Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
milomlat
-
Kontakt:
JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
Mogu se sloziti da ne pokazuje nista specijalno, da je previse statican i neborben, ali bar dvojica zasluzuju da budu zamijenjeni prije njega. Nasri, Milner, pa i Negredo.
-
hurem
-
Kontakt:
ja sad ne znam jel' se ti salis ili si ozbiljan?
-
soccerfan
-
Kontakt:
A Negredo bolji jelde? Realno City citav nista poaebno. Kolarov malo odskace kao i Toure.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Beko
-
Kontakt:
Zasto je los. Bolji je od Degreda. Vise trci vise ima loptu dva suta. A degredo stalno u offsajdu. Manje kritizirajte i vidite i dobre stvari.
dobre guzove ima Belma
-
rogeRF
-
Kontakt:
Dajte ba ljudi los, pa ja Negreda do zadnjih 10min vidio na terenu nisam. Edin se trudio, otkrivao, trazio loptu, jedan od agilnijih na terenu sigurno. U zadnjih 5min se malo umorio, ali reci da je najlosiji bio, van svaka pameti.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
harishp
-
Kontakt:
Ti to spremio post prije tekme,u slucaju ako ovaj ne zabije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
hurem
-
Kontakt:
milomlat je napisao/la:JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
Mogu se sloziti da ne pokazuje nista specijalno, da je previse statican i neborben, ali bar dvojica zasluzuju da budu zamijenjeni prije njega. Nasri, Milner, pa i Negredo.
i vise...uz kolarova i yayu najbolji na terenu...bar se otkriva, imao je 20 dodira s loptom za razliku od negreda koji je imao samo 2 dodira...nije ni aston villa mala maca...a drugo, kad se gleda dzeko i daje ocjena njegove igre...treba ga uporediti s ostalim igracima...a ne samo u njega buljiti...
slazem se da dzeko ne igra nesto posebno danas, ali je bolji od vecine na terenu...a ono na pocetku tekme je vrlo lahko mogao biti gol..........
-
milomlat
-
Kontakt:
hurem je napisao/la:JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
ja sad ne znam jel' se ti salis ili si ozbiljan?
Daj boga ti budi malo realan u zivotu. Igra ocajno i gotovo. Ali daleko da je najgori. Covjek nije u formi, i zasto sad od tog pravit tragediju kada ljudi to primjete.
-
hz1987
-
Kontakt:
nasri i yaya isto da su na budzetu bh...posjed lopte isto doprinosi na platu od 68%...nekad su je carinili, ali ovo je previse. fernandinho i negredo su se culi i vidjeli na terenu ko bh plata radniku na crno.
-
Beko
-
Kontakt:
Ma ove kritike mogu samo biti iz ljubomore. Igra Džeko dobro.
dobre guzove ima Belma
-
soccerfan
-
Kontakt:
Na ovom forumu fakat treba zabraniti komentarisanje tokom tekme zbog prevelike kolicine glupih komentara tokom navedenig vremena. Nakon tekme opet otkljucati i opletite do sabaha

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
milomlat
-
Kontakt:
hurem je napisao/la:milomlat je napisao/la:JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
i vise...uz kolarova i yayu najbolji na terenu...bar se otkriva, imao je 20 dodira s loptom za razliku od negreda koji je imao samo 2 dodira...nije ni aston villa mala maca...a drugo, kad se gleda dzeko i daje ocjena njegove igre...treba ga uporediti s ostalim igracima...a ne samo u njega buljiti...
slazem se da dzeko ne igra nesto posebno danas, ali je bolji od vecine na terenu...a ono na pocetku tekme je vrlo lahko mogao biti gol..........
ma u redu to, ali ne moze se na svakog ko kritikuje Dzeku odmah pljuvati. ja sam danas bas odlucio da odgledam utakmicu ne obracajuci previse paznje na Dzekicu. I znas sta sam primijetio? Uvijek se uklopi u sivilo ekipe. kao da nakon deset minuta izgubi elan i motivaciju. Ono je bila polusansa na asist Nasria, i dobro je odreagovao. Nema ga ko bi onde dao gol. Nije mogla ni po zemlji a ni po zraku, Onaj put kad je dobio loptu na ivici peterca, trebalo je da suta. Sta on ima glumit timskog igraca kad njemu malo ko i pokusa uputit pas kad trazi loptu za utrcavanje. Covjek mora poceti igrati za sebe, a ekipu ko J**+. Ko da je neka ekipa. Ekipa mozda jesu, ali tim niti su bili niti ce ikada bit.
I jos jednom da ponovim, dozvolimo i drugacije misljenje.
-
bivsi
-
Kontakt:
dobra igra dijamanta...otkriva se...kretanje ma sve...daleko najbolji u prvom poluvremenu...jos da ga turi u drugom

-
grgr
-
Kontakt:
Uvijek sam na dzekinoj strani al objektivnosti nam nimalo ne skodi , sem suta na pocetku iz gotovo nemoguce pozicije nije uradio nista konkretno... Djeluju mi suvise sporo sa njim i negredom u napadu dodaj tome nasrija i milnera koji ne mogu ama bas nista dobijes to sto vidimo. Da je najgori vala nije milner i nasri su uzas uzasa , relano ni negredo nije uradio nista osim toga to je bio 3 puta u ofsajdu. Svejedno neka su svi najgori ali on mora dosta bolje ...
-
JTS
-
Kontakt:
soccerfan je napisao/la:JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
A Negredo bolji jelde? Realno City citav nista poaebno. Kolarov malo odskace kao i Toure.
normalno da je bolji, dosta je agilniji .. izvlači se, trči, odigrava pasove .. Edin ne radi ništa od toga
milomlat je napisao/la:JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
mislio sam u smislu da će ući Jovetić, a izaći Edin ..
harishp je napisao/la:JTS je napisao/la:loš je, prvi kandidat za izmjenu ..
Ti to spremio post prije tekme,u slucaju ako ovaj ne zabije.
cijelu noć sam ga spremao, oka nisam sklopio zbog toga
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 28 sep 2013, 17:05
JTS
Negredo se otriva? Ja bih rekao da je suprotno, Dzeko dobiva najvise lopti. Jedino ako si samo gledao zadnjih 10 min

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
hz1987
-
Kontakt:
-
bivsi
-
Kontakt:
cyti dno dna
-
ultrasstyle_tz
-
Kontakt:
Postao/la ultrasstyle_tz » 28 sep 2013, 17:10
kako je ofiran ovaj pomocnik

i sta raditi kod ovako objektivnih sudija inace...u prvom pol mase dvije situacije na granici ofsajda (koje i nisu bile ofsajd) za Siti i sad ne dize na ocigledan ofsajd...znaci ne drzi se istog kriterija da dize u svakoj sumnjivoj situaciji vec sudi selektivno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: HariTz i 13 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []