mma_hz je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Boccacio vam je fino objasnio sve sto se tice Saidove igre, covjek ima tehniku, ali svaki ozbiljniji trkac mu nece dati da prdne...

Uostalom, ukazat' ce vam se na derbiju, ako sve bude kako treba, i ako budu svi igrali kako treba...
pa eto ja ne prihvatam @Boccacievo misljenje..to cemo tek da vidimo..a Said je vec dokazao da je majstor realno..
a drugi dio posta ne shvacam..

cuj ako sve bude kako treba,i ako svi vasi budu igrali kako treba..
a sta ako ne budu..sta ce nam se tada ukazati..
a sada ozb..vise sanse imate vi za pobjedu jer ste trenutno kvalitetnija i bolja ekipa ..ono sto po meni ide pgt na vasu ruku je fizicka sprema vasih igraca..sve u svemu..bice dobra tekma sa sto vise raje..ne zbog para vec atmosfere..

Ne moras, ali pricas da su se svi usutili, nisu se usutili nego Said ne pokazuje nista vrijedno divljenja... Sada je samo grdosija od 100 kg koju niko ne moze srusiti jer je stijena, i ima dobar sut, trcanje, i to smijesno... Kondicija smijesna... Ako sve bude kako treba, bez nekih crvenih bezveze, bez pritisaka, bez da cijena karte bude 15 KM npr. bez da Zeba dobije zuti protiv Slavije, na to mislim.. Ako svi budu igrali, nasi najjaci koji inace igraju, a oni uvijek igraju constantno manje vise, a ako ne bude tako, onda vam se nece ukazati koliko je Said los jer tu nece biti mozda Zebe, mozda Bogicevica, mozda Svrake, mozda Nyeme, koji ce zaustaviti tog Saida.. Nadam se da sada shvacas...
Bice dobra tekma, nece biti previse raje, max 10.000, a mi necemo imati organizovanog navijanja, a sumnjam zbog situacije trenutne i da ce doci puno nasih, ne dolaze ni na domace.. Steta sto ne mozemo napraviti koreografiju, sto je zabrana, nema bubnjeva, transparenata, salova, a to kod vas ce sve biti, pa cemo onda slusati 20 dana poslije tekme kako ste dobro navijali, a da niste htjeli igrati kad je vec komitet vam uzeo licencu, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM