Vidimo se na Otoci, gdje će nas bit više nego vaspapir je napisao/la:Mi imamo, dobiše i oni, gdje je vama???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Vamos je napisao/la:Bice i njima i vama.
Njima u srijedu, vama u subotu...al po usima i na terenu.![]()
A da ne pricam o tribinama![]()
Ne znam za njih, ali nama u subotu ne možete ništa. Grohotom se smijem.
- plava grbavica
- Kontakt:
neznam jer to već neko napisao pošto nepratim puno forume od malih klubova ali taj isti huseinović koji vam je sad idol je molio da dođe zimus u najveći klub ali ga je sir amar odbio jer ne bi imao mjesta ni na klupi a što se tiče derbija nama je cilj da vas pobjedimo sa kombinovanim timom jer čemo glavne igrače čuvati za finale kupa bih a utakmica protiv vas nam je bitna isto ko da igramo protiv travnika. to je taj rang.
putuj evropo negledaj na vas
Zadnja izmjena: plava grbavica, dana/u 08 maj 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
- plava grbavica
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Đes' šta mai ?! Imal' šta kupit s trbina da se može malo proveselit ?!MinjonKocka je napisao/la:kada div nema niti jednog argumenta, služi se stvarima o kojima pojma nemaGunnerS je napisao/la:Imal' vam vođe gdje ?!
Ma imate najboljeg pjevača još da vam posudimo licencu pa možete u Evropu ali trba Zvijezdu proć na Banji, Nurdo ga čeka a zna to Jović.bekicamir je napisao/la:Trener vam je legenda!![]()
plava grbavica je napisao/la:neznam jer to već neko napisao pošto nepratim puno forume od malih klubova ali taj isti huseinović koji vam je sad idol je molio da dođe zimus u najveći klub ali ga je sir amar odbio jer ne bi imao mjesta ni na klupi a što se tiče derbija nama je cilj da vas pobjedimo sa kombinovanim timom jer čemo glavne igrače čuvati za finale kupa bih a utakmica protiv vas nam je bitna isto ko da igramo protiv travnika. to je taj rang.
Lijepi strah
Od koga od vas divovasenci-071 je napisao/la:plava grbavica je napisao/la:neznam jer to već neko napisao pošto nepratim puno forume od malih klubova ali taj isti huseinović koji vam je sad idol je molio da dođe zimus u najveći klub ali ga je sir amar odbio jer ne bi imao mjesta ni na klupi a što se tiče derbija nama je cilj da vas pobjedimo sa kombinovanim timom jer čemo glavne igrače čuvati za finale kupa bih a utakmica protiv vas nam je bitna isto ko da igramo protiv travnika. to je taj rang.
Lijepi strah
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
A tribina ili ne, manje je bitno. Mi cemo slaviti titule a vi nas gledati evo trecu godinu za redom, a vjeruj mi tek se zagrijavamo
.
Ja ne idem na utakmice radi navijaca vec radi Zelje, uvijek sam i isao i uvijek cu ici, sto vas 75% ima iskrivljenu sliku i fura razne furke to je vas problem, ali poenta je da Zeljo sakuplja trofeje a vi???
Ja ne idem na utakmice radi navijaca vec radi Zelje, uvijek sam i isao i uvijek cu ici, sto vas 75% ima iskrivljenu sliku i fura razne furke to je vas problem, ali poenta je da Zeljo sakuplja trofeje a vi???
Mes Que Un Club
A svaka čast na Želji i upravi šta su uradili al Sarajevo ide istim tim kolosjekom, vidjet ćeš. Došli su ljudi na prava mjesta i svak zna svoju politiku 
TEREN JE OMJER PRAVI, to cemo u Subotu da vidimo. Za nas veoma dobro sto se poceli kao i sve druge ekipe, da ce te nas razbiti, a na kraju cete plakati, pa ce vam svi biti krivi, od sudija do Ivice. Uobicajno za vas kada vas ta euforija uhvati. Treba realan biti, pa pisati objektivno, a ne lupati kao Martin po diviziji.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
BlueTiger je napisao/la:OVdje ima stvarno previse bahati pa i glupi ljudi. Pa sasvim logicno je da se VAMA nece svidati NASE navijanje, i da ce te nase navijanje smatrati bezveznim, a Mi cemo vase navijanje smatrati glupim i bezveznim. Nema tu nikakve jednakosti, niti puno razmisljanja. To je rivalitet! Ja ne mogu da svatim kada neko kaze sam za sebe da je najbolji. Zajebite to vise, svako ima svoj nacin bodrenja svoga tima, i svaciji nacin je drugaciji od onog drugog. Tako da nema potreba da se neko pravda bilo kome tko kako navija! Imate brate svoje navijacke skupine pa navijajte kako kod hocete, boli me **** za to, ali dosta vise toga tko je bolji a tko nije, jer ta prica ne vodi nigdje osim u svade po pet listova!
TEREN JE OMJER PRAVI, to cemo u Subotu da vidimo. Za nas veoma dobro sto se poceli kao i sve druge ekipe, da ce te nas razbiti, a na kraju cete plakati, pa ce vam svi biti krivi, od sudija do Ivice. Uobicajno za vas kada vas ta euforija uhvati. Treba realan biti, pa pisati objektivno, a ne lupati kao Martin po diviziji.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Pozz bordo braći...
Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga
VOLIM VOLIM VOLIM...
Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga
VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bordobijeli
- Kontakt:
nisam citao a rekose mi da ima u avaz sportu kao da ce uefa pomoci SARAJEVU oko dobijanja licence.da li neko zna nesto vise o tome.
@ramiral pozz drug moj aBd cemo ih uzeti ja se nadam!!ramiral je napisao/la:Pozz bordo braći...![]()
![]()
Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga![]()
VOLIM VOLIM VOLIM...
SVIIIIIII NA SJEVERRRRR!!!!!!!! ŠPICA!!!!!
SUBOTA 12.05. 17H!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropuZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!!
A kakvo je to sukanje sa tvoje strane? KADA SVE TI MOGLI ZABITI TRI, ZASTO MI NE BI MOGLI JEDAN! Sada ispade da ti nas skroz pocjenjujesRedDevilS je napisao/la:Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropuZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.![]()
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!!Zadnje kolo borac to je deranje guzova 2-0! S.H.7!
![]()
[youtube][/youtube]
NOTE: Karanje je pocelo ovdje, a na Kosevu cemo vas dokrajciti
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
@Blue koliko je tebi drug godina pa jer ti mislis da cu se ja raspravljati sa tobom, nepocjenjujem ja vas vi ste zasluzeno zabili tri gola nema sta, ali sto nebi i mi mogli pobjediti ako cemo relano?BlueTiger je napisao/la:A kakvo je to sukanje od tvoje stranje? CUJ KADA SVE TI MOGLI ZABITI TRI ZASTO MI NE BI MOGLI JEDAN! Sada ispade da ti nas skroz pocjenjujesRedDevilS je napisao/la:Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropuZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.![]()
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!!Zadnje kolo borac to je deranje guzova 2-0! S.H.7!
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
NOTE: Karanje je pocelo ovdje, a na Kosevu cemo vas dokrajciti
Karanje pa mislim stvarno dobro necu nista vise pricati do Subote pa se vidimo moj komso!
-
bordobijeli
- Kontakt:
olimpicu bjezimo 10 bodova i ako dobijemo licencu oni nikako nemogu u evropu,a sto se tice vase utakmice vjerovatno cete nas dobiti bicemo istroseni od derbya a nije nam ni bitna tekma a i vi ste nas prijateljski klub pa cemo doci sa rezervnim timomZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.