Destruktivca boljeg od nijeme ja nisam vidio u ovoj nasoj ligi.I nije mi drago sto u pravoj formi nam dolazite u subotu.Teziste dajem na nasu "losiju" fizicku spremu.Kvalitet jedne i druge ekipe hm......zeba je taj koji daje tu prevagu.Otom potom.FCZ Stari Grad je napisao/la:Dobar je igrač Said to se vidilo samo ima viška sala mora to skinut i kad ga jači igrač markira neće on puno dati vidjet ćete u subotu
Slazem se, slicnog sam razmisljanja, pogotovo tu mislim na Nijemu kao flastera
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husejinovic da nema 10 kila viska prekuco bi ovu ligu. Ostali igraci bi bili ku*ac za njega,sto jest jest. Asistencija za gol dobra, pogodak jos bolji. Momak je zvijer. Ovako igrati s desetak kila viska. I jos onaj gol Sirokom 
Pravi amatere od ovih igraca.

FKKrajina je napisao/la:Husejinovic da nema 10 kila viska prekuco bi ovu ligu. Ostali igraci bi bili ku*ac za njega,sto jest jest. Asistencija za gol dobra, pogodak jos bolji. Momak je zvijer. Ovako igrati s desetak kila viska. I jos onaj gol Sirokom

Jeste suditi na osnovu jedne akcije i gola, isto kao kad je Torlak pretrcao 30 metara protvi O'rebra i odmah u reprezentaciju ... jeste vasi igraci su divovi.
Vi ste sami sebe prekucali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ti nam reci, molim te.Elegant je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Husejinovic da nema 10 kila viska prekuco bi ovu ligu. Ostali igraci bi bili ku*ac za njega,sto jest jest. Asistencija za gol dobra, pogodak jos bolji. Momak je zvijer. Ovako igrati s desetak kila viska. I jos onaj gol Sirokom
Pravi amatere od ovih igraca.![]()
Jeste suditi na osnovu jedne akcije i gola, isto kao kad je Torlak pretrcao 30 metara protvi O'rebra i odmah u reprezentaciju ... jeste vasi igraci su divovi.
Cuj nasiElegant je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Husejinovic da nema 10 kila viska prekuco bi ovu ligu. Ostali igraci bi bili ku*ac za njega,sto jest jest. Asistencija za gol dobra, pogodak jos bolji. Momak je zvijer. Ovako igrati s desetak kila viska. I jos onaj gol Sirokom
Pravi amatere od ovih igraca.![]()

Kao drugo,dva puta je dobio priliku,Siroki i Zrinjski,momak se pokazao odlicno. Ali treba napomenuti da covjek uopste nije u formi i da ima minimum 10 kg viska i da nije prosao pripreme ni nista. I kao takav vidi se da zna igrati lopte. Zato kazem ne smijem ni zamisliti kako bi harao da je fizicki spreman i da nema viska kg.
Ja fuj portala i govana ,gdje je sad Aco zna brisati postove navijaca Sarajeva.Ovo je prevrsilo svaku mjeru.
Ovde se kone izivljavaju. 

posto smo vjerovatno svi vec mislima na derbiju da i ja dam kratak komentar,jednostavno bolilo vas to ili ne,usli vi sad u neku formu ili ne,morate priznat da smo kvalitetnija ekipa od vas,kvalitetniji smo bar za 2 ili 3 pozicije ako ne i vise,ja ovo gledam dosta realno,vi ste slabi na bekovima dosta,napad vam nije toliko uvjerljiv nesto,sve u svemu kvalitetniji,iskreno i realno podigli ste formu,igrate dosta ozbiljnije mada se fizicki slabo jos uvijek spremljeni,ali razlika u igri je ocigledno,ja vam zelim dosta srece u ligi i da izgubite u subotu ako Bog da 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini ti se da smo slabo pripremljeni, Husic i Said su jedino tanki. Derbi ce ko po dobrom starom obicaju biti 0:0

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sinoć na utakmici svako malo grčevi vam hvatali igrače, pogotovo sesara.Sarajlijc@ je napisao/la:Cini ti se da smo slabo pripremljeni, Husic i Said su jedino tanki. Derbi ce ko po dobrom starom obicaju biti 0:0![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Je l' ko ima link za download čitave tekme ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imaš li ti svoju temu il ste se i ovdje raspali ?!Elegant je napisao/la:![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini ti se , Sesara su krsili samo tako, jedva je stajao na nogama , plus sto je morao trcati i za Husica.bagrcavi je napisao/la:sinoć na utakmici svako malo grčevi vam hvatali igrače, pogotovo sesara.Sarajlijc@ je napisao/la:Cini ti se da smo slabo pripremljeni, Husic i Said su jedino tanki. Derbi ce ko po dobrom starom obicaju biti 0:0![]()
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 07 maj 2012, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- molotovljev
Said je pun pogodak..
Od ovakvih se igraca stvara tim za velike domete.
Ako uspijemo zadrzati sezonu-dvije,pored njega jos i: Sesara,Torlaka,Suljica,mozda jos jednog igraca,
te,uz dodatna pojacanja..(pet-šest igraca tipa:Said-Sesar),ne samo da bi dominirali bh ligom,
vec bi i u evropskim okvirima igrali znacajniju ulogu.aBd
Ozbiljno mislim.

Ako uspijemo zadrzati sezonu-dvije,pored njega jos i: Sesara,Torlaka,Suljica,mozda jos jednog igraca,
te,uz dodatna pojacanja..(pet-šest igraca tipa:Said-Sesar),ne samo da bi dominirali bh ligom,
vec bi i u evropskim okvirima igrali znacajniju ulogu.aBd
Ozbiljno mislim.
F.K.SARAJEVO
džaba sve kad igrači nisu dovoljno fizički pripremljeni, pa imaju grčeve, zbog jakog tempa igranja utakmica.Sarajlijc@ je napisao/la:Cini ti se , Sesara su krsili samo tako, jedva je stajao na nogama , plus sto je morao trcati i za Husica.bagrcavi je napisao/la:sinoć na utakmici svako malo grčevi vam hvatali igrače, pogotovo sesara.Sarajlijc@ je napisao/la:Cini ti se da smo slabo pripremljeni, Husic i Said su jedino tanki. Derbi ce ko po dobrom starom obicaju biti 0:0![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Sad bi trebalo odmarati par igraca,prvo ove bitnije sto im prijeti suspenzija izmedju ...jes da bi volio da puknemo ove Graciceve uslje,al draze mi je ipak da igramo u najacem sastavu za derbi,nego da strahujem svaki duel na Otoci da ovi kojima prijeti suspenzija ne fasuju karton,a nije mal broj tih kolko sam pohvatao,kolko sam shvatio od ovih iz prvih 11 Torlak,Belosevic,Sesar,Said imaju 2 zuta....i Matko ima 2 zuta a nebi imao nista protiv da mu se zapjeva opet na derbiju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zanima me na koliko je god potpisao Husejnovic jer ima tek23 i veliki je potencijal?
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Godina i pol ...TM87doboj je napisao/la:zanima me na koliko je god potpisao Husejnovic jer ima tek23 i veliki je potencijal?
Potpisao do kraja ove sezone s mogučnosti produžetka ugovara, ako ne smrša ostaje.TM87doboj je napisao/la:zanima me na koliko je god potpisao Husejnovic jer ima tek23 i veliki je potencijal?
Potpis!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.