Sa magarca na magarca.steve-o je napisao/la:izgleda ramovic prelazi u sivasspor, tako barem pisu medije ovdje. ponudjen mu je dvo-godisnji ugovor vrijedan ca. €1 mio.(ista placa ko' i u tromsø)..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sa magarca na magarca.steve-o je napisao/la:izgleda ramovic prelazi u sivasspor, tako barem pisu medije ovdje. ponudjen mu je dvo-godisnji ugovor vrijedan ca. €1 mio.(ista placa ko' i u tromsø)..
ma izgleda jedini cilj s ovim transferom je novac, jer ako on sad ode u sivasspor tromsø mu treba isplatiti €500.000 do kraja godine..harishp je napisao/la:Sa magarca na magarca.steve-o je napisao/la:izgleda ramovic prelazi u sivasspor, tako barem pisu medije ovdje. ponudjen mu je dvo-godisnji ugovor vrijedan ca. €1 mio.(ista placa ko' i u tromsø)..
Cuo sam da su klupe u Belgiji hladne, nece mu bit lahko.harry_90 je napisao/la:Pandza potpisao za Mechelen na 4 godine .
Odlično!harry_90 je napisao/la:Pandza potpisao za Mechelen na 4 godine .
Naravno, na njegovoj poziciji nam i najvise treba pojacanje. Rahimic nije vise onaj pravi, dok je Muratovic prica za sebe. A Bajramovic je dobar u defanzivi, ali istovremeno zna bit vrlo opasan i u napadu (kao protiv Norveske, dva puta protiv Belgije itd). Onaj ga je palac zajebo, i nakon toga ide iz povrede u povredu.bavarian_bk je napisao/la:Bajramovic bas nema sreceMogao je biti veliki igrac ,samo da su ga zaobisle povrede , nadam se da ce se oporaviti do kvalifikacija , jer mislim da bi on bio od velike pomoci
Pa majka mu stara imamo "grmalja" od 25 kuka proglasenog za najboljeg igraca Ceske na toj poziciji i opet kukamo,koji ba vise Muratovic zasto ga se vise uopste spominje u kombinacijama za kvalifikacije?Cartman je napisao/la:Naravno, na njegovoj poziciji nam i najvise treba pojacanje. Rahimic nije vise onaj pravi, dok je Muratovic prica za sebe. A Bajramovic je dobar u defanzivi, ali istovremeno zna bit vrlo opasan i u napadu (kao protiv Norveske, dva puta protiv Belgije itd). Onaj ga je palac zajebo, i nakon toga ide iz povrede u povredu.bavarian_bk je napisao/la:Bajramovic bas nema sreceMogao je biti veliki igrac ,samo da su ga zaobisle povrede , nadam se da ce se oporaviti do kvalifikacija , jer mislim da bi on bio od velike pomoci
E yebiga, otkad ja i mnogi drugi spominjemo Ljevakovica, ali sta ces kad ga niko ne zove. Isto vazi i za Cocalica. A Muratovic je ocito jos u kombinacijama, na zalost, jer covjek nema sta trazit uopste u profesionalnom nogometu sa onakvom kondicijom.Za_raju je napisao/la:Pa majka mu stara imamo "grmalja" od 25 kuka proglasenog za najboljeg igraca Ceske na toj poziciji i opet kukamo,koji ba vise Muratovic zasto ga se vise uopste spominje u kombinacijama za kvalifikacije?Cartman je napisao/la:Naravno, na njegovoj poziciji nam i najvise treba pojacanje. Rahimic nije vise onaj pravi, dok je Muratovic prica za sebe. A Bajramovic je dobar u defanzivi, ali istovremeno zna bit vrlo opasan i u napadu (kao protiv Norveske, dva puta protiv Belgije itd). Onaj ga je palac zajebo, i nakon toga ide iz povrede u povredu.bavarian_bk je napisao/la:Bajramovic bas nema sreceMogao je biti veliki igrac ,samo da su ga zaobisle povrede , nadam se da ce se oporaviti do kvalifikacija , jer mislim da bi on bio od velike pomoci
Mi trebamo raspravljati o Ljevakovicu hebo vise penzionere...
Jasta su, sad lijepo po ugovoru 40 posto od te cifre Širokom levati nesposobni.Virtu4l je napisao/la:Pandža realizirao transfer
Boris Pandža više ne stanuje na Poljudu. Naime, branič je dogovorio sve uvjete s belgijskim Mechelenom te je potpisao trogodišnji ugovor.
Bosanskohercegovački reprezentativac, Boris Pandža, uspio je pronaći zajednički jezik s čelnim ljudima Mechelena te je potpisao trogodišnji ugovor.
Nakon što je prošao liječničke preglede, Pandža nije bio zadovoljan s uvjetima koje su mu novi poslodavci ponudili pa je cijeli transfer skoro propao. Ipak, branič je na kraju uspio dogovoriti da potpiše ugovor na tri godine te je posao zgotovljen na obostrano zadovoljstvo.
Tek što je postao igrač Mechelena Pandža je rekao: "Belgijska liga je jača od one u Hrvatskoj i želim pokazati da mogu igrati na visokoj razini. Nadam se da ću opravdati povjerenje kod trenera i navijača, spreman sam za nove izazove u karijeri".
Na Poljudu su sa smiješkom dočekali ovu vijest jer je u klupsku blagajnu sletjelo 350 tisuća eura, a Pandža bi po sezoni trebao dobiti 200 tisuća eura. Stasiti stoper u Hajduku je odigrao tri i pol sezone, a ugovor mu je vrijedio do kraja iduće sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.