Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
United pojeli za 3 minute. 
da se jos malo divite

treba i to znat iskoristitCautinho je napisao/la:Iskoristili hendikep.
Real na Old Trafordu zabijeu 10 minuta s igracem vise 2 gola protiv odlicnog Uniteda,dok Barcelona u 50 minuta doma protiv Chelsea zabije 1 a primi 2
Pa ne bi me cudilo, da izdjednacnje nije palo u tom momentu, reagovali bi nadlezni cigani, da mozda iskljucili jos kojeg igraca Uniteda. Ali nek Real ide dalje, oni krivi nisu, igrao se momacki fudbal, a sudija je napravio dobar marketing za svoju glavesinu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
gluposti pisestrxel je napisao/la:Pa ne bi me cudilo, da izdjednacnje nije palo u tom momentu, reagovali bi nadlezni cigani, da mozda iskljucili jos kojeg igraca Uniteda. Ali nek Real ide dalje, oni krivi nisu, igrao se momacki fudbal, a sudija je napravio dobar marketing za svoju glavesinu.
da je sudac htio to napravit moga je iskljucit rafaela i suditi penal kad je rukom obranio gol
greska koja i nije toliko teska samo vi to uvelicavate,moglo se i sudit zalede kod gola uniteda ali nije
jednostavno treba uvest tehnologiju u nogomet,bar ponovljene snimke
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 06 mar 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
trxel je napisao/la:Pa ne bi me cudilo, da izdjednacnje nije palo u tom momentu, reagovali bi nadlezni cigani, da mozda iskljucili jos kojeg igraca Uniteda. Ali nek Real ide dalje, oni krivi nisu, igrao se momacki fudbal, a sudija je napravio dobar marketing za svoju glavesinu.
Pa penal nije svirao, oštetio Real Madrid, najveći klub svih vremena. Kao i svake godine, uvek naš oštete.
Staandro234 je napisao/la:gluposti pisestrxel je napisao/la:Pa ne bi me cudilo, da izdjednacnje nije palo u tom momentu, reagovali bi nadlezni cigani, da mozda iskljucili jos kojeg igraca Uniteda. Ali nek Real ide dalje, oni krivi nisu, igrao se momacki fudbal, a sudija je napravio dobar marketing za svoju glavesinu.
da je sudac htio to napravit maga je iskljucit rafaela i suditi penal kad je rukom obranio gol
grska koja i nije toliko teska samo vi to uvelicavate,moglo se i sudit zalede kod gola uniteda ali nije
jednostavno treba uvest tehnologiju u nogomet,bar ponovljene snimke
Moram ovo na google translate da bi nesto razumio.
@anonymousHD
Cini mi se ti u svakom postu imas ovaj kez.
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 06 mar 2013, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dresovi za sljedecu sezonu:
gostujuci

3.:

ovo nije jos sluzbeno
gostujuci po meni dobar,ali ovaj 3. je katastrofa
gostujuci

3.:

ovo nije jos sluzbeno
Ajde mozda sutra bude manje prica o sudijama
vikend barem kad dodje
vikend barem kad dodje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
na brzinu pisem i ne gledam sto sam napisaotrxel je napisao/la:Staandro234 je napisao/la:gluposti pisestrxel je napisao/la:Pa ne bi me cudilo, da izdjednacnje nije palo u tom momentu, reagovali bi nadlezni cigani, da mozda iskljucili jos kojeg igraca Uniteda. Ali nek Real ide dalje, oni krivi nisu, igrao se momacki fudbal, a sudija je napravio dobar marketing za svoju glavesinu.
da je sudac htio to napravit maga je iskljucit rafaela i suditi penal kad je rukom obranio gol
grska koja i nije toliko teska samo vi to uvelicavate,moglo se i sudit zalede kod gola uniteda ali nije
jednostavno treba uvest tehnologiju u nogomet,bar ponovljene snimke![]()
Moram ovo na google translate da bi nesto razumio.
@anonymousHD
Cini mi se ti u svakom postu imas ovaj kez.
ali sve jedno se kuzi bit samo se pravis glup jer nemas argumenata
Ovo apsolutno nema smisla, i grijeh bi bio ovaj post nagraditi adekvatnim odgovorom. Vozdragluposti pises
da je sudac htio to napravit moga je iskljucit rafaela i suditi penal kad je rukom obranio gol
greska koja i nije toliko teska samo vi to uvelicavate,moglo se i sudit zalede kod gola uniteda ali nije
Zasto?trxel je napisao/la:Ovo apsolutno nema smisla, i grijeh bi bio ovaj post nagraditi adekvatnim odgovorom. Vozdragluposti pises
Ti si napisao da bi suci iskljucili jos jednog igraca Uniteda da Real nije zabio gol.
Pa zasto onda nisu iskljucili Rafaela kad su mogli?
Pazi sudija mora drzati jednu liniju sto se jacine startova tice. United je ostecen. Ovo nije samo moje vidjenje, ali da sada ne dubimo, ovim zavrsavam raspravu.andro234 je napisao/la:Zasto?trxel je napisao/la:Ovo apsolutno nema smisla, i grijeh bi bio ovaj post nagraditi adekvatnim odgovorom. Vozdragluposti pises
Ti si napisao da bi suci iskljucili jos jednog igraca Uniteda da Real nije zabio gol.
Pa zasto onda nisu iskljucili Rafaela kad su mogli?
Zar se pod dominaciju smatra samo 3 odigrane tekme,nisam znao.Harrison je napisao/la:U SAMO 8 DANA REAL JE ZGAZIO DVA PUTA BARCELONU I MANCHESTER.
DOMINACIJA REALA! DOMINACIJA MOURINHA! JOS JEDNOM JE POKAZAO DA JE NAJVECI TRENER DANASNJICE. GRAND SIR ALEX FERGUSON IPAK JE MORAO CESTITATI 20 GODINA MLADJEM KOLEGI. AKO MU JE I CESTITAO.![]()
Pobjeda je bolja od orgazma!
daj ba ne raspravljajte se sa manchesterovcima koji su ovdje došli da istjeruju pravdu. Mišljenja oko crvenog su podijeljena, svakako da niti jedni niti drugi neće moći da dokažu da li je crveni zaista postojao odnosno da li nije. Ovi što su došli da napadaju navijače Madrida, kao da su oni nadležni za davanje kartona nek liječe frustracije negdje drugo, a ne ovdje, jer zaista više nema smisla. Pratim par utakmica Manche godišnje, kad ga igram na kladari i čujem da se dosta drugih navijača žali na suđenje kada njihove ekipe igraju protiv Manchestera, a i spomenuo bih dva neregularna i ruku rafaela na koje manchesterovci nikako da iznađu odgovor a raspisali su se ovdje o crvenom.
naprijed rejal
chelseaandro234 je napisao/la:Dresovi za sljedecu sezonu:
gostujuci
3.:
ovo nije jos sluzbeno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj treci mi vise izgleda kao golmanski.
- JohnLennon
- Kontakt:
I meni, ali nije.Donnie Darko je napisao/la:Ovaj treci mi vise izgleda kao golmanski.
To za nizozemsko trziste dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kasne malo, nekih 4,5 godina.JohnLennon je napisao/la:To za nizozemsko trziste dakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.