Dobro je ba sa tim prepirkama kolko bi koga doslo gdje.Kako god da se ide i po kakvom god vremenu sumnjam da bi vas bili ispod 900-1000 tako da okanite se ovih "navijaca Sarajeva" kojima je cilj da se svadjaju i podjebavaju.
Nego sta je razlog sto ne idete u Lukavicu ? Na kolko su vam to ogranicili broj navijaca i kolka je cjena karata.
Doduse i nama su prosle godine rekli 700 prvo pa smo mi to povecali na 1200 a u Lukavicu je otislo brat bratu 1800-2000 ljudi,i kad su kolko je raje bez karata morali su nas pustiti

a karta je bila 7 KM cini mi se..
Za onog momka sto kaze neka "mendela" grupa isl...pasa moj ti si ili totalno iskompleksiran ili bolestan,stvarno ne znam sta je..ako nije ni jedno ni drugo onda si glup..Bolje bolan nosit udarni trans duzine 5-6 metara + sliku Vedrana Puljica nego nosit 4-5 transova,bolje receno sličica,velicine 1.5 x 2 ...
I jos nesto,mi se znamo izborit za sebe..sjecas se Tuzle,16 kolo prosle godine. Kazu nama 300 navijaca ce pustit, nakon mukotrpnih pregovora puste nas 600 na tribinu,i to na tribinu gdje stoje domaci navijaci .. ahhaha ..a ne na neka gradilista i slicno..
EDIT :
Zeljeznicar - Celik 2:1
Gledalaca : 3500 (tolko je nas na sjeveru na pomenutoj utakmici bili)