Sarajevo vs Zeljeznicar
-
narodniheroj
- Kontakt:
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Divovi

Ko je ovo pisao?Incognito87 je napisao/la:ne možeš ozbiljno shvatati čovjeka koji je pisao kolumne o Zijadu Blekiću![]()
![]()
![]()
Odlucih i ja da se okusam u ovim vodama,posto mi je prvi text nadam se da necete biti strogi.
Razmisljao sam o cemu bih moga pisati i odlucih da jedan tekst posvetim jednom velikom covjeku.
Covjeku po imenu Zijad Blekic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ko je ovo pisao?Incognito87 je napisao/la:ne možeš ozbiljno shvatati čovjeka koji je pisao kolumne o Zijadu Blekiću![]()
![]()
![]()
Odlucih i ja da se okusam u ovim vodama,posto mi je prvi text nadam se da necete biti strogi.
Razmisljao sam o cemu bih moga pisati i odlucih da jedan tekst posvetim jednom velikom covjeku.
Covjeku po imenu Zijad Blekic.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
To rade bolesni i iskompleksirani umovi,Lakoste je napisao/la:Svaki iskreni navijac Sarajeva treba da mrzi Zeljeznicar
JTZ
Svaki iskren navijac Zelje voli Zeljeznicar, a Sarajevo postuje ili jednostavno mu je nebitno
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nego, sta bi sa statutom, dvije firme, Zeljina djeca, Super sa svojim insajderskim. O ovim temama se razglabalo mjesecima, najavljivana cuda, kad ono corak.
Ima li iko damu kod vas da potegne ova pitanja i da se vidi dokle se doslo po tom pitanju?
Ili se zadovoljavate ovim sto ste danas, smijurija od kluba?
Ima li iko damu kod vas da potegne ova pitanja i da se vidi dokle se doslo po tom pitanju?
Ili se zadovoljavate ovim sto ste danas, smijurija od kluba?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 okt 2016, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
balotelli90
- Kontakt:
zadovoljavamo se što smo smijurija od kluba
al pošto ti znaš sve de nam ti pojasni
al pošto ti znaš sve de nam ti pojasni
Miske svira, kmetovi plešu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Odlicno za vas. Nadam se da je ugodno vec godinama biti iza nas na tabeli. Zelim da i dalje budete zadovoljnibalotelli90 je napisao/la:zadovoljavamo se što smo smijurija od kluba
-
balotelli90
- Kontakt:
Naravno, nije mala stvar biti uvijek iza najstarijeg i najvećeg kluba u BiH, FK Sarajevo. Klub koji ima navijače širom ove naše zemlje, a naravno u i inostranstvu od australije do amerike.Evander je napisao/la:Odlicno za vas. Nadam se da je ugodno vec godinama biti iza nas na tabeli. Zelim da i dalje budete zadovoljnibalotelli90 je napisao/la:zadovoljavamo se što smo smijurija od kluba
- Neandertalac
- Kontakt:
Tasun tasun tanana
Blekic pjeva sa nama
Nece se sa hordama
Niko za`ebavat
Nasem Ziji radije
Pare cemo davat
Pjevaju Horde
Cuju se ovacije
A u Zijin dzep
Slijezu se donacije
Broji Blekic glavice
Svaka po tri markice
Tasun tasun tanana
Zijo pjeva sa nama
Blekic pjeva sa nama
Nece se sa hordama
Niko za`ebavat
Nasem Ziji radije
Pare cemo davat
Pjevaju Horde
Cuju se ovacije
A u Zijin dzep
Slijezu se donacije
Broji Blekic glavice
Svaka po tri markice
Tasun tasun tanana
Zijo pjeva sa nama
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Samo si pogriješio da smo najstariji ostalo si sve ispravno rekao.balotelli90 je napisao/la:Naravno, nije mala stvar biti uvijek iza najstarijeg i najvećeg kluba u BiH, FK Sarajevo. Klub koji ima navijače širom ove naše zemlje, a naravno u i inostranstvu od australije do amerike.Evander je napisao/la:Odlicno za vas. Nadam se da je ugodno vec godinama biti iza nas na tabeli. Zelim da i dalje budete zadovoljnibalotelli90 je napisao/la:zadovoljavamo se što smo smijurija od kluba
SRETAN BROJ - 1725
-
balotelli90
- Kontakt:
Nisam pogriješio, mi ustvari nismo osnovani 1921, nego 50 godina poslije, ali smo naravno kao pravi mitomani to lažirali, i sada svi misle da smo 1921 osnovani
Najstariji znaci sta?balotelli90 je napisao/la:Naravno, nije mala stvar biti uvijek iza najstarijeg i najvećeg kluba u BiH, FK Sarajevo. Klub koji ima navijače širom ove naše zemlje, a naravno u i inostranstvu od australije do amerike.Evander je napisao/la:Odlicno za vas. Nadam se da je ugodno vec godinama biti iza nas na tabeli. Zelim da i dalje budete zadovoljnibalotelli90 je napisao/la:zadovoljavamo se što smo smijurija od kluba
Velez je stariji od Zvezde i Dinama, to je referenca da su bolji?
A sto se navijaca tice, znamo da imamo najvise u gradu, bar u ovim dijelu grada koji se smatra urbanim. Prigradske opstine ne racunam, tu ste uvijek dominirali.
-
balotelli90
- Kontakt:
Horde Zla fgr

Urbane Horde Zla

Urbane Horde Zla
- Neandertalac
- Kontakt:
Poz Evander@ Sta mai 
FGR Foca, Gorazde, Rudo
FGR Foca, Gorazde, Rudo
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ponovo šovinističke klasifikacije navijača. Kakvi tupavci. To istodobno znači da ne podnosite dobar broj svojih navijača i kolega s tribine što su, tobože, izvan tog nekog vašeg elitističkog rejona. Hipokrizija i tupavost.
Zadnja izmjena: High, dana/u 12 okt 2016, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Kada znate lažirati osvojene titule ne bi me čudilo da lažirate i datum osnivanja. Neki kažu da je tačna samo godina osnivanja 1921, ali datum osnivanja da je lažiran.balotelli90 je napisao/la:Nisam pogriješio, mi ustvari nismo osnovani 1921, nego 50 godina poslije, ali smo naravno kao pravi mitomani to lažirali, i sada svi misle da smo 1921 osnovani
SRETAN BROJ - 1725
-
balotelli90
- Kontakt:
Pa to ti pričam, lažirali smo sve titule, ustvari tada se nije ni igralo, a osnovani smo 1971 godinepitic je napisao/la:Kada znate lažirati osvojene titule ne bi me čudilo da lažirate i datum osnivanja. Neki kažu da je tačna samo godina osnivanja 1921, ali datum osnivanja da je lažiran.balotelli90 je napisao/la:Nisam pogriješio, mi ustvari nismo osnovani 1921, nego 50 godina poslije, ali smo naravno kao pravi mitomani to lažirali, i sada svi misle da smo 1921 osnovani
ako nište vi ste fgr
- Neandertalac
- Kontakt:
To hocu, jedna fina prepirka kao sto smo se godinama prcali.... Svi ste pozvani
Sa novom direktoricom i zvanicno ste;
Piqke sa Koseva
Sa novom direktoricom i zvanicno ste;
Piqke sa Koseva
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 14 gostiju.