Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Virtu4l
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2009, 23:16

Samo mi nije jasno po kojem si rezonu igrao na Safinu. Očajna je na Wimbledonu ove godine, patnja sa svim protivnicama, dok je Venus pomela sve pred sobom i teško će je neko (Serena) zaustaviti u odbrani titule.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2009, 23:22

Još malo 'šta bi bilo kad bi bilo'.

Federer bi se eventualnim osvajanjem Wimbledona vratio na prvo mjesto ATP rank liste, dok bi Murray eventualnim trijumfom došao na najbolji plasman karijere, bio bi drugoplasirani na listi, dok bi Federer pao na treću poziciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 jul 2009, 23:25

Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno po kojem si rezonu igrao na Safinu. Očajna je na Wimbledonu ove godine, patnja sa svim protivnicama, dok je Venus pomela sve pred sobom i teško će je neko (Serena) zaustaviti u odbrani titule.
PA hajde reko da odigram naopako,jer ovi prethodni sto sam na njih igrao su bili bas ono hebeni favoriti ,hajde reko da vidim sada da odigram kontra,ali nema sanse,lkako god da odigram promasj je zagarantovan.
BosnaE

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jul 2009, 19:50

Necu da ulazim u mec, svako ima svoje gledanje, ali zna se koja su dvojca trenutno najboljih igraca na svijtu, odnosno ako ne medju onima najvecim, to su Federer i Nadal. Murray i kompanija morace pojesti jos dosta pure da bi stigli da njihovog nivoa. Dalje sto me najvise nervira na ovom turniru je ono divljanje roditelja i rodbina na tribinama, sam komentator Sportkluba kaze da se gospodja Murray ne ponasa kako treba, rekao je da je to veoma neukusno. Mislim da bi tu trebali poslje divljanja roditelja i rodbine trebali dati protivniku poen, pa mozda se nekad mogu upametiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jul 2009, 19:58

Drago mi je zbog Roddicka samo zbog ljudi koji su Murray-ja dizali u oblake...citav Wimbledon igra dobar ali ne i odlican tenis i danas Roddick sasvim zasluzeno prosao u finale gdje tesko moze nesto protiv Federera koji je danas protiv Haas-a odigrao perfektno...Murray mora jos puno toga popraviti da bi bio blizu Rafe ili Federera.

jasko88
Kontakt:

Post Postao/la jasko88 » 03 jul 2009, 19:59

Meni je najviše drago zbog Roddick-a, zato što će ušutkati sve svoje kritičare, barem zakratko :D

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 03 jul 2009, 23:45

adnan24 je napisao/la:Drago mi je zbog Roddicka samo zbog ljudi koji su Murray-ja dizali u oblake...citav Wimbledon igra dobar ali ne i odlican tenis i danas Roddick sasvim zasluzeno prosao u finale gdje tesko moze nesto protiv Federera koji je danas protiv Haas-a odigrao perfektno...Murray mora jos puno toga popraviti da bi bio blizu Rafe ili Federera.

ja koliko se sjecam da sam procitao da si jednom davno ti bio otpisao roddicka i to meni se cini protiv ceha u osmini finala a vidi roddicka dokle dogura.....

* Prijavi post
* Citiraj (i odgovori)

Novi postPostao/la newton_heath_lyr dana 03 jul 2009, 00:25

Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno po kojem si rezonu igrao na Safinu. Očajna je na Wimbledonu ove godine, patnja sa svim protivnicama, dok je Venus pomela sve pred sobom i teško će je neko (Serena) zaustaviti u odbrani titule.

PA hajde reko da odigram naopako,jer ovi prethodni sto sam na njih igrao su bili bas ono hebeni favoriti ,hajde reko da vidim sada da odigram kontra,ali nema sanse,lkako god da odigram promasj je zagarantovan.
Red Devils-FOREVER

@newton_heath_lyr

cuj objavi ti kako ces igrati kladionicu i neka ljudi igraju kontra tebe neka uzmu lovu kaa ti vuijek fulas :D
U ime Gospodara...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 03 jul 2009, 23:53

Teniski mag iz Basela u nedjelju potvrdju je konotaciju najbljoeg svih vremena :x ;)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 jul 2009, 00:07

LeBronJamesKing je napisao/la:

ja koliko se sjecam da sam procitao da si jednom davno ti bio otpisao roddicka i to meni se cini protiv ceha u osmini finala a vidi roddicka dokle dogura.....

Pa vidis nisam toliko dobar prognozer kao u NBA ligi :D

Roddicka sam prestao respektovati od trenutka kada je promasio onaj smec protiv Federera na svoju mec loptu na zavrsnom mastersu u sangaju...vidio sam da nema petlju da bude neki vrhunski igrac jer ono je bio cisti zicer ali od straha je promasio...talenat ima za mnogo vise a ovako ostaje igrac koji ce se spominjati samo kao odlican server...I tek mi je sad zao sto nema Nadala u turniru jer je sasvim jasno da su on i Fedex klasa za sebe...gledali bi opet odlicno finale a ovako 3 seta su realnost...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2009, 00:13

Roddick odlican danas,sjajan servis,jako agresivan,isao naprijed sto mu je i donijelo rezultata..Murray takodjer par fantasticnih udaraca,ne moze se reci da je igrao lose,jednostavno ovo je bio jedan odlican tenis mec.Siguran sam da Roddick igra tenis svog zivota na ovom Wimbledonu,e sad kako ce se nositi s tim sto ce preko puta sebe imati Federera koji ga dobiva kad i kako hoce ce u mnogome odluciti ishod finala,sa ovakvom sigurnoscu kao u polufinalu(iako je i imao par promasaja) bice to sjajan mec i odlican tenis prije svega u nedjelju.
sutra finale u zenskoj konkurenciji,sestre Williams,na njih sam tipovao od pocetka,bio sam siguran da nemaju neke konkurencije,sutra tipujem na Venus,nekako mi je dosta sigurnija cijeli turnir,mada se to u njihovim mecevima ne zna nikad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 00:13

E pa braco draga,opet masi.Goti vio sam Murraya ali dansa su sudije objektivno najmanje u tri-cetiri situacije ostetili Rodicka.Mislim da bih protiv Federera vise sanse imao Murray,ali ja igram u nedjelju na Federera samo da mec ucinim zanimljivijim. :P
BosnaE

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 jul 2009, 00:18

Ma to se nikako ne isplati,kvota na federera 1,10 :D

Sto se tice zenskog finala volio bih da Venus pobjedi jer Serena je zasluzila da ispadne od Dementieve...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2009, 00:52

newton_heath_lyr je napisao/la:E pa braco draga,opet masi.Goti vio sam Murraya ali dansa su sudije objektivno najmanje u tri-cetiri situacije ostetili Rodicka.Mislim da bih protiv Federera vise sanse imao Murray,ali ja igram u nedjelju na Federera samo da mec ucinim zanimljivijim. :P
Znaci da ja igram na Rodicka ako si se ti kladio na Federera. :D :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 00:56

Devil je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:E pa braco draga,opet masi.Goti vio sam Murraya ali dansa su sudije objektivno najmanje u tri-cetiri situacije ostetili Rodicka.Mislim da bih protiv Federera vise sanse imao Murray,ali ja igram u nedjelju na Federera samo da mec ucinim zanimljivijim. :P
Znaci da ja igram na Rodicka ako si se ti kladio na Federera. :D :D
Ako hoces paru da zaradis, JUST DO IT! :mrgreen: :mrgreen:E ovako se nisam namas'o odkako je Adem Cabrinovic bombe valj'o po Saraj'vu.
BosnaE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 jul 2009, 01:38

Ma Federer trenutno igra najljepši tenis u svojoj karijeri. Lik razvaljuje sve pred sobom. U finalu igra protiv Rodicka, koji je izbacio Mareja. Mislim da će Fedex ovo uzeti bez većih problema, jedino bi mu kod break prilika, Rodickov servis mogao produžiti meč. Ja se kladim na Federera, a pošto vazda fulam zadnjih dana, vi se kladite suprotno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 04 jul 2009, 12:00

elguru je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Tekst je smiješan, zaista se u tenis sve više miješaju ljudi koji ne znaju ni osnove bijelog sporta (Feđa Fetahagić, OBN).

Znamo mi kako to ide na brzim podlogama, ako krene servis, protivniku ostaje samo da se moli svemogućem.
nemoj fedje i njegovog rijecnika... frajer samo nabraja nebitno o kojem udarcu se radi... sjajan forhand slice spin dijagonala... a frajer smecirao loptu i tako te neke ispade... sreca pa ga ove godine nema ko bi ga slusao...

a ovaj tekst jeste presiroko otisao u analizu ali jedna je istina... sam naslov... da Murray nema sanse da ce osvojiti... njegov max domet je 1/4

a sto se tiche vrijednosti servisa istina da je veliki segment u igri... pa svaki igrac sa 80+ % ubacenog prvog servisa ce napravit problem i Federeru i Nadalu... stariji poznavaoci ce se sjetiti Ivanisevicevog turnira kad je uzeo turnir serve & volley igrom... danas toga u modernom tenisu malo ima... mahom su to ubice sa osnovne linije...

i glavno ne znam da li se na to neko obazirao jeste nedostatak Nadal-a na tour-u... imao sam zelju vidjeti preporodjenog Federera protiv njega ovako mislim da ce se Federer prosetat...moja neka prognoza finala je Federer - Roddick

pihhh kud se ja ne opkladih :P

kolika li je kvota na to bila... doduse malo sam potcijenio Murray-a valjda sto ga ne volim :evil:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2009, 18:41

danas ipak Serena uzela turnir,iako sam ja tipovao suprotno.sasvim zasluzena pobjeda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jul 2009, 20:34

Eto braca Bryan izgubise,e stravrno ovo je vela havle.Jos sutra se samo kladim i zavsavam sa tenisom,nema vise.KAd bi se u Miricini igrao turnir.
BosnaE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2009, 21:19

Newton na koga si se danas kladio Serenu ili Venus?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jul 2009, 01:58

ZIMONJIĆU MAJSTORE :!:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.