Ne znam ko ih fura i stavlja kao neke favorite za osvajanje

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Islamska zajednica u BiHRajaz je napisao/la:@messilla ko je sretni dobitnik večeras ?
Despite the result, Ronaldo stopped security to let a fan take a picture
Veliki potpis.xaviesta je napisao/la:Ovaj Quaresma je meni fenomen. Uvijek ćeš naći likove koji onanišu na njega bez obzira gdje igrao, pa priča kako je potcijenjen i kako je trebao napraviti karijeru haman ko Ronaldo.
Ustvari momak sakat u jednu nogu, da ne govorim o pasovima poluidiostskim gdje uvijek syebe suigrača itd.
bio je potencijal ali van portugala je bio grozan. vječni talenat i ništa višexaviesta je napisao/la:Ovaj Quaresma je meni fenomen. Uvijek ćeš naći likove koji onanišu na njega bez obzira gdje igrao, pa priča kako je potcijenjen i kako je trebao napraviti karijeru haman ko Ronaldo.
Ustvari momak sakat u jednu nogu, da ne govorim o pasovima poluidiostskim gdje uvijek syebe suigrača itd.
Ja mislio ovaj drzi ronaldov qrac u rukamaakisarajevo92 je napisao/la:![]()
Potez za svaku pohvalu, a imao ih je u karijeri. Na terenu jeste ''lud'' za golovima i nadmoći ali lijepo je vidjeti da ovako sasvim normalno postupa.akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Jeste naivni ko djeca mala, boli njega qrac za navijacem ovo on zbog sebe radi i ni zbog ceg drugog.. pogotovo poslije ovakve partije koliko toliko da skrene paznju sa onog sto se desilo..cipiripi je napisao/la:Potez za svaku pohvalu, a imao ih je u karijeri. Na terenu jeste ''lud'' za golovima i nadmoći ali lijepo je vidjeti da ovako sasvim normalno postupa.akisarajevo92 je napisao/la:![]()
Pa i igraju najbolje samo nemaju srece nikako, Ronaldo dobro odigrao igrac utakmice da je penal usao ovako jbg valjda ce protiv Ugara napokon pocet ulazit.Interista je napisao/la:Na kraju ce Portugal kao prvi dalje
Zbog toga je i najbolji.Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Najbolji se uvijek najvise mrzeEpidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
To je sve zato sto su obojica najbolji( Kobe bio )Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.