FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tarantino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tarantino » 16 okt 2010, 13:00

nikad_izvini je napisao/la:
Problem je što su oni već gostovali u Lukavici, ko ovčice. Pristali na sve i strignuli ušima. ****, Mendele, da se ne zakuhava, čemu to.
Pa upravo je u tome problem,a ne u našem stavu koji bi trebali svi slijediti,jer je on jedini ispravan za dobrobit svih navijačkih grupa u budućnosti.Najlakše se sageti i pustiti da te svak gazi,ucjenjuje i nameće svoja pravila,ali valjda su u režimu navikli na te stvari,pa im je normalno. :mrgreen:
ali nema para,sve se rastalilo....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 okt 2010, 13:02

Znate, ima ljudi koji idu na stadion da gledaju šampiona ove naše jadne lige, mi "budale" idemo gledati šampiona naših srca, vječno prvog na toj najvažnijoj tabeli. 1921
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 okt 2010, 13:03

Tarantino je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
Problem je što su oni već gostovali u Lukavici, ko ovčice. Pristali na sve i strignuli ušima. ****, Mendele, da se ne zakuhava, čemu to.
Pa upravo je u tome problem,a ne u našem stavu koji bi trebali svi slijediti,jer je on jedini ispravan za dobrobit svih navijačkih grupa u budućnosti.Najlakše se sageti i pustiti da te svak gazi,ucjenjuje i nameće svoja pravila,ali valjda su u režimu navikli na te stvari,pa im je normalno. :mrgreen:
Njanje, ne treba ništa više reći :lol: Sjebali se ovi iz Slavije, ostali su bez miimalno 7000 KM, vjerujem i više. Još kad im uzmemo bodove :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 16 okt 2010, 13:05

Jel to manijaci OPET bojkotuju nesto??? Pa dokle vise...bojkotuju derbi, bojkotuju lukavicu, zasto?? skupe vam ulaznice, opet :)...hahahahaahahahahaha...pa prestanite onda navijati za svoj klub, i gotova prica :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 okt 2010, 13:07

Gigant je napisao/la:Jel to manijaci OPET bojkotuju nesto??? Pa dokle vise...bojkotuju derbi, bojkotuju lukavicu, zasto?? skupe vam ulaznice, opet :)...hahahahaahahahahaha...pa prestanite onda navijati za svoj klub, i gotova prica :)
Kad smo već kod bojkota, tebe tvoj mozak bojkotuje od rođenja pa opet živiš. Gdje je problem :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 16 okt 2010, 13:08

Gigant je napisao/la:Jel to manijaci OPET bojkotuju nesto??? Pa dokle vise...bojkotuju derbi, bojkotuju lukavicu, zasto?? skupe vam ulaznice, opet :)...hahahahaahahahahaha...pa prestanite onda navijati za svoj klub, i gotova prica :)
Mi ne navijamo za Želju,mi Želju VOLIMO. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 13:14

Ignorisite kitare, samo im ovo imam reci:

sarajevo - Leotar
Gledalaca: 1.500
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 16 okt 2010, 13:15

EdinTM87 je napisao/la:Ignorisite kitare, samo im ovo imam reci:

sarajevo - Leotar

:?:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 okt 2010, 13:17

Dobro je ba sa tim prepirkama kolko bi koga doslo gdje.Kako god da se ide i po kakvom god vremenu sumnjam da bi vas bili ispod 900-1000 tako da okanite se ovih "navijaca Sarajeva" kojima je cilj da se svadjaju i podjebavaju.
Nego sta je razlog sto ne idete u Lukavicu ? Na kolko su vam to ogranicili broj navijaca i kolka je cjena karata.
Doduse i nama su prosle godine rekli 700 prvo pa smo mi to povecali na 1200 a u Lukavicu je otislo brat bratu 1800-2000 ljudi,i kad su kolko je raje bez karata morali su nas pustiti :mrgreen: a karta je bila 7 KM cini mi se.. ;)

Za onog momka sto kaze neka "mendela" grupa isl...pasa moj ti si ili totalno iskompleksiran ili bolestan,stvarno ne znam sta je..ako nije ni jedno ni drugo onda si glup..Bolje bolan nosit udarni trans duzine 5-6 metara + sliku Vedrana Puljica nego nosit 4-5 transova,bolje receno sličica,velicine 1.5 x 2 ...
I jos nesto,mi se znamo izborit za sebe..sjecas se Tuzle,16 kolo prosle godine. Kazu nama 300 navijaca ce pustit, nakon mukotrpnih pregovora puste nas 600 na tribinu,i to na tribinu gdje stoje domaci navijaci .. ahhaha ..a ne na neka gradilista i slicno.. :)

EDIT :
Zeljeznicar - Celik 2:1
Gledalaca : 3500 (tolko je nas na sjeveru na pomenutoj utakmici bili)
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 16 okt 2010, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 okt 2010, 13:17

joj gigante, stvarno si najveci idiot na ovom forumu a u stopu te prate ekii i elektrika. haj eto samo procitaj zadnje 2 stranice i komentare i objasnjenja zasto se ne ide na utakmicu. ako imas ista u toj glavi skontaces da smo upravu. i mani se vise provociranja sa tim smijesnim argumentima i komentarima, samo tones dublje i dublje...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 okt 2010, 13:20

po meni je ovo potpuno ispravno i treba halama pokazati da ne mogu kako hoće. a gdje ćeš boljeg načina za to nego po džepu :mrgreen:

hoće manje ljudi a više para, e sad neće nikako. hajmo se kladiti da će drugi put pametnije :mrgreen: a na tribinu može 'ladno stati 2-2.5 hiljade.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 16 okt 2010, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 13:21

ekii je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Ignorisite kitare, samo im ovo imam reci:

sarajevo - Leotar

:?:
Oh, mislio sam na proslu sezonu, al mozda je to i prosjek protiv leotara od '87 :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 16 okt 2010, 13:27

7 hiljada X 10... nije losa cifra za gubitak od ne dolaska nasih navijaca, s tim da ce bez veze platit drotove (al ja mislim da su se vec dogovorili nasi sa drotovima RSa), i sto ce bez potrebe printat karte.
SVI NA TRENING DANAS!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 okt 2010, 13:30

samosarajvo je napisao/la:
Za onog momka sto kaze neka "mendela" grupa isl...pasa moj ti si ili totalno iskompleksiran ili bolestan,stvarno ne znam sta je..ako nije ni jedno ni drugo onda si glup..Bolje bolan nosit udarni trans duzine 5-6 metara + sliku Vedrana Puljica nego nosit 4-5 transova,bolje receno sličica,velicine 1.5 x 2 ...
I jos nesto,mi se znamo izborit za sebe..sjecas se Tuzle,16 kolo prosle godine. Kazu nama 300 navijaca ce pustit, nakon mukotrpnih pregovora puste nas 600 na tribinu,i to na tribinu gdje stoje domaci navijaci .. ahhaha ..a ne na neka gradilista i slicno.. :)
Prvo, kući mami se tako ponašaj. Ako ti smeta poređenje sa Mendelom, šta da ti radim. Tvoj problem. Nemoj lajati i vrijeđati preko foruma, ispadaš smiješan.
Drugo, lakše je sačuvati jedan nego četiri transa :lol: Toliko ste se izborili za sebe da ste dobili batine u Tuzli a utakmicu NISTE odgledali. Dobar ti primjer, čuj Tuzla prošle godine :lol:

Vi ne kontate da su počeli da nabijaju cijene i zarađuju na vama. Ako vas bilo koliko kažeš da jeste, mada sumnjam, ostavili ste im minimalno 10.000 KM. Toliko Slavija zaradi tokom cijele sezone.
Mi im više nećemo ostavljati. Neka vama zabranjuju da unosite megafone, bubnjeve, zastave, nabijaju cijene karata i ograničavaju broj navijača. Nama više neće ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 okt 2010, 13:35

Svi na trening !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 16 okt 2010, 13:57

pa ako budemo gledali cijene ulaznica mi ne cemo otici ni na jedno gostovanje nigdje nece biti karta ispod 10 km jedino se mozemo nadati dogovoru klubova

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 okt 2010, 14:02

sreca je napisao/la:pa ako budemo gledali cijene ulaznica mi ne cemo otici ni na jedno gostovanje nigdje nece biti karta ispod 10 km jedino se mozemo nadati dogovoru klubova
Pa ako pustimo i budemo placali ko ovce tako ce i biti po zakonu to ne smiju raditi, jednom se neko mora usprotiviti i jedino se tako moze nesto napraviti uostalom zvanicni stav grupe je da se ne ide i pametnom je i to dosta.
Ako vam nije zao para ima se za sta iskoristiti pomoc porodici rahmetli Djilde naprimjer pametnije bi bilo skupiti tih 7000 i njima dati ( ne kazem da im treba ali bi bila humana gesta jer se radi o najvecem od nas ).
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 16 okt 2010, 14:17

pile87 je napisao/la:
sreca je napisao/la:pa ako budemo gledali cijene ulaznica mi ne cemo otici ni na jedno gostovanje nigdje nece biti karta ispod 10 km jedino se mozemo nadati dogovoru klubova
Pa ako pustimo i budemo placali ko ovce tako ce i biti po zakonu to ne smiju raditi, jednom se neko mora usprotiviti i jedino se tako moze nesto napraviti uostalom zvanicni stav grupe je da se ne ide i pametnom je i to dosta.
Ako vam nije zao para ima se za sta iskoristiti pomoc porodici rahmetli Djilde naprimjer pametnije bi bilo skupiti tih 7000 i njima dati ( ne kazem da im treba ali bi bila humana gesta jer se radi o najvecem od nas ).
trebali bi se dogovorit kao sto je neko dao ideju da svi damo po 5 maraka i da damo klubu za premije igracima koji se potrude na tekmi... to se trebalo i ranije uradit za ovaj trening al eto... nije

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 16 okt 2010, 14:19

ekii je napisao/la:
Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D

Razlog zna svako zivi u gradu Sarajevu,a to je da Manijaka ima malo na gostovanjima,a u Lukavici danas bi bilo plafon 300-500 i to je razlog.Nije ovo prvi put Manijacima bojkot kad se plase slabe posjete sjeti se Koseva prije par sezona skupe im karte,pa nedavno u Vrapcicima kad su bili ispred stadiona skupe im karte.Zamoli te upravu Slavije da im plate cevape i sokove, gradski prijevoz,i naravno besplatan ulaz i Manijaci nece bojkovati utakmicu! :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 okt 2010, 14:21

Mirko Vucinic je napisao/la:
ekii je napisao/la:
Ultra_Lukavica je napisao/la:Štrumfovi u čemu je problem , zašto nam nećete doći ? Možemo li pomoći ?:D

Razlog zna svako zivi u gradu Sarajevu,a to je da Manijaka ima malo na gostovanjima,a u Lukavici danas bi bilo plafon 300-500 i to je razlog.Nije ovo prvi put Manijacima bojkot kad se plase slabe posjete sjeti se Koseva prije par sezona skupe im karte,pa nedavno u Vrapcicima kad su bili ispred stadiona skupe im karte.Zamoli te upravu Slavije da im plate cevape i sokove, gradski prijevoz,i naravno besplatan ulaz i Manijaci nece bojkovati utakmicu! :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Topla braca prebacite se na drugu temu, molim lijepo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.