RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Šaljite invite raji sa f.b-a.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Nije da cjepidlačim,ali mogli su barem FK velikim slovima napisat 
Jest valavirtuoz je napisao/la:Nije da cjepidlačim,ali mogli su barem FK velikim slovima napisat
500 lajkova u sat vremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
virtuoz je napisao/la:Nije da cjepidlačim,ali mogli su barem FK velikim slovima napisat
Ili još bolje, R.Š.D
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Neka su... To smo im predložili u onom planu krajem ljeta.vm22 je napisao/la:https://www.facebook.com/pages/Fk-Vele% ... 1377287386
Izgleda da stvarno čitaju forum
Ne zbog vijesti ili šta već, nego najviše da se ograde onih lažnih profila...
Treba im sada ona zvanična plava kvakica.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 20 mar 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Jedna pozitivna vijest. Konačno brate, konačno! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hvala Bogu da su se sjetili ovo uraditi. Trebalo je odavno, jer je ovo jedan od najboljih načina direktne komunikacije sa klubom, ako se ne može doći na drugačiji način, a pored toga možemo dobivati taze informacije o aktivnostima u klubu. Davno je ovo trebalo uraditi, ali niije nikada kasno.
@Pirke
@Pirke
Imali su razloga što nisu i po meni su bili potpuno razumljivi. Ali mislim da ovom klubu i ovoj ekipi treba podrška u radu. Meni nije problem što nismo prošli u kupu. Još vjerujem u ovu upravu...AlemC85 je napisao/la:Hvala Bogu da su se sjetili ovo uraditi. Trebalo je odavno, jer je ovo jedan od najboljih načina direktne komunikacije sa klubom, ako se ne može doći na drugačiji način, a pored toga možemo dobivati taze informacije o aktivnostima u klubu. Davno je ovo trebalo uraditi, ali niije nikada kasno.![]()
@Pirke
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
Hahaha čitam ja vas nemoj se brinuti hehehe.emil02in je napisao/la:Pa gdje si ti druze pirke nema te odavnoPirke je napisao/la:I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.ma staviti 50 nijansi crvene
Nešto nemam vremena zbog posla, škole, itd. Evo sad sam se vratio iz Kosta Rike. Slikao se na vulkanima i plažama u svetom dresu.
Hahahahahahashaman7 je napisao/la: ofarbat cemo vas u subotu
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Majstore šipu nam racku i odpepaj sa teme!!!domorocki je napisao/la:Džaba idete,i sutrašnju tekmu su prodalizizu1991 je napisao/la:VI STE NAŠA PRVA LJUBAV ROĐENI ALE ALEEEE
NEDJELJA, 15:30H!
Raja ne padajte na ove provokacije i podvale, ponavljam još jednom.Ovakvi šabani koriste situaciju da bi unijeli nemir i pometnju u naše redove.
Raja ekskluziva što se trenera tiče. Dva najozbiljnija kandidata za klupu VELEŽA su: Kemal Alispahić i Blaž Baka Slišković.
Super što se tiče oficijalne stranice kluba, samo ovo malo uredit. Isto neko dijete od 9 godina ko da je pokrenulo, nadam se da je ovo neko odradio ko zna. Inače me čudi da je RA podržio rad uprave, nešto mi je tu potpuno obrnuto u odnosu na priče u toku utakmice, pa i poslije, ali hajde valjda znaju šta rade . More Baka 
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Misljena sam da treba samo ojacati upravu, ipak je uradjen solidan posao samo treba još nekoliko sposobnih ljudi.
ALEME ja a.vzu ne vjerujem.
DOBRO LJUDI JELI NEKO SKONTAO KOJU SMO UTAKMICU PRODALI U SUBOTU ILI NEDJELJU
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Ni ja, ali se već jednom i to ozbiljno spominjao Baka kao trener Veleža, jer se željelo s njim podići posjeta na stadionu, a Baka kao jedan od najboljih igrača ove igre je trebao biti dio te slagalice.emil02in je napisao/la:Misljena sam da treba samo ojacati upravu, ipak je uradjen solidan posao samo treba još nekoliko sposobnih ljudi.
Kaže Tana da tek nakon utakmice sa Sarajevom ide sjednica UO na kojoj će se raspravljati o visini kazne za igrače. Dalje kaže da će se u reprezentativnoj pauzi najvjerovatnije znati ime novog trenera. Pošto je sezona izgubljena, više pažnje će se davati mladim igračima, a u međuvremenu će se spremati za novu sezonu i promjene.
Vidi ovo nije zayebancija ni loža. Neki utjecajni veležovci koji žive vani su kontaktirali Claudia Ranieria i zera fali. Pare mu nisu prioritet jer je trenutno bez angazmana. RAja iz prve ruke info znate da ja kad se zayebajem zajebajem se ali kad sam ozbiljan onda sam ozbiljan 
From father to son
-
blackmundir
- Kontakt:
ti brato kada spavas i onda se zajebajes...cuj ranieri.....ha ha ha ha ha haCernica je napisao/la:Vidi ovo nije zayebancija ni loža. Neki utjecajni veležovci koji žive vani su kontaktirali Claudia Ranieria i zera fali. Pare mu nisu prioritet jer je trenutno bez angazmana. RAja iz prve ruke info znate da ja kad se zayebajem zajebajem se ali kad sam ozbiljan onda sam ozbiljan
Evo ja sam ozbiljan i ništa ti ne vjerujem.Cernica je napisao/la:Vidi ovo nije zayebancija ni loža. Neki utjecajni veležovci koji žive vani su kontaktirali Claudia Ranieria i zera fali. Pare mu nisu prioritet jer je trenutno bez angazmana. RAja iz prve ruke info znate da ja kad se zayebajem zajebajem se ali kad sam ozbiljan onda sam ozbiljan
- pravnik1981
- Kontakt:
Sto te vise lome, to te jace volim. SVI NA TEKMU RAJA
Velež je isuviše velik kolektiv da bi ga tako lahko neki htjeli spustiti niz vodu. 
Smijete li svi s foruma stavit po stoju a ja cu sam svima vama ako dođe 
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.