Raspali se Španci, ali Rubio prvi play nula asistencija tri poena, NBA igrač
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Košarka
4/11 mislim

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
5/12KingJamesMVP je napisao/la:Koliko je imao na kraju s linije bacanja?Raonffa je napisao/la:Svaka čast Huertas i co.
Gasol večeras jednostavno preloš, puno promašenih slobodnih, dosta puta je izgubio loptu kada je dobio da igra leđima prema košu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
VelaGooner
- Kontakt:
?ASD je napisao/la:Zajebana situacija, pogotovo jer iz ove grupe tri prolaze dalje.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
vjerojatno misli na to da 4.mjesto donosi AmereVelaGooner je napisao/la:?ASD je napisao/la:Zajebana situacija, pogotovo jer iz ove grupe tri prolaze dalje.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Biće svašta, gotovo sigurno će se praviti krug nekoliko reprezentacija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kakav on pr ima i imao je još od kadetskih dana. dečko bez šuta, bez kreacije..legenda reala je napisao/la:4/11 mislim
Raspali se Španci, ali Rubio prvi play nula asistencija tri poena, NBA igrač![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Štetočina. Izvuklo ga što ga je draftala ekipa bez ikakvog cilja i ambicije pa spoji 6 sezona u NBA. Na sreću sada se dižu i ubrzo bi se mogao vratiti nazad.DANTES je napisao/la:kakav on pr ima i imao je još od kadetskih dana. dečko bez šuta, bez kreacije..legenda reala je napisao/la:4/11 mislim
Raspali se Španci, ali Rubio prvi play nula asistencija tri poena, NBA igrač![]()
Španci sebi namještaju Amere.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako Rubio nema kreaciju?Ima to i vrlo dobru obranu.Sasvim dovoljno za NBA.
a najjače mi je bilo kad ljulj bio na klupi zbog njega... i to godinamaKawhi je napisao/la:Štetočina. Izvuklo ga što ga je draftala ekipa bez ikakvog cilja i ambicije pa spoji 6 sezona u NBA. Na sreću sada se dižu i ubrzo bi se mogao vratiti nazad.DANTES je napisao/la:kakav on pr ima i imao je još od kadetskih dana. dečko bez šuta, bez kreacije..legenda reala je napisao/la:4/11 mislim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Ima kreaciju, samo sto pati od kurcobolje.SiamoNoi je napisao/la:Kako Rubio nema kreaciju?Ima to i vrlo dobru obranu.Sasvim dovoljno za NBA.
Samo još jednom napišite da nisu iskonske sportiste i da su ciganiKawhi je napisao/la:Štetočina. Izvuklo ga što ga je draftala ekipa bez ikakvog cilja i ambicije pa spoji 6 sezona u NBA. Na sreću sada se dižu i ubrzo bi se mogao vratiti nazad.DANTES je napisao/la:kakav on pr ima i imao je još od kadetskih dana. dečko bez šuta, bez kreacije..legenda reala je napisao/la:4/11 mislim
Spancima je bolje da budu treci, nego drugi 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Pa jeste, izbjegavaju Amere u polufinalu, a u grupi A je bolje biti cetvrti nego treci.Mokes je napisao/la:Spancima je bolje da budu treci, nego drugi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto bas ce ti kvarnjaci dozvoliti da ih zapadne Amerika 
Kad bi bio kakav link da se snimak gleda bilo bi odlično.. Kud ni BHT nije prenosio utakmicu da se može premotat na mojoj tv

BALL DON'T LIE
Hoce li prenositi BHT Hrvate u pola cetiri ujutro? Ovamo na rasporedu moje tv pise da uzimaju plivanje od tri i to ce prenositi do kraja, kosarke nigdje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
u redu jelumani je napisao/la:Bojanu je tek 27 a Mario je vec tufilip13 je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Hrvati bi mogli biti dobri, ali nemaju oni vanjskih igraca nikakvih u najavi, da su neki talenti koji obecavaju. Kada Bojan ode, ne znam ko bi mogao biti dobar tu osim Marija. Nema dobre ekipe bez kvalitetne vanjske linije. Opet ko zna, mozda se pojavi neko.
playa ni u najavi nemaju...
kako su u odbojci fino riješili te moguće parove 1/4 finala i dalje. samo su sigurni parovi 1-4, 4-1, ostala dva se žrijebaju. ako igdje je to trebalo uvesti onda je to košarka na OI, al nema tu pameti puno. Ovako svako kalkuliše kako amerikance izbjeći do finala ili polufinala
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
fino pogledaj piše 3:20 Argentina-Hrvatskakobe24 je napisao/la:Hoce li prenositi BHT Hrvate u pola cetiri ujutro? Ovamo na rasporedu moje tv pise da uzimaju plivanje od tri i to ce prenositi do kraja, kosarke nigdje.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hoće, ako misliš na košarku to hoće a po nicku pretpostavljam da će prije biti košarka nego rukometkobe24 je napisao/la:Hoce li prenositi BHT Hrvate u pola cetiri ujutro? Ovamo na rasporedu moje tv pise da uzimaju plivanje od tri i to ce prenositi do kraja, kosarke nigdje.
Doduše rukomet je pola sata ranije od košarke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.