BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Bravo Damire, sad je 67 a mogao bi među 60 plasmanom u 1/2 finala.
Zadnja izmjena: Biban25, dana/u 01 mar 2017, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vrhunska igra nakon one nervoze kad su ga pokrali.
Steph Curry MVP
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Velike, dobio ga je već 2 puta, prošli put lani u Monacu 6:2, 6:0. Doduše dobio je njega i Marcel lani 6:0, 6:1 pa sad Damir, stoga ne treba trčat pred ruduStevieG8 je napisao/la:Kakve su mu sanse protiv Hasea
Ne, u najboljem slučaju će biti 57.Merhaba je napisao/la:Ako pobjedi Hasana ulazi li u top50?
A sada nakon ove pobjede na kojoj poziciji je?Galion je napisao/la:Ne, u najboljem slučaju će biti 57.Merhaba je napisao/la:Ako pobjedi Hasana ulazi li u top50?
Idemo u polufinale!

Hasea je dobio dva puta prošle godine
http://www.****/utakmica/0zqXyI4k/#omjer;all
Trebao bi i treći put polufinale ovakvog turnira je
najvjerovatnije ga tu ćeka Monfils
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ubio nogama damir je poludio sta mu je jel na drogama???

Je li iduca odmah sutra i zna li se satnica? Rece neko da ce biti na SK prijenos cetvrtfinala, da li je to tacno?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sutra u 11 ili u 13:30.zizu1991 je napisao/la:Je li iduca odmah sutra i zna li se satnica? Rece neko da ce biti na SK prijenos cetvrtfinala, da li je to tacno?
67.-69. ovisi od rezultata do kraja tjedna.arelinho je napisao/la:A sada nakon ove pobjede na kojoj poziciji je?Galion je napisao/la:Ne, u najboljem slučaju će biti 57.Merhaba je napisao/la:Ako pobjedi Hasana ulazi li u top50?
Taman da utvrdi gradivo pred Davis Cup
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bit ce tezak mec protiv Robina, bez obzira sto Damir ima 2-0 protiv njega, oba meca su bila ma zemlji a ovaj ce biti na betonu, gdje Holandjanin igra dosta bolje. U polufinalu ga ceka Monfils, i tu Dzmi ima velike sanse, jer ako defanziva bude na nivou mogao bi izluditi francuza koji nema jake zivce. Zamislite, u nedjelju finale Dzmhur-Roger ili Andy

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sutra prvi mec na centralnom terenu. U 12h po nasem vremenu.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra prvi meč u 12h počinje meč.
Odlična igra, psihički odlično, nakon one svađe je šutio i igrao. Realno svi bi ondje pukli.
Odlična igra, psihički odlično, nakon one svađe je šutio i igrao. Realno svi bi ondje pukli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
admir12345
- Kontakt:
koliko je Damir zaradio love na ovom turniru do sad ?
Nema se sta zamisljati..ja vec sad poceo zezati starog za koga ce navijati u finalu:-)..
Nego, ovo sto damir radi je golemo, meni iskreno draza ova danas pobjeda nego jucerasnja.
Znamo koliko je ovo bilo nezgodno i koliko puta je kiksao u mecu za top 70.
Hasu dobija 100%, siguran sam samo iz razloga sto igra na glavnom terenu i sto nece biti prilike za majmunisanje ko danas.
Idemo prekinuti taj fedjin niz
Nego, ovo sto damir radi je golemo, meni iskreno draza ova danas pobjeda nego jucerasnja.
Znamo koliko je ovo bilo nezgodno i koliko puta je kiksao u mecu za top 70.
Hasu dobija 100%, siguran sam samo iz razloga sto igra na glavnom terenu i sto nece biti prilike za majmunisanje ko danas.
Idemo prekinuti taj fedjin niz
Igra sutra na centralnom terenu u 3(mislim po lokalnom vremenu). to prenosi SK1.
Definitivno veća pobjeda od one jučer, položio je test veliki uzevši ovaj drugi set. Realno nemoguće je očekivati takvu transformaciju da ne reaguje nikako na onakvu korekciju, ali bitno je što prije po završetku svadje početi igrati. Na 00-30 pomislih bolje da pusti set i mirno započne treći, a bezobraznik osvoji sve poene do kraja seta xD
Forhend nikad bolji, realno nema šanse da bi prošlogodišnjim forhendom uspijevao probiti ovog smora, a danas je uspijevao
Forhend nikad bolji, realno nema šanse da bi prošlogodišnjim forhendom uspijevao probiti ovog smora, a danas je uspijevao
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 01 mar 2017, 18:06, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.