FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

eliminator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la eliminator » 16 okt 2010, 10:17

sta sad pametujete ne ide se i to je to
zato danas SVI NA TRENING !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 16 okt 2010, 10:20

eliminator je napisao/la:sta sad pametujete ne ide se i to je to
zato danas SVI NA TRENING !
E nek si mi ti rek'o sto pametujem....a gdje je trening :roll: :mrgreen:
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 okt 2010, 10:25

S obzirom da vecina ovdje i ne zna zasto se ne ide u lukavicu da malo pojasnimo, dozvolili su samo 700 navijaca ( e sad kome treba reci ti ne mozes ici ) druga stvar koja nam se opet ponavlja je da su stavili cijenu karata 10 KM sto je sigurno mnogo skuplje nego sto placaju na bilo kojoj drugoj tribini na tom istom stadionu ( mislim da se cak i protivi zakonu ).
P R A V I L N I K
o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama
i utakmicama saveznog stepena takmičenja NS/FS BiH

Član 14.
Ukoliko se dva kluba drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače
gostujućeg tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje
se prodaju navijačima domaćeg tima.

Znaci nemojte ici ni u privatnoj reziji da papcima punimo dzepove!!!
Znaci dogovor je da se ode na trening pred utakmicu danas u 15:00!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 okt 2010, 10:31

Cijela ova situacija me podsjeća na onaj grafit na zgradi pošte "Ovo je pošta" (starija raja zna o čemu govorim).
Molim sve navijače i simpatizere Želje da sutra ne idu u Lukavicu u bilo kakvoj režiji !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 16 okt 2010, 10:34

pile87 je napisao/la:S obzirom da vecina ovdje i ne zna zasto se ne ide u lukavicu da malo pojasnimo, dozvolili su samo 700 navijaca ( e sad kome treba reci ti ne mozes ici ) druga stvar koja nam se opet ponavlja je da su stavili cijenu karata 10 KM sto je sigurno mnogo skuplje nego sto placaju na bilo kojoj drugoj tribini na tom istom stadionu ( mislim da se cak i protivi zakonu ).
P R A V I L N I K
o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama
i utakmicama saveznog stepena takmičenja NS/FS BiH

Član 14.
Ukoliko se dva kluba drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače
gostujućeg tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje
se prodaju navijačima domaćeg tima.

Znaci nemojte ici ni u privatnoj reziji da papcima punimo dzepove!!!
Znaci dogovor je da se ode na trening pred utakmicu danas u 15:00!!!
Stvarno je zalosno kad ti stave kartu cener a njima za identicnu tribinu bude 2-3 km to nema nigdje.Sto se tice karata ja mislim od kad se igra sa salvijom dole samo je jedenom bila petak,a ostalo uvjek 7 km. Sad pitanje koliko bi nas i doslo po ovakom vremenu.
Mislim da je bez veze ta prica kao ti mozes,ti nemozes.Od kako idem na tekme nesjecam se da je iko ostao van stadiona,odnosno da nije usao (misilim na gostovanje)
1921-2011

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 16 okt 2010, 10:51

Samo da vas pitam, jeli 100% sigurno da je danas u 15:00 Trening ?
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 16 okt 2010, 10:56

dejavu je napisao/la:Samo da vas pitam, jeli 100% sigurno da je danas u 15:00 Trening ?
Da.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 16 okt 2010, 11:06

hoce li biti Zeljo na prenosu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 16 okt 2010, 12:12

themaniaks je napisao/la:hoce li biti Zeljo na prenosu
Neki govore da hoce , neki da nece

SVEJEDNO , VOLIM TE ŽELJO !!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 16 okt 2010, 12:18

Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..

Ovoliko bi vas mozda bilo na Grbavici !! :!:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 okt 2010, 12:26

ekii je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..

Zato vas ima. Vi ste nam uzori :lol: Ko o čemu, pitar o brojnosti :lol:

Uglavnom, ograničavanje broja navijača, različite cijene karata pri čemu je gostujuća tribina skuplja, potvrda šumnjaka da nam neće dati da na stadion unesemo megafon, zastave i bubanj = glođite ga, sad nećete ništa dobiti.
Vrlo prosto ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 16 okt 2010, 12:27

ma bjezi ebote drzava ovakva i sve :@ne mozes otic da gledas svoj klub :@ eo tek sam usto doso na forum i odma sam nervozan nikakav , ma nek ide sve u 3 p.m. MANIACI CUJTE SVI DA SU ^^CKE cetnici !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 okt 2010, 12:31

ekii je napisao/la:

jel te pito ko sta tebe i te tvoje realne prognoze
svoj ti pos'o !

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 16 okt 2010, 12:32

amarpustahija je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:hoce li biti Zeljo na prenosu
Neki govore da hoce , neki da nece

SVEJEDNO , VOLIM TE ŽELJO !!!
kakav crni prijenos

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 16 okt 2010, 12:37

Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D

Razlog zna svako zivi u gradu Sarajevu,a to je da Manijaka ima malo na gostovanjima,a u Lukavici danas bi bilo plafon 300-500 i to je razlog.Nije ovo prvi put Manijacima bojkot kad se plase slabe posjete sjeti se Koseva prije par sezona skupe im karte,pa nedavno u Vrapcicima kad su bili ispred stadiona skupe im karte.Zamoli te upravu Slavije da im plate cevape i sokove, gradski prijevoz,i naravno besplatan ulaz i Manijaci nece bojkovati utakmicu! :roll:

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 16 okt 2010, 12:37

nikad_izvini je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Zato vas ima. Vi ste nam uzori :lol: Ko o čemu, pitar o brojnosti :lol:

Uglavnom, ograničavanje broja navijača, različite cijene karata pri čemu je gostujuća tribina skuplja, potvrda šumnjaka da nam neće dati da na stadion unesemo megafon, zastave i bubanj = glođite ga, sad nećete ništa dobiti.
Vrlo prosto ;)
Upravo tako. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 okt 2010, 12:46

ekii je napisao/la:
Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D

Razlog zna svako zivi u gradu Sarajevu,a to je da Manijaka ima malo na gostovanjima,a u Lukavici danas bi bilo plafon 300-500 i to je razlog.Nije ovo prvi put Manijacima bojkot kad se plase slabe posjete sjeti se Koseva prije par sezona skupe im karte,pa nedavno u Vrapcicima kad su bili ispred stadiona skupe im karte.Zamoli te upravu Slavije da im plate cevape i sokove, gradski prijevoz,i naravno besplatan ulaz i Manijaci nece bojkovati utakmicu! :roll:
Vidi, u gradu imaš dvije skupine. Jedna me podsjeća na Mendelu. Fura se da je ultra a šalje okolo poljupce drugim grupama ko Mendela. Nosi jedan trans na gostovanja i najveći domet je šaranje grafita i net.promocija :lol: Ima ih više u gostima dok ne nalete na organizovane Ultrase. Onda plaču i bježe :lol: I ostaju na tome. Ko da se ništa nije desilo.

Druga skupina ne da na sebe. Kad ih neko zajebava, pobuni se. Nose više transova na gostovanja. Skoro 10 rekvizita je oteto drugim skupinama, ne promoviše se preko neta i fura ultra furku. Ide ih manje na gostovanja al ono što ide NE BJEŽI kao pripadnici Mendela grupe :lol:

Pričitaj pažljivo par puta šta sam ti napisao. Možda skontaš :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 16 okt 2010, 12:49

ekii je napisao/la:

Možeš provocirati koliko hoćeš,ali nekih principa bi se sve navijačke grupe trebale pridržavati za dobrobit u budućnosti.Ako se olako popusti na raznorazne ucjene raznoraznih klubova,onda će ti u budućnosti biti normalno da ideš na gostovanje i da ti neki klub odredi cijenu karte koju želi i za koju misli da se može dobro opariti,a to ne odgovara niti jednoj navijačkoj grupi od ovih 4-5 vodećih kojih ima najviše na gostovanjima.
ali nema para,sve se rastalilo....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 okt 2010, 12:54

Tarantino je napisao/la:
ekii je napisao/la:

Možeš provocirati koliko hoćeš,ali nekih principa bi se sve navijačke grupe trebale pridržavati za dobrobit u budućnosti.Ako se olako popusti na raznorazne ucjene raznoraznih klubova,onda će ti u budućnosti biti normalno da ideš na gostovanje i da ti neki klub odredi cijenu karte koju želi i za koju misli da se može dobro opariti,a to ne odgovara niti jednoj navijačkoj grupi od ovih 4-5 vodećih kojih ima najviše na gostovanjima.
Problem je što su oni već gostovali u Lukavici, ko ovčice. Pristali na sve i strignuli ušima. ****, Mendele, da se ne zakuhava, čemu to.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 okt 2010, 12:56

ekii je napisao/la:

eki to
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.