Nisu ni ciglaneMortemHz je napisao/la:Vogosca nije u gradu Sarajevu livado neobrazovanaConvicts1988 je napisao/la:Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste![]()
![]()

Nisu ni ciglaneMortemHz je napisao/la:Vogosca nije u gradu Sarajevu livado neobrazovanaConvicts1988 je napisao/la:Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste![]()
![]()
Ko ti je to rekao?DoeTz je napisao/la:Sutra vam znaci dolazi grupa odavde od oko 60 momaka, 19-25 godina...
brile je napisao/la:Niti su u Vogosci samo HZ bili niti ce sutra ako bude belaja biti samo HZ, a tako bi bilo i da mi imamo belaje sa poljacima.
Evo ih u hotelu brate ovdje...solinas je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Sutra vam znaci dolazi grupa odavde od oko 60 momaka, 19-25 godina...
Convicts1988 je napisao/la:Nisu ni ciglaneMortemHz je napisao/la:Vogosca nije u gradu Sarajevu livado neobrazovanaConvicts1988 je napisao/la:Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste![]()
![]()
Ko nam zlo mislio o kurcu nam visio.BernardBarnjak je napisao/la:eto pitari, vidite koliko dusmana imate u bih...
Tuše !vlakanje je napisao/la:od carsije do vogosce ima 15min autom vrh...
a koliko ima od poljske do vogosce?
Veca muda je pokazo bilo ko od ovih sto sjede za kompom i prijete kako ce oni nesto.Sabinho je napisao/la:Ako smo u tom fazonu veca muda su pokazale Viole kad su zakuhale u centru Sarajeva.Dzoni je napisao/la:@Sabinho imal tebi smisla ovo sto ovaj pise matere ti?
rob do bagro je napisao/la:Lechovci zasad pokazali hrabrost, vidjecemo Horde gore, sutra ce jos biti zanimljivije.
i horde su pokazale hrabrost...u vogosci je jezgro grupe lehovih navijaca, a jezgro hordi nije u vogosci tamo su samo podgrupe tako da...rob do bagro je napisao/la:Lechovci zasad pokazali hrabrost, vidjecemo Horde gore, sutra ce jos biti zanimljivije.
Ti si ovdje napisao provokativan post i iz tebe izbija sreca i zadovoljstvo sto eto Poljaci ruse moj grad.Nit ga oni ruse niti ces ti na kraju biti zadovoljan konacnim ishodom njihovog gostovanja u gradu Sarajevu.Moja reakcija na tvoj post dolazi iz dubine mog srca i duse jer sam ja u ovom gradu rodjen prije 45 godina i prosao sa svojim sugradjanima ono sto ovi majmuni ne mogu shvatiti,a ja znam snagu mojih sugradjana kad im prekipi necije kurcenje.Grupu mladica koju su napali 13 km od grada su mozda i prebili ali sutra u gradu Sarajavu nece kunem ti se .Sutra ce ovim gradom setati hiljade mojih sugradjana i cuvati ovaj lijepi grad.SUTRA SMO SVI HORDE ZLADzoni je napisao/la:@Sabinho imal tebi smisla ovo sto ovaj pise matere ti?
Hrabrost u centru i dobili po picki. I hrabrost u Vogosci u ponoc na 20 metara od hotela.rob do bagro je napisao/la:Lechovci zasad pokazali hrabrost, vidjecemo Horde gore, sutra ce jos biti zanimljivije.