Pa nisu ni Mrzi u Brooklynu trazili jel tako ? Govorim ti da gledas pod kojim uslovima ide ko, i ako vec pratis Nowtiskog i njemacku repezetnaciju mozes vidit da je i on propustio nekoliko prvenstava, i to vise od nekoliko ako se ne varam pa sad ti trazi koji su razlozi. Mirza je potpisao ugovor sa novim klubom, oni su na sebe preuzeli rizik jer se tek oporavio od teske povrede i tu je kraj price i svi smo znali kako ce bit i ono sto pokusavam da vam objasnim je da nista Mirza nije kriv jer nije mogao nista uraditi, mislim mogao je, sjebat sebi ugovor u PHX radi eurobsketa, **** im mater rec odo ja za Bosnu igrat ko vas ****, sto je naravno ludost nad ludostima i onda se ponovo zapitas je li do nega i je li bas mogao nesto uraditi ? Nije ! i necu vise da se raspravljam na ovu temu gubim abdest dzaba ne moze vama Bog dragi dokazat nista...TaRgEt_ je napisao/la:To sto pricas su gluposti, govorim ti provjeri koliko je osiguranje za Nowitzkog i to od pocetka karijere u Dallasu. Konstantno je isto, i konstantno se godinama placa ista cifra , a nije ni blizu miliona kao sto vi kazete. Kada god je igrao za Njemacku.DevilsAdvocate je napisao/la:Dobro kad si tako pametan, gledas li pod kojim uslovima ide owitski ? U Dallasu je cijelu kariejeru, sa Cubanom je u takim odnosima da mu ovaj nikad ne bi proleme pravio a kamoli trazio milionskko osiguranje, isto ko sto ni Mirzi nisu pravili u Brooklynu gdje je imao takav status.TaRgEt_ je napisao/la:I ja sam se morao prijaviti nezalaganje da ti kazem da ga je Denver za igranje te b divizije jako dobro kaznio odnosno Juka sebi izbio iz djepa pare i to velike. To o Mirziniom milionskom osiguranju okaci macku o rep budalama koje ne znaju, vidi koliko je DFB platio za Nowitzkog .
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pa nisu ni Mrzi u Brooklynu trazili jel tako ? Govorim ti da gledas pod kojim uslovima ide ko, i ako vec pratis Nowtiskog i njemacku repezetnaciju mozes vidit da je i on propustio nekoliko prvenstava, i to vise od nekoliko ako se ne varam pa sad ti trazi koji su razlozi. Mirza je potpisao ugovor sa novim klubom, oni su na sebe preuzeli rizik jer se tek oporavio od teske povrede i tu je kraj price i svi smo znali kako ce bit i ono sto pokusavam da vam objasnim je da nista Mirza nije kriv jer nije mogao nista uraditi, mislim mogao je, sjebat sebi ugovor u PHX radi eurobsketa, **** im mater rec odo ja za Bosnu igrat ko vas ****, sto je naravno ludost nad ludostima i onda se ponovo zapitas je li do nega i je li bas mogao nesto uraditi ? Nije ! i necu vise da se raspravljam na ovu temu gubim abdest dzaba ne moze vama Bog dragi dokazat nista...[/quote]
Ja ti pricam da je Mirza rekao hocu da igram, milioni se nebi trazili kao sto neki pricaju. Ja i ti na istoj smo talasnoj duzini, Mirza nije htio da se svadja s njima, jer zeli bolji ugovor i da igra i poslije ove godine i dalje. Znaci hvala mu za sve i nadam se iduce godine da se vidimo. Dvostruki arsini kod naseg naroda meni smetaju, jedan okay drugi je trebao sepav nespreman doci samo da bi savjest Bosnje bila zadovoljna. E to je problem, a dobro Nermin sto se Konakovica kaze ima istine . A to sto nisu u Netsima je bilo sto je Mirza imao klauzulu u ugovoru o nastupu .
Ja ti pricam da je Mirza rekao hocu da igram, milioni se nebi trazili kao sto neki pricaju. Ja i ti na istoj smo talasnoj duzini, Mirza nije htio da se svadja s njima, jer zeli bolji ugovor i da igra i poslije ove godine i dalje. Znaci hvala mu za sve i nadam se iduce godine da se vidimo. Dvostruki arsini kod naseg naroda meni smetaju, jedan okay drugi je trebao sepav nespreman doci samo da bi savjest Bosnje bila zadovoljna. E to je problem, a dobro Nermin sto se Konakovica kaze ima istine . A to sto nisu u Netsima je bilo sto je Mirza imao klauzulu u ugovoru o nastupu .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:Pa nisu ni Mrzi u Brooklynu trazili jel tako ? Govorim ti da gledas pod kojim uslovima ide ko, i ako vec pratis Nowtiskog i njemacku repezetnaciju mozes vidit da je i on propustio nekoliko prvenstava, i to vise od nekoliko ako se ne varam pa sad ti trazi koji su razlozi. Mirza je potpisao ugovor sa novim klubom, oni su na sebe preuzeli rizik jer se tek oporavio od teske povrede i tu je kraj price i svi smo znali kako ce bit i ono sto pokusavam da vam objasnim je da nista Mirza nije kriv jer nije mogao nista uraditi, mislim mogao je, sjebat sebi ugovor u PHX radi eurobsketa, **** im mater rec odo ja za Bosnu igrat ko vas ****, sto je naravno ludost nad ludostima i onda se ponovo zapitas je li do nega i je li bas mogao nesto uraditi ? Nije ! i necu vise da se raspravljam na ovu temu gubim abdest dzaba ne moze vama Bog dragi dokazat nista...
Ja ti pricam da je Mirza rekao hocu da igram, milioni se nebi trazili kao sto neki pricaju. Ja i ti na istoj smo talasnoj duzini, Mirza nije htio da se svadja s njima, jer zeli bolji ugovor i da igra i poslije ove godine i dalje. Znaci hvala mu za sve i nadam se iduce godine da se vidimo. Dvostruki arsini kod naseg naroda meni smetaju, jedan okay drugi je trebao sepav nespreman doci samo da bi savjest Bosnje bila zadovoljna. E to je problem, a dobro Nermin sto se Konakovica kaze ima istine . A to sto nisu u Netsima je bilo sto je Mirza imao klauzulu u ugovoru o nastupu .[/quote]
Nema potrebe ovdje nikoga braniti, ali informiraj se malo. Mirza je rekao ovako: u razgovorima s novim trenerom kazao sam im da bi mi nastup na EP bio odlicna prilika da povratim formu i spreman dodjem na pripreme u NBA, na sta su oni rekli neka, neka, vratit ces ti formu s nasim pripremama, necemo nista rizikovati!" Jasno ko dan. Zasto bismo sumnjali u takvog patriotu koji se dokazao nebrojeno puta da je ovako tekao razgovor? Covjek je htio, novi gazde zele na sigurno dobiti veliku investiciju za novu sezonu i treba prestati covjeka stavljati u isti kos s Nihadom, recimo!
Ja ne znam ništa o ciframa za osiguranjeNEZALAGANJE je napisao/la:Morao sam se prijaviti samo da kazem kako nemas pojma o ciframa za osiguranje i da pricas nebuloze za Jusufa,jer on sebi nije izbio niti jednog dinara iz dzepa posto po pravilima CBA-a u NBA-u se tacno zna koliko dobije taj i taj pik prve runde i on MORA potpisati tzv."rookie scale" ugovor koji mu daje garantovanu lovu.Ni manje ni vise...
Sva sreća pa ne radim u europski jakoj osiguravajućoj kući
A ovdje se gubi poenta priče ja Mirzu ne napadam ( ali kažem da neće biti legenda) nego samo želim da kažem da i Jusuf ne voli ništa manje svoju zemlju od njega samo što se ovdje primjenjuju dupli aršini
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nema potrebe ovdje nikoga braniti, ali informiraj se malo. Mirza je rekao ovako: u razgovorima s novim trenerom kazao sam im da bi mi nastup na EP bio odlicna prilika da povratim formu i spreman dodjem na pripreme u NBA, na sta su oni rekli neka, neka, vratit ces ti formu s nasim pripremama, necemo nista rizikovati!" Jasno ko dan. Zasto bismo sumnjali u takvog patriotu koji se dokazao nebrojeno puta da je ovako tekao razgovor? Covjek je htio, novi gazde zele na sigurno dobiti veliku investiciju za novu sezonu i treba prestati covjeka stavljati u isti kos s Nihadom, recimo![/quote]Biki je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Pa nisu ni Mrzi u Brooklynu trazili jel tako ? Govorim ti da gledas pod kojim uslovima ide ko, i ako vec pratis Nowtiskog i njemacku repezetnaciju mozes vidit da je i on propustio nekoliko prvenstava, i to vise od nekoliko ako se ne varam pa sad ti trazi koji su razlozi. Mirza je potpisao ugovor sa novim klubom, oni su na sebe preuzeli rizik jer se tek oporavio od teske povrede i tu je kraj price i svi smo znali kako ce bit i ono sto pokusavam da vam objasnim je da nista Mirza nije kriv jer nije mogao nista uraditi, mislim mogao je, sjebat sebi ugovor u PHX radi eurobsketa, **** im mater rec odo ja za Bosnu igrat ko vas ****, sto je naravno ludost nad ludostima i onda se ponovo zapitas je li do nega i je li bas mogao nesto uraditi ? Nije ! i necu vise da se raspravljam na ovu temu gubim abdest dzaba ne moze vama Bog dragi dokazat nista...
Ko kaze da stavljam ga sa Nihadom ja sam na Nihada zaista ljut, ali kako kazu nije sve crno i bijelo u ovoj prici. Iformisan sam ja i vise nego dobro, i samim time si potvrdio ovo moje, a i ja ti kazem a evo i nermin da je htio da igra milioni se nebi trazili. Ja ti kazem samo ja postujem sto je zelio da odmori iz vise razloga, a jedan od tih je sigurno novi ugovor koji zeli i poslije ove sezone. I to je sasvim okay, ali kazem ti smetaju dvostruki arsini, poenta price moje je da Konakovic od kako je dosao, pocela su i "njesra" u savezu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
I meni smetaju dvostruki arsini i govorim od pocetka da ni Jusuf ni Mirza nisu mogli igrati iz slicnih razloga i vise se na kraju pitalo klub nego njih tj. barem u Mirzinom slucaju ali i Jusuf je imao operaciju koljena sto preko 50% pljuvaca ne zna tako da mi smeta sve to i jedini koji zasluzuje linč je Herr Đedović. Sto se tice Konakovica,Mahmutovica i cijelog KS nema se tu puno sta pricat, sve se manje vise zna kako je i sta...TaRgEt_ je napisao/la:Ja ti pricam da je Mirza rekao hocu da igram, milioni se nebi trazili kao sto neki pricaju. Ja i ti na istoj smo talasnoj duzini, Mirza nije htio da se svadja s njima, jer zeli bolji ugovor i da igra i poslije ove godine i dalje. Znaci hvala mu za sve i nadam se iduce godine da se vidimo. Dvostruki arsini kod naseg naroda meni smetaju, jedan okay drugi je trebao sepav nespreman doci samo da bi savjest Bosnje bila zadovoljna. E to je problem, a dobro Nermin sto se Konakovica kaze ima istine . A to sto nisu u Netsima je bilo sto je Mirza imao klauzulu u ugovoru o nastupu .
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
@NEZALAGANJE a uasto onda napadas Jusufa, zar i Denver onda nije mogao poslati dopis i reci kako je on povrijedjen vec pola sezone i da mu nije dozvoljeno da igra?
Jasno mi je da napadate Djedovica koji je uzeo drugo drzavljanstvo ali da napadate bzvze momka koji je povrijedjen vec godinu dana i sad i operisan mi bije jasno nikako. To sto je on operisan mjesec poslije sezone je druga stvar ali opet ne bi bio spreman za EB tj. Mozda bi tek se oporavio ali mu Denver sigurno opet ne bi dao da igra na EB...
Jasno mi je da napadate Djedovica koji je uzeo drugo drzavljanstvo ali da napadate bzvze momka koji je povrijedjen vec godinu dana i sad i operisan mi bije jasno nikako. To sto je on operisan mjesec poslije sezone je druga stvar ali opet ne bi bio spreman za EB tj. Mozda bi tek se oporavio ali mu Denver sigurno opet ne bi dao da igra na EB...
DevilsAdvocate je napisao/la:I meni smetaju dvostruki arsini i govorim od pocetka da ni Jusuf ni Mirza nisu mogli igrati iz slicnih razloga i vise se na kraju pitalo klub nego njih tj. barem u Mirzinom slucaju ali i Jusuf je imao operaciju koljena sto preko 50% pljuvaca ne zna tako da mi smeta sve to i jedini koji zasluzuje linč je Herr Đedović. Sto se tice Konakovica,Mahmutovica i cijelog KS nema se tu puno sta pricat, sve se manje vise zna kako je i sta...TaRgEt_ je napisao/la:Ja ti pricam da je Mirza rekao hocu da igram, milioni se nebi trazili kao sto neki pricaju. Ja i ti na istoj smo talasnoj duzini, Mirza nije htio da se svadja s njima, jer zeli bolji ugovor i da igra i poslije ove godine i dalje. Znaci hvala mu za sve i nadam se iduce godine da se vidimo. Dvostruki arsini kod naseg naroda meni smetaju, jedan okay drugi je trebao sepav nespreman doci samo da bi savjest Bosnje bila zadovoljna. E to je problem, a dobro Nermin sto se Konakovica kaze ima istine . A to sto nisu u Netsima je bilo sto je Mirza imao klauzulu u ugovoru o nastupu .
Svaka cast, sve receno i objasnjeno
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Nije ni kod Mirze bolja situacija ili opravdanija situacija - mislim da njegov klub ima ponajmanje razloga da se blati poradi njegovog neigranje. Ako malo bolje upratite šta priča Harun u intervju 20, može se vrlo lako dokučiti da on nije tu ne iz razloga što mu klub nije dozvolio, već je to njegova privatna odluka koja se tretira drugačije nego npr Jusufova ili Nihadova.
To je pojava u svijetu sporta da status reprezentacija nije više status svetinje i da savremeni sport i odricanja koja on nameće jednostavno dovodi to toga da neki moraju odlučivati između odmora ili vlastite karijere spram reprezentacije.
Mogu razumjeti Mirzu, ali ovog malog seljačića iz Denvera malo teže, njegovo cjelokupno ponašanje je kritično.
To je pojava u svijetu sporta da status reprezentacija nije više status svetinje i da savremeni sport i odricanja koja on nameće jednostavno dovodi to toga da neki moraju odlučivati između odmora ili vlastite karijere spram reprezentacije.
Mogu razumjeti Mirzu, ali ovog malog seljačića iz Denvera malo teže, njegovo cjelokupno ponašanje je kritično.
neka, vrijeme ce pokazati sve.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki jos uvijek porede Teletovica, naseg najboljeg sportistu pored Dzeke zadnjih 7-8 godina i covjeka koji se svaki put odazivao pa makar to bile neke bezvezne kvalifikacije ili bez obzira za koji klub igrao ili imao novca ili ne, ili isla mu karijera uzlaznom ili silaznom putanjom. Sa nekim tamo Nurkicem koji ne bi igrao za reprezentaciju niti da je zdrav i koji sada samo gleda kako da uvrijedi savez i napravi situaciju gdje reprezentacija pati za njim..
Ko zna mozda ceka par godina pa ode igrati za drugu reprezentaciju. Ali s obzirom na povredu mozete reci da mu je to alibi, ali to je samo usputna okolnost. On nema alibi jer ne bi igrao niti kada je zdrav.
I kakvi su onda to dvostruki standardi, ljudi su nezahvalni prema Teletovicu zbog jednog malog govanceta su spremni da ga degradiraju. Vjerovatno neko kratko pamcenje imamo, danas si heroj, sutra te pljuju i izjednacuju sa neodgojenim seljacicem
Ko zna mozda ceka par godina pa ode igrati za drugu reprezentaciju. Ali s obzirom na povredu mozete reci da mu je to alibi, ali to je samo usputna okolnost. On nema alibi jer ne bi igrao niti kada je zdrav.
I kakvi su onda to dvostruki standardi, ljudi su nezahvalni prema Teletovicu zbog jednog malog govanceta su spremni da ga degradiraju. Vjerovatno neko kratko pamcenje imamo, danas si heroj, sutra te pljuju i izjednacuju sa neodgojenim seljacicem
tuzlak1987 je napisao/la:Neki jos uvijek porede Teletovica, naseg najboljeg sportistu pored Dzeke zadnjih 7-8 godina i covjeka koji se svaki put odazivao pa makar to bile neke bezvezne kvalifikacije ili bez obzira za koji klub igrao ili imao novca ili ne, ili isla mu karijera uzlaznom ili silaznom putanjom. Sa nekim tamo Nurkicem koji ne bi igrao za reprezentaciju niti da je zdrav i koji sada samo gleda kako da uvrijedi savez i napravi situaciju gdje reprezentacija pati za njim..
Ti vidovita dzemila pa znas da bi nebi igrao ? De nam jos sta proreci, dvostruki arsini su itekako prisutni, Teletovic je zelio da i poslije ove sezone ostane u NBA zato i nije htio da igra za repku, odnosno da se svadja sa klubom sto je okay. Nije Teletovic uvijek dolazio, cak je i on jednom napustio reprezentaciju, pa se naknadno vratio, ali svi vi gledate kosarku od juce, pa pricate. Trebao je Nurkic doci koji nije odigrao utakmice, vise od pola godine, sjebati sve i karijeru i sve ostalo , samo da bi vi zadovoljni , jer on ne smije biti povrijeđen a svi ostaLI SMIJU .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nurkic nije igrao kada je bio zdrav, zasto bih smatrao da bi on sada igrao? On se nije nigdje izjasnio oko toga niti je negdje rekao da bi igrao. Momak po mojoj procjeni ne bi igrao Eurobasket i da je zdrav, a vi lazite sami sebe.TaRgEt_ je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Neki jos uvijek porede Teletovica, naseg najboljeg sportistu pored Dzeke zadnjih 7-8 godina i covjeka koji se svaki put odazivao pa makar to bile neke bezvezne kvalifikacije ili bez obzira za koji klub igrao ili imao novca ili ne, ili isla mu karijera uzlaznom ili silaznom putanjom. Sa nekim tamo Nurkicem koji ne bi igrao za reprezentaciju niti da je zdrav i koji sada samo gleda kako da uvrijedi savez i napravi situaciju gdje reprezentacija pati za njim..
Ti vidovita dzemila pa znas da bi nebi igrao ? De nam jos sta proreci, dvostruki arsini su itekako prisutni, Teletovic je zelio da i poslije ove sezone ostane u NBA zato i nije htio da igra za repku, odnosno da se svadja sa klubom sto je okay. Nije Teletovic uvijek dolazio, cak je i on jednom napustio reprezentaciju, pa se naknadno vratio, ali svi vi gledate kosarku od juce, pa pricate. Trebao je Nurkic doci koji nije odigrao utakmice, vise od pola godine, sjebati sve i karijeru i sve ostalo , samo da bi vi zadovoljni , jer on ne smije biti povrijeđen a svi ostaLI SMIJU .
Nevjerovatno da okrecete ledja Teletovicu radi tog malog bilmeza koji nema ni trunku patriotizma u sebi. Teletovic je mnogo znoja prolio da za reprezentaciju i uvijek se odazivao. To je isto kao kada bi Spanci popljuvali Gasola i Svabe Nowitzkog jer se nisu jednom odazvali radi naredne NBA sezone sto je bio slucaj. A uz to nisu bili bolesni kao sto je Teletovic vecinu prosle sezone..
Meni ne postoje dvostruki arsini, ne dajem im cak niti prostora jer ne mozete Nurkica uopste porediti sa Teletovicem. U startu vam je lose poredjenje i nije na mjestu. Jer vi gledate na legendu BH kosarke jednako kao i na Nurkica. Kod mene postoji neki standard i mjerilo. Neka Nurkic odigra 6-7 godina za reprezentaciju pa cemo onda moci pricati o dvostrukim arsinima ako ga neko bude blatio u odnosu na Teletovica.
U ovom slucaju on je meni manji od onog crnca sto igra za nas. Prije cu stati na stranu nekog tamo Domercanta nego na stranu momka koji ignorise BiH.
Nurkic nije igrao kada je bio zdrav, zasto bih smatrao da bi on sada igrao? On se nije nigdje izjasnio oko toga niti je negdje rekao da bi igrao. Momak po mojoj procjeni ne bi igrao Eurobasket i da je zdrav, a vi lazite sami sebe.
Nevjerovatno da okrecete ledja Teletovicu radi tog malog bilmeza koji nema ni trunku patriotizma u sebi. Teletovic je mnogo znoja prolio da za reprezentaciju i uvijek se odazivao. To je isto kao kada bi Spanci popljuvali Gasola i Svabe Nowitzkog jer se nisu jednom odazvali radi naredne NBA sezone sto je bio slucaj. A uz to nisu bili bolesni kao sto je Teletovic vecinu prosle sezone..
Meni ne postoje dvostruki arsini, ne dajem im cak niti prostora jer ne mozete Nurkica uopste porediti sa Teletovicem. U startu vam je lose poredjenje i nije na mjestu. Jer vi gledate na legendu BH kosarke jednako kao i na Nurkica. Kod mene postoji neki standard i mjerilo. Neka Nurkic odigra 6-7 godina za reprezentaciju pa cemo onda moci pricati o dvostrukim arsinima ako ga neko bude blatio u odnosu na Teletovica.
U ovom slucaju on je meni manji od onog crnca sto igra za nas. Prije cu stati na stranu nekog tamo Domercanta nego na stranu momka koji ignorise BiH.[/quote]
tuzlak drag si mi pa cu ti reci pogledaj utakmicu u Gruziji kada smo pod vodstvom Ace Petrovica dobilisa 103:101 ko je cuvao Zazu Pachuliju i to jako dobro . A imas i na yutubu gdje kaze sam ja cu uvijek igrati za svoju reprezentaciju samo zdravlje da me posluzu . A ti znas ko ima ko nema trunku, da nema sigurno bi uzeo slovenski pasos i bio rahat, a ne da ga pljuju i ponizavaju ljudi koji glume "navijace".
I po cemu je to Teletovic legenda sto se uvijek odazivao ili ?
U ovom slucaju on je meni manji od onog crnca sto igra za nas. Prije cu stati na stranu nekog tamo Domercanta nego na stranu momka koji ignorise BiH.[/quote]
tuzlak drag si mi pa cu ti reci pogledaj utakmicu u Gruziji kada smo pod vodstvom Ace Petrovica dobilisa 103:101 ko je cuvao Zazu Pachuliju i to jako dobro . A imas i na yutubu gdje kaze sam ja cu uvijek igrati za svoju reprezentaciju samo zdravlje da me posluzu . A ti znas ko ima ko nema trunku, da nema sigurno bi uzeo slovenski pasos i bio rahat, a ne da ga pljuju i ponizavaju ljudi koji glume "navijace".
I po cemu je to Teletovic legenda sto se uvijek odazivao ili ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je sve proslost, sadasnja situacija je takva da su iz saveza pruzili ruku bili prije par mjeseci, a on je nije prihvatio.. Plocu je okrenuo u potpunosti i odnosi su hladni za razliku od prije par godina kada je bio obican prospekt i talenat..
Ako on zeli vec da BiH pati za njim i stepi jel se njemu dolazi tad i tad onda neka igra Bavcic i Stipanovic. Draze mi je njih gledat jer rade i sute..
Teletovic je legenda cisto jer je nas najbolji kosarkas nakon Delibasica. Uvijek je dolazio bez obzira na finansijsku situaciju. Poceo je u nasoj ligi, a zavrsio u NBA bez icije pomoci preko Belgije i td. Bezbroj puta je u bezveznim utakmicama igrao, bezbroj puta vukao u bezveznim utakmicama.
Dovoljno je pogledati samo ostale igrace iz NBA kako igraju bezdusno za reprezentacije tipa Gortat koji samo gleda da se sacuva. Nas Mirza nije takav bio nikad i zato je za mene legenda..
Ako on zeli vec da BiH pati za njim i stepi jel se njemu dolazi tad i tad onda neka igra Bavcic i Stipanovic. Draze mi je njih gledat jer rade i sute..
Teletovic je legenda cisto jer je nas najbolji kosarkas nakon Delibasica. Uvijek je dolazio bez obzira na finansijsku situaciju. Poceo je u nasoj ligi, a zavrsio u NBA bez icije pomoci preko Belgije i td. Bezbroj puta je u bezveznim utakmicama igrao, bezbroj puta vukao u bezveznim utakmicama.
Dovoljno je pogledati samo ostale igrace iz NBA kako igraju bezdusno za reprezentacije tipa Gortat koji samo gleda da se sacuva. Nas Mirza nije takav bio nikad i zato je za mene legenda..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 sep 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
Proslost prvo kazes da nece da igra, a gdje bolan proslost interviju sa nekom makedonskom novinarkom iz Denvera pronadji na youtube. Sjeti se da je krenulo ovo sve od saveza, sa onim famoznim dopisom, koji je bio pisanje uz vjetar, nista nisu mogli ali napisali su, ovako onako a prije toga mnogo igraca je prekrsilo klupsu disciplinu, reprezentativnu odlazilo se kada se zeljelo, pa i Mirza jedan, ali zataskivalo se , gle cuda samo momku od 20 godina se gleda kroz druge arsine. Gdje su pruzili ruku, ja nesto nisam vidio. Kazem ti momak je povrijeđen karijera je bila upitna, i da je dosao da je mogao recimo opet od njega nebi imao koristi , jer vise od pola godina nije igrao nije u formi i to je to . Pitanje uopste kada ce zaigrati i ove sezone, ali bitno je pljuvati .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znam ja to sve za povredu, sa strane povrede opravdano. Morali su perisati sto prije da ne bi ugrozili karijeru, sjedio je na kraju sezone..
Ali cisto sumnjam da je povreda razlog odsustva, mislim da je zdrav da se ne bi odzvao jer posto je dublji razlozi..
Ali cisto sumnjam da je povreda razlog odsustva, mislim da je zdrav da se ne bi odzvao jer posto je dublji razlozi..
Da sam sinoc umro ne bih znao da postoje ljudi koji pljuju jednog Mirzu a uzdizu ono nafurano smece. FUJ
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj mi izvor gdje je DEN kaznio Nurkica jer ti klubovi sve rade transparentno!??Ispadas smijesan jer po pravilima,koja ocito ne poznajes,izmedju FIBA-e i NBA-a igraci se ne smiju kaznjavati za nastupe u svojoj repki,nebitno u kojoj kategoriji,a da ne govorim da bi NBPA reagovao u Americi da je kojim slucajem Nurkic kaznjen.Sto se tice Mirzinog osiguranja,pogledaj malo kolike cifre mogu biti kad postoji osnovana sumnja da se Mirzi ugrusci vrate,sto bi znacilo i kraj njegove karijere automatski,jer nema vise oporavka od druge plucne embolije.Toliko i molim te se informisi,ako mislis meni replicirati.Ja ne padam na price bez pokrica.TaRgEt_ je napisao/la:I ja sam se morao prijaviti nezalaganje da ti kazem da ga je Denver za igranje te b divizije jako dobro kaznio odnosno Juka sebi izbio iz djepa pare i to velike. To o Mirziniom milionskom osiguranju okaci macku o rep budalama koje ne znaju, vidi koliko je DFB platio za Nowitzkog .
P.S.I ne sirite temu.Niko ne pominje nikakve dvostruke arsine,ali se jasno zna da ne mogu i isti kos.Razloga je milion,od nekorektnosti prema nasem savezu i igracima do nepostivanja istog,preko odlaganja operacije za.koju se i navijaci DEN cude zasto je kasno obavljena.Mali treba jos dosta toga da da ,da bi mogao u kos s Mirzom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Problem je nacin na koji je to Jusuf odradio i nacin kako se odnosi prema nasem savezu.Zasto sad,kad je bio u Sarajevu,nije svratio u savez da se sve izgladi,posjeti momke, pozeli im srecu i dopusti da ga nasi doktori pregledaju!??Zasto? On se ponasa u stilu ma ko vas ebe ja.sam.zvijezda i ja cu dole sve da promijenim kad mi bude cejf.E ne moze to tako,decko.Savez nije najbolji,ali ne mozes ih tako tjerati i ebavati.Zna se nacin kojim treba ici,ako bec to zelis a ne da svi mi navijaci budemo taoci tog sukoba.JHam je napisao/la:@NEZALAGANJE a uasto onda napadas Jusufa, zar i Denver onda nije mogao poslati dopis i reci kako je on povrijedjen vec pola sezone i da mu nije dozvoljeno da igra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.