Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Koga nakon Sušića?
ciro je dobar za uveseljavanje opšte narodni masa ,ima on to u sebi da napravi euforiju da zaludi narod .mada mislim da je on trener za 1 godinu i da mjenja sredinu procitaju ga ljudi a on jedan dan jedno prica a drugi dan drugo tako da je to kratkog vijeka ,posto je vec bio kod nas selektor ne znam kolikmo bi opet mogao prodati svoje fazone igracima a i nama navijacima .
Ciro je bolji od svih ovih kandidata sto su ostali zajedno, ali sanse da on opet dodje su nikakve.
- Consigliere
- Kontakt:
Ciro je legenda, ali nama treba neko mladji i angazovaniji.Ajax je napisao/la:
Ovaj ima bolji CV od Francuza a da o motivaciji ne pricam. Santini bi trebao prevodioca za svaku rijec i gledao bi na nas ko na lude balkance. Samo Ciro a Barbarez pomocnik.![]()
![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma Ciro je u par izjava prije 10ak - 15 dana govorio kako nije on za selektora da je najbolje rijesenje Prosinecki. Eh sad kako je Prosinecki odusto (posto selektor Azerbejdzana) izgleda da su Ciri interesi porasli. Kako god.. nemam nista protiv Cire, on je ovu generaciju i napravio.
-
Treba dati podrsku svakome od postojecih kandidata koji bude izabran, mislim da nijedan ne zasluzuje da bude unaprijed popljuvan.
Medjutim, poruka da treba davati podrsku svakome koga izabere NFSBiH, generalno, je pogresna. Mi znamo kakvi ljudi sjede u savezu i treba im dati do znanja da nismo bekani,da nam ne mogu uvaliti nekog antitrenera i ocekivati da dobije podrsku po inerciji i patriotizmu !!!
Medjutim, poruka da treba davati podrsku svakome koga izabere NFSBiH, generalno, je pogresna. Mi znamo kakvi ljudi sjede u savezu i treba im dati do znanja da nismo bekani,da nam ne mogu uvaliti nekog antitrenera i ocekivati da dobije podrsku po inerciji i patriotizmu !!!
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 03 dec 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam samo kako bi igraci prihvatili Ciru ponovo.
Slazem se samo Francuz je ipak stranac i mu smo njemu samo obican posao. A Ciro mi je izgledao vitalan prije 6 mjeseci. Da nas je bar Ciro vodio na pocetku kvalifikacija a ne ova neznalica sigurno bi imali bar dvije pobjede i nebi igrali sa krlinim-bekovima i bez napadaca sigurno. Kipar bi pobjedili sa par golova razlike. E Ciro Ciro.Consigliere je napisao/la: Ciro je legenda, ali nama treba neko mladji i angazovaniji.
[youtube][/youtube]
-
Ma to je vracanje na staro. Tacno znamo sta Ciro moze ponuditi, vjerovatno su i igraci apsolvirali njegove fore... Mislim da je on, definitivno, dao svoje.terabajt je napisao/la:Ne znam samo kako bi igraci prihvatili Ciru ponovo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da je Miske tu, kako li bi ga on tek prihvatio.. 

Slazem se. Samo Miske je rekao da vise nece igrati a i vrijeme je za neke druge igrace kao npr. Stilic.Goalgetter je napisao/la:Da je Miske tu, kako li bi ga on tek prihvatio..
I ja mislim da je ciro istrosen.SjeverniVjetar je napisao/la:Ma to je vracanje na staro. Tacno znamo sta Ciro moze ponuditi, vjerovatno su i igraci apsolvirali njegove fore... Mislim da je on, definitivno, dao svoje.terabajt je napisao/la:Ne znam samo kako bi igraci prihvatili Ciru ponovo.
- Nerminovic
- Kontakt:
-
Ne treba otpisivati Misketa, jos niko nije pokazao muda i rutinu, da preuzme odgovornost i da rijesi utakmice protiv "malih reprezentacija". Protiv Kipra i Izraela bi nam vrijedio zlata.
Nemamo mi jos zamjenu za Misketa, to se vidjelo .
- Goalgetter
- Kontakt:
To Ciri nikada necu oprostiti. Iako, ukoliko bi dosao opet za selektora, ne znam sta bi rekao, jednim djelom jesam, a i nisam za to. Prije da nisam, ali mislim da on i nije u nekim ozbiljnim kombinacijama za selektora.Ajax je napisao/la:Slazem se. Samo Miske je rekao da vise nece igrati a i vrijeme je za neke druge igrace kao npr. Stilic.Goalgetter je napisao/la:Da je Miske tu, kako li bi ga on tek prihvatio..
Miske je izjavio da nece vise igrati za reprezentaciju. Nego koga bi ti ono za selektorra ??SjeverniVjetar je napisao/la:Ne treba otpisivati Misketa, jos niko nije pokazao muda i rutinu, da preuzme odgovornost i da rijesi utakmice protiv "malih reprezentacija". Protiv Kipra i Izraela bi nam vrijedio zlata.
ja znam ko ce biti i to sam rekao prije 20 dana 

Daj taj intervju da cujem, ta ista prica se pricala i za Spahica.Ajax je napisao/la:Slazem se. Samo Miske je rekao da vise nece igrati a i vrijeme je za neke druge igrace kao npr. Stilic.Goalgetter je napisao/la:Da je Miske tu, kako li bi ga on tek prihvatio..
-
Pa zar nije bilo , neki dan , da dolazi na razgovor u NFSBiH ?Ajax je napisao/la:Miske je izjavio da nece vise igrati za reprezentaciju. Nego koga bi ti ono za selektorra ??SjeverniVjetar je napisao/la:Ne treba otpisivati Misketa, jos niko nije pokazao muda i rutinu, da preuzme odgovornost i da rijesi utakmice protiv "malih reprezentacija". Protiv Kipra i Izraela bi nam vrijedio zlata.
Vec sam se izjasnio, 1. Mesa, 2. Rajevac, 3. Amar , Hadzibegic NE, Sliskovic NE,
Sto se Santinija tice, tu sam neutralan, moze biti super ali ima puno rizika. Obecace on sve , ali, realno, nema pojma gdje ide.
Fan sam Barbareza ali je to, u ovom trenutku, nerealna opcija.
Kao sto je rekao covjek ne zeli da se nudi kao neki i pod stare dane da salje ponude. Samo je spreman da preuzme i jedini garantuje plasman na EP, jedini. Svi drugi se nesto izvlace samo on garantuje.Goalgetter je napisao/la: Prije da nisam, ali mislim da on i nije u nekim ozbiljnim kombinacijama za selektora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.