odigra kao za Tina. Ja se ne bi cudio da sada neko izroni i bubne 7-8 miliona. Kad se prica zakotrlja to nema kraja.
Nije nista nemoguce ali sve informacije o eventualnom transferu, dolaze sa nekog lijevog linka u Italiji, od nekog kvazinovinara, pa se onda kloniraju po nasim i hrvatskim medijima... TSS nema kvalitet za lige 5, pogotovo ne vrijedi 5 miliona, jos ni jedna zvanicna informacija o ponudama ili interesu ne ne postoji, ni sa jedne ni sa druge strane.
Hajduk mu dize cijenu preko ovakvih tekstova i pumpanja atmosfere pred prelazni rok.
Vrijeme ne radi za njih, TSS nije bas teenager, reprezentativna karijera mu je pod upitnikom, puno je kvalitetnih igraca na njegovoj poziciji, nastavi li amidza zatezati s obestecenjem, to mu nece ici u prilog...Sto se mene tice, neka potpise za Barcelonu, tek treba da dokaze da ima mjesta u reprezentaciji, za sada ne.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 dec 2014, 19:57

Nego jesu novinari provjerili da se ne radi o Interu iz Zapresica to mu je realan domet...
Po broju klubova vec je nadmasio i Dzeku svojevremeno kad je napustao Vukove :mrgreen:
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 30 dec 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 19:59

Vjetre ne bi zelio da budem krivo shvacen i da tvrdim da je Tino za prvu momcad nase repke makar u ovom momentu i makar na poziciji lijevog krila gdje ga je ona dileja od Safeta forsirala cijelo vrijeme. Ja od prvog dana Tinovog dolaska u repku stalno govorim da taj mladic zna igrat nogomet i to mislim do dana danasnjeg. Postujem misljenje svakog forumasa i nikad nikog necu uvrijediti radi drugacijeg misljenja. Ipak ne mogu se oteti dojmu da ovih dana vidim zluradost i zelju da Tino ne ode u neki od ovih velikih timova kakvu sam vidio i prije par mjeseci nakon svake pogreske Arslanagica u njegovom klubu. Ja nisam prihvatio nikada biti u nekakvom dijelu navijaca nase repke koja je apriori protiv nikog. Navijam za svakog naseg igraca i zelim mu sve najbolje a pogotovu kad sam kao u slucaju ove dvojice uvjeren da momci znaju igrat nogometa i da nam u buducnosti mogu biti nosioci repke. Jos jednom Tino ce vremenom pokazati da li valja ili ne ali da se mnogi od nas upiru da dokazu da je sve laz sto se za Tina pise ovih dana to je cinjenica. Da je na njegovom mjestu neki drugi igrac ne bi ovakvih prica bilo. I to nije u redu. A Tino je sa 22 godine u idealnoj momcadi lige, pa neces valjda reci da je star. Kojem je to nasem igracu uspjelo prije njega. Pa i u losem HNLu.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 dec 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 dec 2014, 20:03

Kazu da Inter želi i Avdiju, još nisu zaborvili onu brilijantnu partiju Vršajevića na Meazzi. :kafa:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 dec 2014, 20:07

Husika je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Kako mi dodje zao momka zbog raznih debila koji ga omalovazavaju radi Safeta...
Mozete se smijat koliko hocete, ali Tino ide iz Hajduka za dobre pare. Ljetos je bilo interesa talijanskih klubova takodjer, Verone primarno, spominjala se cifra od 3 milijuna. Normalno sada, kada je vise klubova zainteresirano, cijena raste, tako trziste funkcionira.
Umjesto da budete sretni jer ce vam jos jedan reprezentativac igrat u top5 ligama, vi ga sprdate. Ali kako hocete..
X to je to,s tim da ovdje i Hajduk i njegovi mediji pokusavaju da se izvuku iz teske financijske krize.

Kako su ozbiljna naklapanje jurisnika familije najbolje pokazuje da Podravka ne moze naci angazman ni u trecoj francuskoj a sjetimo se sta su sve pisali,te trazi ga Galata,te Iran,te ovaj,te onaj.

Ako Sven uspije u nekom klubu liga petice spreman sam se posuti pepelom.Nema sanse,jednostavno nema kvalitet i to je to.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 dec 2014, 20:07

dubrovnik je napisao/la:Vjetre ne bi zelio da budem krivo shvacen i da tvrdim da je Tino za prvu momcad nase repke makar u ovom momentu i makar na poziciji lijevog krila gdje ga je ona dileja od Safeta forsirala cijelo vrijeme. Ja od prvog dana Tinovog dolaska u repku stalno govorim da taj mladic zna igrat nogomet i to mislim do dana danasnjeg. Postujem misljenje svakog forumasa i nikad nikog necu uvrijediti rad drugacijeg misljenja. Ipak ne mogu se oteti dojmu da ovih dana vidim zluradost i zelju da Tino ne ode u neki od ovih velikih timova kakvu sam vidio i prije par mjeseci nakon svake pogreske Arslanagica u njegovom klubu. Ja nisam prihvatio nikada biti u nekakvom dijelu navijaca nase repke koja je apriori protiv nikog. Navijam za svakog naseg igraca i zelim mu sve najbolje a pogotovu kad sam kao u slucaju ove dvojice uvjeren da momci znaju igrat nogometa i da nam u buducnosti mogu biti nosioci repke. Jos jednom Tino ce vremenom pokazati da li valja ili ne ali da se mnogi od nas upiru da dokazu da je sve laz sto se za Tina pise ovih dana to je cinjenica. Da je na njegovom mjestu neki drugi igrac ne bi ovakvih prica bilo. I to nije u redu.
Ma ovdje je vise pitanje realnosti i bjesomucnog spinovanja. Ti znas da je , prosle godine, Pasalic, supertalenat, koji je sa 18 godina prekucao HNL, dao 12 golova , asistirao...otisao za 3 miliona u Chelsea, tj, na dugogodisnje posudbe po malim ekipama u Europi. Smijesno je pisati da ce neko za TSS, koji moze sanjati da u HNL odigra sezonu kakvu je odigrao Pasalic, otici u Inter za 5 miliona. Ove stvari koje se rade oko njega, sigurno mu nece pomoci , u Hrvatskoj se, takodjer, sprdaju sa ovim informacijama. Ja bih volio da BiH reprezentativac potpise za Barcelonu, pa bio on i Susicev sin,od toga bi trebali imati koristi, ali sve te price oko TSS, nacin na koji se protazira, gura... su malo fuj. Nije ni cudo sto ga ljudi ne podnose.
Ovo sto ja pisem, bazira se na tome sto sam vidio i tvrdim da nema kvalitet za puno vise od Hajduka.
Edit: to sto je u idealnoj momcadi HNl, ne znaci puno, ipak Hajduk ima jake konce po hrvatskim medijima, moraju imati jednog igraca u najboljoj momcadi, pored golmana.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 30 dec 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 20:09

HST je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ocito da ocajni Hajduk plasira ove gluposti u medije, a ovi jedva docekaju jer mrze Mamica i vole ove gubitnike iz Splita.
Da, poznato je da Hajduk ima utjecaja na Alfreda Pedullu. Učini svitu uslugu i baci se s balkona. :kafa: Preporučam i ostalima koje je inteligencija pri rođenju zaobišla da naprave isto.
Miruj tovaru. Zamolite Mamketa da vam kupi Tinceka, mozda mu treba za Lokomotivu. Ako nece opet bojkotujte i cmizdrite.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 30 dec 2014, 20:11

Rusilac je napisao/la:
Husika je napisao/la:
X to je to,s tim da ovdje i Hajduk i njegovi mediji pokusavaju da se izvuku iz teske financijske krize.

Kako su ozbiljna naklapanje jurisnika familije najbolje pokazuje da Podravka ne moze naci angazman ni u trecoj francuskoj a sjetimo se sta su sve pisali,te trazi ga Galata,te Iran,te ovaj,te onaj.

Ako Sven uspije u nekom klubu liga petice spreman sam se posuti pepelom.Nema sanse,jednostavno nema kvalitet i to je to.
ok, jasno mi je da ne volis safeta kao i vecina nas, ali objasni mi po cemu susic je toliko los da ne bi zaigrao u ligama 5? druga stvar je ta sto raja mozda misli da je zadnji vezni kao sto je to njegov amidza predstavio javnost, ali covjek je kvalitetan ofanzivni veznjak sa dobrim sutem

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:13

Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam. :kafa:

Dobro se govori po našim mistima za ovi ss.ba.
Zadnja izmjena: HST, dana/u 30 dec 2014, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 20:13

Ne rece ti meni koji je nas igrac bio u idealnoj postavi HNLa sa 22 godine. Zanemari ostalo, a Pasalic nije igrao nista bolje nego Tino ove godine. Pogledaj koliko je njegovih golova Hajduku ove godine spasilo bodove u Evropi ili u prvenstvu.
On je po meni za klasu ove godine bolji od svih ostalih igraca Hajduka. Ali eto necu vise. Nema smisla. Pozz.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 20:14

HST je napisao/la:Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam. :kafa:

Kako si samo nepismen. :kafa:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2014, 20:16

HST je napisao/la:Dobro se govori po našim mistima za ovi ss.ba.
Ti i ta mista možete kolektivno da kleknete :guz:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 30 dec 2014, 20:19

Ma nije kvalitetan druze.Spori soler,igrac poteza koji je dafanzivno izuzetno neodgovoran i opcenito fizicki slab igrac(utakmice reprezentacije gdje nestaje nakon sat vremena).
On moze u HNL-u nanizati tri igraca Belupa i dati gol ali u ozbiljnim ligama to nece proci.

Sve nabrojano mozda i moze donekle popraviti ali ovo soler ne moze nikad a takvi igraci nisu cijenjeni,osim Mesija,Ronalda,Robena...Zato nece uspjeti,ima shvatanje fudbala iz amidzinog vremena.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 30 dec 2014, 20:19

dubrovnik je napisao/la:Ne rece ti meni koji je nas igrac bio u idealnoj postavi HNLa sa 22 godine. Zanemari ostalo, a Pasalic nije igrao nista bolje nego Tino ove godine. Pogledaj koliko je njegovih golova Hajduku ove godine spasilo bodove u Evropi ili u prvenstvu.
On je po meni za klasu ove godine bolji od svih ostalih igraca Hajduka. Ali eto necu vise. Nema smisla. Pozz.
Fakat ne kontam pitanje ? Koliko je nasih kvalitetnih igraca, izuzev stare garde (Spahic, Mujdza) uopste igralo u HNL? Pa nasi reprezentativcio su djeca jakih europskih liga.
Ako bas hoces, spomenucu Ibricica koji je najbolji Bih igrac koji je igrao u HNL. TSS mu ne moze primirisati i sam si gledao Senijada.
Nema razloga za prepirke, vidjecemo u narednih mjesec dana. :thumbup:
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 30 dec 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 30 dec 2014, 20:20

Cartman je napisao/la: Kako si samo nepismen. :kafa:

Spuštan se na tvoju razinu da me moš razumit :kafa:

Volin ove znalce, svi sa 30 odgledanih utakmica Hajduka po sezoni. Lipo mi vas je čitat. I nemojte mi samo o Ibričiću...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 dec 2014, 20:21

HST je napisao/la:Drago mi je da si mi otkria s kakvim ljudskom šljamom raspravljam. :kafa:

Nemoj tako nisu ovdje svi isti kao sto nisu ni na Idex-u. I tamo imas puno ljudi koji puno zesce vrijedjaju nego ovo sto si ti dozivio. Susic nosi pecat onog mazguna koji ga je na silu uguravao na izmisljena mjesta u momcadi samo da bi igrao. To je razlog zasto puno navijaca ima otklon od njega. Ali i ti odma o Klixu i vrijedjanjima. Ovo je sportski forum a Tovar i nije naka uvreda koju samo mozes dozivjeti na Bosanskim portalima. Zar ne? Za Tina sve najbolje.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 30 dec 2014, 20:22

Gori tema, ja mislila prodali ga konačno :shock:

Nije mi drag, ali neka mu je sretno, ako se ne proda sad, neće nikad!
#Salihović

bagrcavi
Kontakt:

Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bagrcavi » 30 dec 2014, 20:22

Tino i Avdo u tandemu idu na Meazzu. Mancini bio u Medjugorju i ukazao mu se Avdija, pa on odluci na kupi bisere sa mora.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 30 dec 2014, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, random11 i 19 gostiju.