Svih 45 minuta vrlo dobra podrška,respect!
Utakmica...najteže je bilo probiti bunker,sada to ide dosta lakše,moglo bi biti još golova.Obadva gola vrlo lijepa.
zreenjski

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sta vam je Ivica Osim kriv...????High je napisao/la:Jesmo l' se čuli na TV-u ?![]()
![]()
Čudio sam se pa nitko do sada nije spomenuo ovu problematiku.BlueBoy1921 je napisao/la:Igraci nemaju snage za 90min do subote ce biti ko krepane macke
Do subote nece imati snage ni za 60min mislim da ce ih zeljo dobiti na spremutepsija je napisao/la:Čudio sam se pa nitko do sada nije spomenuo ovu problematiku.BlueBoy1921 je napisao/la:Igraci nemaju snage za 90min do subote ce biti ko krepane macke
Žestok se ritam igra,na ovo su se svojevremeno žalili i u Engleskoj.
Dobro,ritam nije ni približno isti,u nas i u Engleskoj ali su naši igrači osjetno fizički nespremniji.
Biće tu još situacija kakvih je danas bilo sa Sesarom,sve će teže biti igrati.
Husic...I Sesar sto se bez potrebe unese u facu i gurnu onog malog(Bibic mislim ) onakvi kartoni se fkt nesmiju dobijati,razumijem zutu minutu al jbg ugrzi se za jezik nekadEvolution87 je napisao/la:Nisam bas upratio ko je sve dobio karton?
Mrva mu je nadimak. Decko je talenat a na Cvili je odrastao. Jbg, mislim da je pokusao i kod vas i kod nas, na kraju nista. Veze nemam kako je uspio zavrsiti u Zrinji. Samo ovo je po meni jos jedan veliki propust nasih omladinskih skola. Decko je tu cijelo vrijeme, a nasi nista, na kraju ce dole dobru lovu za njega cvaknuti.miky_hz je napisao/la:Husic...I Sesar sto se bez potrebe unese u facu i gurnu onog malog(Bibic mislim ) onakvi kartoni se fkt nesmiju dobijati,razumijem zutu minutu al jbg ugrzi se za jezik nekadEvolution87 je napisao/la:Nisam bas upratio ko je sve dobio karton?
E i kad smo vec kod ovoga malog Bibica...ovaj momak je iz Sarajeva cini mi se,mislim da je igrao u Bosni ovdje,zaboravih kako mu je ono nadimak bio,odakle on u Mostaru
Pa dobro moras li svaki post kopirati sa infaSarajlijc@ je napisao/la:S.H. 7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.