Sky - Inter are considering bringing back Zinho Vanheusden. The buy-back clause is €20M.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sky - Inter are considering bringing back Zinho Vanheusden. The buy-back clause is €20M.
Syebo bi se, al produženje ugovoru Borju Valeri ima smisla više nego ikad. Toliko da lik igra više od yebenog Eriksena. Druga je stvar što lik više nema noge da trči 90 minutatiffoso je napisao/la: ↑01 avg 2020, 00:07Moram priznati da me iznenadjuje da Inter uopce uzima u razmatranje razmjenu Skriniar-Ndombele. Tu je Inter veoma mnogo na gubitku, a ni sam Ndombele nije nesto sto nam treba, tj tezimo ka igracima koji su radilice a tehnika slicno kao musa sissoko. Veoma lose, neshvatljivo, a isto toliko je i Skriniar zrtva sistema trenera. Nepotrebno rekao bih- igrac koji nece rijesiti nase probleme. Taj isti nije nista posebno pokazao u Tottenhamu s obzirom na investirani novac.
Najgore od svega sto me iznenadjuje je produzenje ugovora za godinu Borju Valeru. Valero, Vecino i Gaggliardini su igraci kojima trebaju vrata pokazati. Tonalli, Sensi, Barella, Brozovic i Eriksen su sasvim dovoljni igraci za vezni red. Eventualno uz prodaju Vecina i Gaggliardinija sam vise za kupovinu nekog malo boljeg back up igraca. Vjerujem da se za njih dvojicu moze nafatati nekih 30-ak mln.
Ako bi se prodao brozovic, onda uz njegov novac i tih 30-ak mil moze da se nabavi wc igrac. Ne znam cemu to da nam se slabi defanziva i dovodi igrac tipa Ndombele koji nam uopce ne loze pomoci.
Perisa za Ndomboleja moze ali uz 40 mil doplate od strane Intera buduci da je isti placen oko 65 mil Lyonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.