NEZALAGANJE je napisao/la:Pa evo da napravimo anketu,pa da ne bude da tvrdimo to ti ili ja.Ne mozes ti prosudjivati da li je to realno ili ne,zato se i zove anketa!Dacu ti i konkretan razlog.Da je usao u avion,zbog nadmorske visine bi se taj krvni ugrusak "aktivirao" te bi vjerovatno pretrpio fatalan srcan udar.To ti govorim sa medicinskog stanovista o kojem znam ponesto,da se sad ne hvalim.Hvala Bogu to je sprijeceno i vratio se ranije nego su to prognoze govorile.Medjutim,ni to ne mora biti glavni razlog njegov neigranja,vec pomenuta situacija sa PHX-om.On je mogao da se dogovori sa njima,kao sto je to Mirza uradio,pa da bude po njihovom i da on ne igra ili da se k.urci,pa da oni posalju jedan dopis u kojem je povrijedjen,pa da opet bude po njihovom s tim da bi Mirza sam sebe kompromitovao.Znaci navodim ti jos jedan razlog,a gdje je treci koji se odnosi na milionsko osiguranje?Ko bi to platio?Mirza iz svog dzepa pa da opet danas-sutra na prvo neigranje likovi poput tebe pljuju po njemu!? Niko tebi ne brani ovdje tvoje misljenje,ali mi i dalje nisi odgovorio na pitanje i zbog toga mislim da vas treba biti sram.Ovim sam zavrsio diskusiju s tobom,dok opet ne potegnes ovo pitanje kroz nekoliko dana ili par sedmica...
Opet puno pišeš a ništa ne kažeš, činjenica je da Mirza i dalje igra košarku znači nije u smrtnoj situaciji, koji milionski iznosi osiguranja riječi je o 20 do max. 50 000 USD što nije rekao pa da pokušamo skupiti, a eto recimo da je i oko 100 000 to je opet duplo manje koliko je Jusuf izbio sebi da bi igrao U20 B divizije
I o čemu to ti pišeš ko pljuje po mirzi ja ga pratim od slobode i generalno pišem u velikoj pozitivi skoro 10 godina (od kada ima Foruma), ali sam realan i mrzim duple standarde jer po Jusufu se pljuje a Mirzi se prelazi preko radi zasluga
A za ovoliko idealiziranje Mirze je najviše zaslužan Avdić koji je nesvjesno napravio legendu od one trice sa parkinga
A ti pravi ankete, recimo da se pravila anketa o silajdzicu 1997 kakva bi bila, a kakva bi bila danas
Gonzales nisam neki insaider ali imam neke izvore informacija, a ponavljam ti da je jedan od razloga ne odazivanja i davanja prioriteta karijeri konakovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10