FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 okt 2010, 01:03

Mirko Vucinic je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
nick sve govori, ultra lukavicaaaaaaa :O :O :O :O :O :O
dje ste ultrasi, 20 na tekmi aaaaaaaaaaa
super steeee
Glupson znas li sta znaci ultra ?
vec smo se poceli vrijedjati, djeticu mog'o bi te bistrik poslat u banovice i bez klipa ;)
Za zivot cijeli!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 01:04

vec smo se poceli vrijedjati, djeticu mog'o bi te bistrik poslat u banovice i bez klipa ;)[/quote]
Ma poslace on mene bez icega kao i prošli put :D Al morao sam da intervenišem xD
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 okt 2010, 01:04

Molimo sve gradjane Sarajeva da ukoliko primjetiti dvije divlje osobe il ti ga sumljaka jave najblizoj policijskoj stanici. Naime to su odbjegli clanovi ZOO Stocno.S il ti ga Lukavica. Prema zadnjim informacijam primjeceni su na forumu ss.ba OPREZ !

Ultra_Lukavica
Kontakt:

Post Postao/la Ultra_Lukavica » 16 okt 2010, 01:06

Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
super steeee
Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ? :D :D :D,a ako bog da vidimo se sledece godine na grbi ... ;) :* pozdrav strumfeteeeeee :D
? нас је - ? ' говна !!!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 01:07

Strauss je napisao/la:Molimo sve gradjane Sarajeva da ukoliko primjetiti dvije divlje osobe il ti ga sumljaka jave najblizoj policijskoj stanici. Naime to su odbjegli clanovi ZOO Stocno.S il ti ga Lukavica. Prema zadnjim informacijam primjeceni su na forumu ss.ba OPREZ !
Eeee pa necemo sa se vredjamo :mrgreen :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 16 okt 2010, 01:11

inace su sokolovi strasna grupa kojoj je nekad negdje nestao trans neki,pa nas je inace strah veliki :D izvinite molim vas pticice moje ali nama je za razliku od vas premalo 700 ulaznica a jos da vam dajemo da se na nama oparite ne moze :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 okt 2010, 01:13

Ultra_Lukavica je napisao/la:
super steeee
Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ? :D :D :D,a ako bog da vidimo se sledece godine na grbi ... ;) :* pozdrav strumfeteeeeee :D
nisam ja djetic :D
Za zivot cijeli!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 01:20

Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ? :D :D :D,a ako bog da vidimo se sledece godine na grbi ... ;) :* pozdrav strumfeteeeeee :D[/quote]
nisam ja djetic :D[/quote]
Misa mu jedan je DJETIC :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 okt 2010, 01:22

Mirko Vucinic je napisao/la:Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ? :D :D :D,a ako bog da vidimo se sledece godine na grbi ... ;) :* pozdrav strumfeteeeeee :D
nisam ja djetic :D[/quote]
Misa mu jedan je DJETIC :D[/quote]
tako je :D
Za zivot cijeli!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 01:24

Mirko Vucinic je napisao/la:Hehehehe djeticu mnogo si smjesan , ne mogu se ja ovde puno raspravljati s djecom , samo sam ponudio pomoc i pitao zasto ne dolazite malo vam je 700 karata ? :D :D :D,a ako bog da vidimo se sledece godine na grbi ... ;) :* pozdrav strumfeteeeeee :D
nisam ja djetic :D
Misa mu jedan je DJETIC :D[/quote]
tako je :D[/quote]
Sad bih ja postavio i neke svoje golove ali nije tema :mrgreen: :mrgreen: xD

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 16 okt 2010, 01:24

Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata :oops:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 01:28

themaniaks je napisao/la:Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata :oops:
Možda bude sreće u kupu ;)

Ultra_Lukavica
Kontakt:

Post Postao/la Ultra_Lukavica » 16 okt 2010, 01:31

themaniaks je napisao/la:Eh stvarno su potrebna celicna muda da se ode u selendru neku od 5 i po stanovnika,Manijaci kao grupa nemaju tako nesto zato se izvinjavamo sto ce uprava fk slavije ostati uskracena 7000 KM predvidjenih od prodaje karata :oops:
Jeste li uvjek ovako umorni ? !
? нас је - ? ' говна !!!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 01:35

Ultra_Lukavica je napisao/la:
Jeste li uvjek ovako umorni ? !
Moguće, bili su i vcrs na treningu :lol:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 16 okt 2010, 01:39

[youtube][/youtube]
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 16 okt 2010, 01:44

slika
pametnom dosta

lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiva » 16 okt 2010, 02:00

Dogovor je da se ode na trening pred utakmicu,isti je sutra (subota) u 15,00h na stadionu Grbavica!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 okt 2010, 02:27

Vi još gori :o :shock: spuštate se na nivo šošona iz lukavice i nešto ima odgovarate :shock: :o ...ovaj se jedan urođenik iz te selendre maxuz registrovao da bi šta napisao na ovoj temi :shock:

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 16 okt 2010, 07:48

lokomotiva je napisao/la:Dogovor je da se ode na trening pred utakmicu,isti je sutra (subota) u 15,00h na stadionu Grbavica!
Svi na trening pjesmom poželimo sreću igračima!
Buraz, dobro bi bilo da se to stavi na index themaniacs koliko još danas ujutro, metar ljudi svrati na stranicu da vidi obavještenja bez obzira što ne upadaju na forum. Lično bih volio da se ode pa da makar stojimo pred tribinama i ne ulazimo, kao u Vrapčićima, al' dogovor je dogovor.
Fina vijest je što su se pojedinci upristojili pa koriste malo umjerenije pridjeve za likove na forumu.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 16 okt 2010, 10:05

Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 43 gosta.