BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Sheyi » 26 sep 2015, 14:24

Gabon je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Risha, de jednu sliku iz špajza :urnebes: :tralala:
:urnebes: :rol:
Ovaj Pivopija me podsjeti na Rishu1988 kad je ubacio ovu sliku za Sea i rušenje, jedino je taj znao oko ovih fontova i to :lol: :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 sep 2015, 14:55

Husika je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Zasto?
Zato što jedan igrač Guizhou Renhea neće riješiti naše probleme, koji je usput prije godinu dana bio u penziji.
Kako znas da nece rijesiti???
Miske je rijesavao utakmice i kada nije igrao po pola godine nikako....
Ma može on riješiti i Vels i Kipar (pretpostavimo) ali neće njegov povratak riješiti naše probleme u veznom redu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 sep 2015, 15:10

FaraonTM je napisao/la:Ma može on riješiti i Vels i Kipar (pretpostavimo) ali neće njegov povratak riješiti naše probleme u veznom redu.
Trenutno su bitni samo Vels i Kipar, ništa drugo. Međutim ja prvi ne bih volio da se vrati, otišao je kad je bio najveći i nema potrebe da se vraća, bez obzira što nam je igra goli qrac od kako njega nema, što ne možemo da odigramo taj zadnji pas, Miske ne treba da se vraća.

Ja to govorim kao neko kome je Zvjezdan Misimović omiljeni igrač od postanka ove reprezentacije i kao neko ko je uvijek govorio da ćemo biti u banani kad on ode, što se na kraju ispostavilo tačnim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 sep 2015, 15:17

Kad vec pricate o Misketu, zasto ne igraju on i Sejad? Nema ih ni na klupi ako je vjerovati rezultatima.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 sep 2015, 15:18

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma može on riješiti i Vels i Kipar (pretpostavimo) ali neće njegov povratak riješiti naše probleme u veznom redu.
Trenutno su bitni samo Vels i Kipar, ništa drugo. Međutim ja prvi ne bih volio da se vrati, otišao je kad je bio najveći i nema potrebe da se vraća, bez obzira što nam je igra goli qrac od kako njega nema, što ne možemo da odigramo taj zadnji pas, Miske ne treba da se vraća.

Ja to govorim kao neko kome je Zvjezdan Misimović omiljeni igrač od postanka ove reprezentacije i kao neko ko je uvijek govorio da ćemo biti u banani kad on ode, što se na kraju ispostavilo tačnim.
Slažem se.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 26 sep 2015, 16:06

dubrovnik je napisao/la:Kada se to dogodilo zadnji put i protiv koga Husika?
Kako tako veliki igrac objesi kopacke i ne nadje interes niti jednog njemackog drugoligasa. Bolje da ode kao legenda nego da ga psujemo i prozivamo na kraju njegovog reprezentativnog angazmana. Do prije par mjeseci je Zvjezdan bio u nogometnoj penziji. Poziv njemu a izostanak Salihovica bi bio jos jedan potez na tragu Safeta Susica i izostavljanja Muslimovica radi kvazi
daljine. Produzivanje agonije i izostanak pokusaja da se nesto i pokusa rijesiti na toj poziciji. Cak bi i Prcica ili TSS vise volio u prvom timu nego Misimovica.
:facepalm:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 26 sep 2015, 16:30

Otkako su njih dvojica počela biti u prvom timu mi nismo znali za pobjedu.
Njega Pjanic ne moze zamjeniti da ga ova dvojica zamjene.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 16:46

adoo11 je napisao/la:Otkako su njih dvojica počela biti u prvom timu mi nismo znali za pobjedu.
Njega Pjanic ne moze zamjeniti da ga ova dvojica zamjene.
Ne moze zamijeniti Misimovica iz Bundes lige niti jedan igrac u rosteru BiH pa cak niti potencijalni reprezentativac sa iznimkom Milicevica donekle. Od tada je Misimovic u stalnom padu i ja ne znam po kojim kriterijima bi on trebao sada uopce biti u ekipi osim ako se lijepa sjecanja na nekadasnje igre uzimaju u obzir. Covjek je potpisao cetveromjesecni ugovor u Kini a prije toga se oprostio od aktivnog bavljenja nogometom. Misimovic je bio veliki igrac kada je trenirao za dvojicu a cim bi smanjio intezitet treninga nestao bi. Pa to je i Felix covjek koji ga je stvorio izjavljivao novinarima. Nema od Zvjezdana nista i to je samo produzovanje agonije. Ako ima koga vracati neka vrati Seja iz Kine. A ako mora nekom sredjivati papire neka sredjiva Danijelu. Zvijezdan je najljepsi momenat BiH reprezentacije iz milion razloga i neka to i ostane. Sta on treba sada jesti go.na za tudje greske i rusiti svoju sliku u ocima navijaca. Svakom je valjda jasno da igrac koji trenira u Kini 2 mjeseca ne moze trcati sa igracima Engleske lige koji cine vezu naseg protivnika. Nemamo veliki izbor ali mislim da nismo ni toliko ocajni. Ako Mesa misli da moze neka ga stavi. Pa se cujemo poslije utakmice.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 20:02

----------------- Begovic ------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Kolasinac
---------------- Zahirovic -----------------
------- Vrancic/TSS -- Pjanic -----------
Visca -------------------------------- Lulic
------------------ Dzeko ------------------

:salut: :salut:
Mogao bi ovdje TSS konacno da procepi ( gol, asistencija ) u reprezentaciji iako mi nije drag ovaj igrac nikako i mislim da nema dovoljan individualni kvalitet za prvih 11. Samo drugi su stvarno u losoj formi. Sigurno je Vrancic bolji i kompletniji igrac od njega samo eto nije se jos nametnuo u novom klubu. Mozda sutra dobije svoju sansu u prvih 11 to bi bilo odlicno.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 20:16

Ajax je napisao/la:----------------- Begovic ------------------
Mujdza -- Sunjic -- Spahic -- Kolasinac
---------------- Zahirovic -----------------
------- Vrancic/TSS -- Pjanic -----------
Visca -------------------------------- Lulic
------------------ Dzeko ------------------

:salut: :salut:
Mogao bi ovdje TSS konacno da procepi ( gol, asistencija ) u reprezentaciji iako mi nije drag ovaj igrac nikako i mislim da nema dovoljan individualni kvalitet za prvih 11. Samo drugi su stvarno u losoj formi. Sigurno je Vrancic bolji i kompletniji igrac od njega samo eto nije se jos nametnuo u novom klubu. Mozda sutra dobije svoju sansu u prvih 11 to bi bilo odlicno.
Sutra ce izgleda na mjesto centarfora. Svasta.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 20:18

Ko to Tino ??

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 20:21

Ajax je napisao/la:Ko to Tino ??
Ma e nesto se prica da ide u napad jer je Zolja ozlijedjen.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 20:26

Ma nisam mislio na njega. On svakako ima poprilicno utakmica u nogama i takav je kakav je. Mislio sam na Vrancica da bi bilo odlicno ako bi zaigrao protiv Borussie Dortmund u pravo vrijeme, sutra kao starter. Pa pocet ce vjerovato Maloku na spicu prije nego TSS ili Maglica ako se oporavi. Nije TSS za centarfora ne brini se. Po meni nema teorije da to zaigra sutra. :D :D
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 sep 2015, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 sep 2015, 20:27

Multi-praktik Tincek. Jos malo pa ce medju stative :rol: .
Ljubi adze glavurdu svoju pametnu :D
lezVe do bagro

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 20:36

Evo Ajax i ja mislim da ne moze ali Buric ocito misli drugacije.

"Sušić može odigrati u napadu"

Burić se nada da će Maglica biti spreman za gradski derbi, ali nameće se i Sušić kao rješenje u napadu...

"Sušić ima znanje i mogućnost da odigra na poziciji napadača, on je jako dobro reagirao na sve što je bilo i to je ono što me veseli. Svaki igrač sam sebe stavlja u momčad svojim odnosom prema igri i treningu."

I utakmicu protiv Dinama je samo gurnut naprijed kad je Ohanza izasao.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 sep 2015, 20:41

Ma mislim da je to varka da malo prevari Vulica. A pocet ce sa samo Malokuom ili naravno Maglicom ako se oporavi. Ne vidim Tina na cenatrforu nikako prije Malokua ako vec neko mora. Vjerovatno ce poceti TSS kao krilni napadac na desnoj strani samo kao centrafor tesko.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 sep 2015, 21:23

calcio je napisao/la:Kad vec pricate o Misketu, zasto ne igraju on i Sejad? Nema ih ni na klupi ako je vjerovati rezultatima.

Nijedan nije imao pravo nastupa zbog žutih kartona.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 01:49

Ne znam zasto ovoliki zal za Salihovicem :? Osim nekoliko slobodnjaka, uglavnom prosjecan u repki, vrlo cesto najslabija karika tima na lijevoj strani (sto mu ruku na srce, i nije prirodna pozicija). Yebote, panika k'o da Dzeko nije dobio poziv... :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 01:52

SlevinKelevra je napisao/la:Osim nekoliko slobodnjaka, uglavnom prosjecan u repki, vrlo cesto najslabija karika tima na lijevoj strani (sto mu ruku na srce, i nije prirodna pozicija).
On je igrač koji je najviše zavaljen za sve ove godine, potrošen je na neprirodnoj poziciji i šteta što ga nismo gledali tamo gdje mu je i mjesto u vezi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 sep 2015, 01:53

SlevinKelevra je napisao/la:Ne znam zasto ovoliki zal za Salihovicem :? Osim nekoliko slobodnjaka, uglavnom prosjecan u repki, vrlo cesto najslabija karika tima na lijevoj strani (sto mu ruku na srce, i nije prirodna pozicija). Yebote, panika k'o da Dzeko nije dobio poziv... :roll:
Pa i bio je prosjek uglavnom jer smo ga koristili da krpimo pozicije. Trošili smo ga na neprirodnim pozicijama i zato nije mogao pokazati sve što zna.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”