Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Tako je. Zato BiH rijetko ide na velika takmicenjaKawhi je napisao/la:Dokaz koliko su precijenjena velika takmičenja. Gotze na osnovu toga dobio poziv dvije godine kasnije i uzeo Njemcima svaku šansu da budu prvaci.Clutch je napisao/la:Al nakon one flopine Gotzea, dobismo jos jednu flopinu koja odluci veliko takmicenje
Ma dobro to je druga stvar, ja govorim za ovaj Euro.dinoze je napisao/la:Ali na koliko prvenstava su naletjeli na velike i dobili po mudima, morala se i njima sreca osmjehnuti.Raonffa je napisao/la:Čovjek bi rekao da su igrali redom protiv Belgije, Španije, Italije, Engleske i Njemčake zaključno sa Francuskom u finaludinoze je napisao/la:Dobro je da i ove manje zemlje nesto osvoje, dosta je vise ovih velikih zemalja.Portugal se igrao i borio u granicama svoje mogucnosti protiv velikih.
Rekao sam ti prije par dana da ih Francuska tesko moze dobiti.
Jedino ih je Hrvatska nadigrala, ali ni oni nešto posebno.van gall je napisao/la:Svi govore da su osvojili bez pobjeda a niko da pogleda drugu stranu i kaze da su osvojili bez poraza
123.calcio je napisao/la:Posto Pogba ljudi?
Ne umanjujem im uspjeh ali kad gledaš protiv kojih su "velesila" igrali i nije baš za pohvalu.van gall je napisao/la:Svi govore da su osvojili bez pobjeda a niko da pogleda drugu stranu i kaze da su osvojili bez poraza
ja gledam fudbal jer zelim da se dvije ekipe takmice za pobjedu, a ne da se takmice da ne izgube za tebe ne znamvan gall je napisao/la:Svi govore da su osvojili bez pobjeda a niko da pogleda drugu stranu i kaze da su osvojili bez poraza
SlevinKelevra je napisao/la:[youtube][/youtube]
van gall je napisao/la:Svi govore da su osvojili bez pobjeda a niko da pogleda drugu stranu i kaze da su osvojili bez poraza
Otto RehagelSlevinKelevra je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
SANTOS!![]()
![]()
Veceras Santos nece spavati radi toga. Da ne pricamo kako je na tom prvenstvu napravio vise od Susica, ali da ne idemo dalje...calcio je napisao/la:Santosa je Pape isamarao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.