FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- eliminator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta sad pametujete ne ide se i to je to
zato danas SVI NA TRENING !
E nek si mi ti rek'o sto pametujem....a gdje je treningeliminator je napisao/la:sta sad pametujete ne ide se i to je to

1921-2011
S obzirom da vecina ovdje i ne zna zasto se ne ide u lukavicu da malo pojasnimo, dozvolili su samo 700 navijaca ( e sad kome treba reci ti ne mozes ici ) druga stvar koja nam se opet ponavlja je da su stavili cijenu karata 10 KM sto je sigurno mnogo skuplje nego sto placaju na bilo kojoj drugoj tribini na tom istom stadionu ( mislim da se cak i protivi zakonu ).
P R A V I L N I K
o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama
i utakmicama saveznog stepena takmičenja NS/FS BiH
Član 14.
Ukoliko se dva kluba drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače
gostujućeg tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje
se prodaju navijačima domaćeg tima.
Znaci nemojte ici ni u privatnoj reziji da papcima punimo dzepove!!!
Znaci dogovor je da se ode na trening pred utakmicu danas u 15:00!!!
P R A V I L N I K
Član 14.
gostujućeg tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cijela ova situacija me podsjeća na onaj grafit na zgradi pošte "Ovo je pošta" (starija raja zna o čemu govorim).
Molim sve navijače i simpatizere Želje da sutra ne idu u Lukavicu u bilo kakvoj režiji !
Molim sve navijače i simpatizere Želje da sutra ne idu u Lukavicu u bilo kakvoj režiji !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Stvarno je zalosno kad ti stave kartu cener a njima za identicnu tribinu bude 2-3 km to nema nigdje.Sto se tice karata ja mislim od kad se igra sa salvijom dole samo je jedenom bila petak,a ostalo uvjek 7 km. Sad pitanje koliko bi nas i doslo po ovakom vremenu.pile87 je napisao/la:S obzirom da vecina ovdje i ne zna zasto se ne ide u lukavicu da malo pojasnimo, dozvolili su samo 700 navijaca ( e sad kome treba reci ti ne mozes ici ) druga stvar koja nam se opet ponavlja je da su stavili cijenu karata 10 KM sto je sigurno mnogo skuplje nego sto placaju na bilo kojoj drugoj tribini na tom istom stadionu ( mislim da se cak i protivi zakonu ).
P R A V I L N I K
Član 14.
Mislim da je bez veze ta prica kao ti mozes,ti nemozes.Od kako idem na tekme nesjecam se da je iko ostao van stadiona,odnosno da nije usao (misilim na gostovanje)
1921-2011
Samo da vas pitam, jeli 100% sigurno da je danas u 15:00 Trening ?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Da.dejavu je napisao/la:Samo da vas pitam, jeli 100% sigurno da je danas u 15:00 Trening ?
- themaniaks
- Kontakt:
hoce li biti Zeljo na prenosu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Neki govore da hoce , neki da necethemaniaks je napisao/la:hoce li biti Zeljo na prenosu
SVEJEDNO , VOLIM TE ŽELJO !!!
Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..
Ovoliko bi vas mozda bilo na Grbavici !!

- nikad_izvini
- Kontakt:
Zato vas ima. Vi ste nam uzoriekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..

Uglavnom, ograničavanje broja navijača, različite cijene karata pri čemu je gostujuća tribina skuplja, potvrda šumnjaka da nam neće dati da na stadion unesemo megafon, zastave i bubanj = glođite ga, sad nećete ništa dobiti.
Vrlo prosto

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ma bjezi ebote drzava ovakva i sve :@ne mozes otic da gledas svoj klub :@ eo tek sam usto doso na forum i odma sam nervozan nikakav , ma nek ide sve u 3 p.m. MANIACI CUJTE SVI DA SU ^^CKE cetnici !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jel te pito ko sta tebe i te tvoje realne prognozeekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..
svoj ti pos'o !
kakav crni prijenosamarpustahija je napisao/la:Neki govore da hoce , neki da necethemaniaks je napisao/la:hoce li biti Zeljo na prenosu
SVEJEDNO , VOLIM TE ŽELJO !!!
Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
Razlog zna svako zivi u gradu Sarajevu,a to je da Manijaka ima malo na gostovanjima,a u Lukavici danas bi bilo plafon 300-500 i to je razlog.Nije ovo prvi put Manijacima bojkot kad se plase slabe posjete sjeti se Koseva prije par sezona skupe im karte,pa nedavno u Vrapcicima kad su bili ispred stadiona skupe im karte.Zamoli te upravu Slavije da im plate cevape i sokove, gradski prijevoz,i naravno besplatan ulaz i Manijaci nece bojkovati utakmicu!

Upravo tako.nikad_izvini je napisao/la:Zato vas ima. Vi ste nam uzoriekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..
Ovoliko bi vas mozda bilo na Grbavici !!Ko o čemu, pitar o brojnosti
![]()
Uglavnom, ograničavanje broja navijača, različite cijene karata pri čemu je gostujuća tribina skuplja, potvrda šumnjaka da nam neće dati da na stadion unesemo megafon, zastave i bubanj = glođite ga, sad nećete ništa dobiti.
Vrlo prosto

ali nema para,sve se rastalilo....
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidi, u gradu imaš dvije skupine. Jedna me podsjeća na Mendelu. Fura se da je ultra a šalje okolo poljupce drugim grupama ko Mendela. Nosi jedan trans na gostovanja i najveći domet je šaranje grafita i net.promocijaekii je napisao/la:Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
Razlog zna svako zivi u gradu Sarajevu,a to je da Manijaka ima malo na gostovanjima,a u Lukavici danas bi bilo plafon 300-500 i to je razlog.Nije ovo prvi put Manijacima bojkot kad se plase slabe posjete sjeti se Koseva prije par sezona skupe im karte,pa nedavno u Vrapcicima kad su bili ispred stadiona skupe im karte.Zamoli te upravu Slavije da im plate cevape i sokove, gradski prijevoz,i naravno besplatan ulaz i Manijaci nece bojkovati utakmicu!

Druga skupina ne da na sebe. Kad ih neko zajebava, pobuni se. Nose više transova na gostovanja. Skoro 10 rekvizita je oteto drugim skupinama, ne promoviše se preko neta i fura ultra furku. Ide ih manje na gostovanja al ono što ide NE BJEŽI kao pripadnici Mendela grupe

Pričitaj pažljivo par puta šta sam ti napisao. Možda skontaš

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Možeš provocirati koliko hoćeš,ali nekih principa bi se sve navijačke grupe trebale pridržavati za dobrobit u budućnosti.Ako se olako popusti na raznorazne ucjene raznoraznih klubova,onda će ti u budućnosti biti normalno da ideš na gostovanje i da ti neki klub odredi cijenu karte koju želi i za koju misli da se može dobro opariti,a to ne odgovara niti jednoj navijačkoj grupi od ovih 4-5 vodećih kojih ima najviše na gostovanjima.ekii je napisao/la:Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
ali nema para,sve se rastalilo....
- nikad_izvini
- Kontakt:
Problem je što su oni već gostovali u Lukavici, ko ovčice. Pristali na sve i strignuli ušima. ****, Mendele, da se ne zakuhava, čemu to.Tarantino je napisao/la:Možeš provocirati koliko hoćeš,ali nekih principa bi se sve navijačke grupe trebale pridržavati za dobrobit u budućnosti.Ako se olako popusti na raznorazne ucjene raznoraznih klubova,onda će ti u budućnosti biti normalno da ideš na gostovanje i da ti neki klub odredi cijenu karte koju želi i za koju misli da se može dobro opariti,a to ne odgovara niti jednoj navijačkoj grupi od ovih 4-5 vodećih kojih ima najviše na gostovanjima.ekii je napisao/la:Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D
- KB-TM87
- Kontakt:
eki toekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Fakat ako je istina za bojtok....neznam zbog cega,imali smisla.Svakako nas nebi bilo vise od milje,kad se uzme u obzir hladno vrijeme,kisa,cijena ulaznice mislim da je to neka realna cifra 700-1000.Mozda se varam ali mislim da nece biti vise ljudi..
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.