Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Dilaver je jedan od najboljih i najstandardnijih igraca Dinama i kao takav jedan od najzasluznijih sto se Dinamo do zadnjeg kola borilo za prolazak dalje u LP.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Igrao je Šehić protiv Chelsea-a, Atletica i Rome prije dvije godine pa pola forumaša piše kako je amater.DrFilgud je napisao/la: ↑12 dec 2019, 13:47Da neki PL igrac dodje na nivo da igra Ligu sampiona protiv MC, ja bi skakao od srece. Ne pije ti vode ta prica.
Protiv Atletica uspio izvući klub bez primljenog pogotka.
Svi smo bili ponosni na Sehica i bio je clan reprezentacije.
On nije bio niti ce biti bolji od Begovica, kao sto Dilaver nije i nece biti bolji od npr Bicakcica.
Dilaver nije bolji do Sunjica. Moze pomoci samo ako se igrali sa trojicom pozadi.
Sehic je za razliku od Dilavera bio najbolji igrac svoje ekipe u Ligi prvaka.
Sehic je za razliku od Dilavera bio najbolji igrac svoje ekipe u Ligi prvaka.
Slazem se sa ovim. Dilaver je solidno rijesenje na klupi. I Bicakcic i Sunjic su bolji od njega. Isto tako treba reci da je korektno odigrao u drugim utakmicama, jbg nije lako cuvati Gabriel Jesus jedan na jedan, kad je puno brzi igrac. Kriviti samo Dilavera a ne ostale igrace Dinama je neozbiljno. To se isto odnosi i na Gojaka, sta je Moro uradio? Nije nista, a Moro ode dalje u Milan, a mi ce mo gledati Gojaka jos jednu sezonu u propaloj ligi.
U ovom momentu jes Dilaver bolji,zato sto Sunjic ne igra za D.Moskvu zadnja 2 mjeseca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Kod nas vazda ista prica - Bicakcic lose odigrao protiv Argentine, Jajalo protiv Belgije i ne treba ih zvati...
Sada je Dilaver lose odigrao protiv MC i Atalante i ne valja
Onda ti isti pocnu predlagati igrace iz BHPl ili nekih lijevih, liga kao opcije za reprezentaciju.
Sada je Dilaver lose odigrao protiv MC i Atalante i ne valja
Onda ti isti pocnu predlagati igrace iz BHPl ili nekih lijevih, liga kao opcije za reprezentaciju.
Nevidjena taraba, neznalica, igrac sa dvije lijeve... Mateo Susic, plasirao se u play off europa lige.
Susicev Cluj je iza sebe ostavio Lazio i Rennes.
Steta za njega sto imamo citav bataljon desnih bekova, koji su ipak kvalitetniji.
Susicev Cluj je iza sebe ostavio Lazio i Rennes.
Steta za njega sto imamo citav bataljon desnih bekova, koji su ipak kvalitetniji.
Jeli dobio sansu tj. dokazo da je panj
Kad je dobio sansu?prije 2 3 godine?
Momak je trenutno na svom vrhuncu karijere,bolji je od Todorovica sigurno,koji se nazalost jos nije snasao u Kielu
Pa bila je vjerovatno neka utakmica u kojoj nije zadovoljio ukuse forumske struke, pa je otpisan.
Evo sada sam pogledao, za reprezentaciju je odigrao 5 utakmica i sve smo pobijedili.
Je li moze neko od ovih sto tvrde da jer zesca taraba (a ima ih), obrazloziti zasto?
Ne pratis rep. sta ti imam razlagati.DrFilgud je napisao/la: ↑12 dec 2019, 21:03Pa bila je vjerovatno neka utakmica u kojoj nije zadovoljio ukuse forumske struke, pa je otpisan.
Evo sada sam pogledao, za reprezentaciju je odigrao 5 utakmica i sve smo pobijedili.![]()
Je li moze neko od ovih sto tvrde da jer zesca taraba (a ima ih), obrazloziti zasto?
Covjek je panj ala Avdija Vrsko
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Katic standardan protiv Young Boysa u odlucujucoj utakmici za prolazak.
Bolji Serbecic i Sipovic.
MES QUE UN CLUB!
Treci start velikog katica u zadnjih 19 utakmicaWandelanoite je napisao/la: ↑12 dec 2019, 21:35Katic standardan protiv Young Boysa u odlucujucoj utakmici za prolazak.
Ta 2 ni ne igraju za A repku,a Memisevic je za katica Sergio Ramos
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Zato igra u jakom Groningenu 
MES QUE UN CLUB!
Al kad god je zdrav standardan je u Groningenu,a taj Katic u Rangrsima u zadnjih 19 utakmica 3 je odigrao
tako da katica je smjesno spominjati u kontekstu reprezentacije
Trener mrzi Prevljaka jer je Bošnjak
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Takumi Minamino 68% prema transfermarktu ide u Liverpoolu, a Koreanac Hwang Hee Chan kod Wolverhampton. To bi znacilo da ce najvjerovatnje Prevljak dobiti priliku. Malmö danas pobijedio protiv Kopenhagen za 0-1 i osvijli su prvo mijesto, sto znaci da ce Adi Nalic i Anel Ahmedhodzic igrati u sestnesto finale. Pricao sam neki dan za Zlatan Nalicem i rekao mi je, da su samo Anela pozvali zbog kvote koji moraju ispuniti najmanji 6 igrace iz u21. Prica mi Mirsad Ahmedhodzic (otac od Anel) da zeli Dennis Hadzikadunic i Anel Ahmedhodzic i dalje igrati za BiH i da postoje prve kontakti za savezom mada da nisu to velki. Stavno sam e-mailove slao prema savezu da bude njima jasno da ce svaki talenat iz dijaspore izgubjeti i da baci oko na Armin Djerlek. Sandzaklija koji igra u Sivaspor. Trenuto prvi u turskoj ligi!
Harise je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:03Takumi Minamino 68% prema transfermarktu ide u Liverpoolu, a Koreanac Hwang Hee Chan kod Wolverhampton. To bi znacilo da ce najvjerovatnje Prevljak dobiti priliku. Malmö danas pobijedio protiv Kopenhagen za 0-1 i osvijli su prvo mijesto, sto znaci da ce Adi Nalic i Anel Ahmedhodzic igrati u sestnesto finale. Pricao sam neki dan za Zlatan Nalicem i rekao mi je, da su samo Anela pozvali zbog kvote koji moraju ispuniti najmanji 6 igrace iz u21. Prica mi Mirsad Ahmedhodzic (otac od Anel) da zeli Dennis Hadzikadunic i Anel Ahmedhodzic i dalje igrati za BiH i da postoje prve kontakti za savezom mada da nisu to velki. Stavno sam e-mailove slao prema savezu da bude njima jasno da ce svaki talenat iz dijaspore izgubjeti i da baci oko na Armin Djerlek. Sandzaklija koji igra u Sivaspor. Trenuto prvi u turskoj ligi!