Da li je igracki I DALJE kvalitetan, to ne znam, s obzirom na iskustvo, veoma moguce. U repci ga pamtim kao sporog i kiksera, ali hvala Bogu nasa liga poznata ko jaka. Vise govorim u smislu moze on i odigrati sezonu - pa mozda i dvije na nivou, ali nikakve svrhe kad ga mozes samo u penziju poslati nakon toga. Mi uz Drobarova uparimo Mujakica i mozes ga opet prodati vani jer nije i dalje prestar, Trako također. Isto ko sto bi bilo logicnije da ste gurnuli malog Kocevica pa makar i los bio cijelu sezonu, nego ovog papka Beganovića dovoditi, nikakav igrač, iduca destinacija nazad u slobodu.NotOccasionalFan je napisao/la: ↑01 avg 2022, 00:06Ni jedan nas klub ne bi mogao da odbije usluge igraca renomea kojeg ima Zukanovic. Mozes prditi do sutra, star ovakav onakav, evo ti primjer Cocalica gdje jede ljude za veceru, a ne da to radi Zukanovic koji je sigurno jos bolji igrac.
Za ovo ostalo se slazem, trebao bi Drina dobiti priliku, Aco nema vise sta da trazi jer nije taj kvalitet da pruzas sebi luksuz da ti on igra u takvim godinama. Ali, upariti Ervina i Edina bi bilo top. Samo, mislim da uopste nema sansi za to da se desi.
Ma da svakako sumnjam da on ce doci kad vidi s kakvim bi kantama igrao. Bolje mu u penziju.