06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Begović-Bičakčić, Šunjić, Spahić / Cocalić, Kolašinac- Višća, Pjanić, Zukanović, Lulić-Ibišević, Džeko.
U drugom poluvremenu Cimirot umjesto Zukanovića ili Kolašinca (a da onda Zukanović pređe na lijevog beka) i Miličević umjesto Višće. Treća izmjena - Đurić umjesto Džeke, ili da Medunjanin da uđe umjesto nekoga u sredinu, ili Vranješ umjesto Bičakčića...
U drugom poluvremenu Cimirot umjesto Zukanovića ili Kolašinca (a da onda Zukanović pređe na lijevog beka) i Miličević umjesto Višće. Treća izmjena - Đurić umjesto Džeke, ili da Medunjanin da uđe umjesto nekoga u sredinu, ili Vranješ umjesto Bičakčića...
Glory Glory Man United
Što ne bi funkcionisao? Do sada je funkcionisao, jedino što bi zadnjeg veznog igrao Zukanović umjesto Bešića
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Da ne znam,kad udzem na ovaj forum pomislim da ovaj Cimirot u najmanju ruku igra u Bayernu a ne u Paoku,sto se mene tice prije bi igrao Grahovac,ali eto,pitarska posla
- DevilsAdvocate
- Kontakt:

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Spahić jeste klasa, ali po meni nema potrebe da on zapocinje ovu utakmicu. Bolje sacekati dok odigra koju partiju za HSV.
Po meni bi najbolje rijesenje bilo da zadnja linija izgleda ovako:
Kolašinac-Šunjić-Cocalić-M.Sušić
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma po tome i Medunjanin je standardan i odlicno igra i ima iskustva.solinas je napisao/la:Cimirot mora igrati u paru sa Pjanicem,momak je standardan i igra odlicno u Grckoj...
Medunjanin tu nema sta da trazi treba Cimirot igrati da se uklopi sto prije.
Eh sad Mesa hocel odabrat mladost i buducnosti ili sigurnost i iskustvo vidjet cemo.
Nada se da ce ciljat obostrano, ubaciti Cimirota od pocetka, nek igra nekih sat vremena i ubacit medunjanina kad se ovaj vec pomalo umori jer nek igra 110% a ne sumnjam da hoce, na kraju medunjanin malo i iskustvo da se utakmica privede kraju. Mislim da nema bolje opcije trenutno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
no no, Bičo i Zukan prije ova dva propala slucaja , sigurnije i Ogija umjesto Avdija br 2xinxee je napisao/la:Spahić jeste klasa, ali po meni nema potrebe da on zapocinje ovu utakmicu. Bolje sacekati dok odigra koju partiju za HSV.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Upravo tako,neke krene mladost, a Medunjanin ako treba,neka igra zadnjih pola sata.JavierBosnia je napisao/la:Ma po tome i Medunjanin je standardan i odlicno igra i ima iskustva.solinas je napisao/la:Cimirot mora igrati u paru sa Pjanicem,momak je standardan i igra odlicno u Grckoj...
Medunjanin tu nema sta da trazi treba Cimirot igrati da se uklopi sto prije.
Eh sad Mesa hocel odabrat mladost i buducnosti ili sigurnost i iskustvo vidjet cemo.
Nada se da ce ciljat obostrano, ubaciti Cimirota od pocetka, nek igra nekih sat vremena i ubacit medunjanina kad se ovaj vec pomalo umori jer nek igra 110% a ne sumnjam da hoce, na kraju medunjanin malo i iskustvo da se utakmica privede kraju. Mislim da nema bolje opcije trenutno
Iskusan je i dobar igrac nikada nisam nesto posebno ga kudio ili hvalio ali eto moje misljenje je da treba poceti gurati mladost.
Tako i u napadu,Ibisevic 32, Dzeko gazi 31-prvom vrijeme je ako nista,barem po 20-tak minuta gurati Bajica ili Hodzica, (KADA REZULTAT DOZVOLJAVA).
Gledao sam Bajica jucer,veliki potencijal ali nema skim u mladoj igrati realno.Kako se samo gradi,jak na lopti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bajić je jak na lopti, sjajno se gradi, ali nema podršku ostalih.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nasa je buducnost Armin Hodzic, samo da prebrodi ovu krizu i da se vrati na partije od prosle sezone, ugurat ce njega Mamic vec nekome, Bajic je dobar igrac, ali misljenja sam da on ne moze jos puno napredovati, tj. ne vidim veliki potencijal u njemu, sve u svemu i on je buducnost reprezentacije zajedno sa Hodzicem...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nikad opusteniji nisam bio pred kvalifikacije.
Mesa radi i vise nego odlican posao, analizira protivnika, odlicno priprema ekipu i mislim da prosipanje bodova ce da se svede na minimalu, jer ozbiljno se shvata svaka utakmica. Vjerujem mu- kratko
Mesa radi i vise nego odlican posao, analizira protivnika, odlicno priprema ekipu i mislim da prosipanje bodova ce da se svede na minimalu, jer ozbiljno se shvata svaka utakmica. Vjerujem mu- kratko
Igra li Ordagić?
Nadam se da je Peroni Ivetić pozvan.

Nadam se da je Peroni Ivetić pozvan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Pazi se Mesa, jednom kad te neko izda kriv je on. Drugi put kriv si ti. Vidim u po priprema, ide se na utakmicu u Sarajevo.
Opet im dajes slobodu, a zaboravio da je to sve mutavo da razmislja svojom glavom.
Opet im dajes slobodu, a zaboravio da je to sve mutavo da razmislja svojom glavom.
Valjda nas ministri odbrane Kabadahija i skaut Chelsea ne "iznenade" svojim kiksevima.. Mislm da ovu utakmicu i onu protiv Gibraltara mozemo igrati 4-4-2,ali ako ove kval budemo cijele igrali 4-4-2 nema nama ni baraza,mada ne vjerujem da je Mesa ubleha.Nadam se da uzimamo barem 2:0,pa onda smireno do sljedece utakmice..
I jos me brine sto su se vec neki predali i govore da protiv Belgije treba ici na bod,kakav luzerski mentalitet, uvijek treba ici na pobjedu nisu nepobjedivi,na papiru jesu mnogo jaci, ali kakve to veze u fudbalu ima...
I jos me brine sto su se vec neki predali i govore da protiv Belgije treba ici na bod,kakav luzerski mentalitet, uvijek treba ici na pobjedu nisu nepobjedivi,na papiru jesu mnogo jaci, ali kakve to veze u fudbalu ima...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- JavierBosnia
- Kontakt:
2 beka i jedan polustoper koji isto cesto igra na beku. Krila 2 ofanzivna vezna i jedan nesto defanzivniji i 2 napadaca?? Helou men nemas tu 4 defanzivna igraca da valja i njih 6 ofanzivacaLakoste je napisao/la:

De ti bruda meni iskreno, šta tebi dođe Cimirot?siljevac je napisao/la:MISKE primjecujem da se puno nerviras ali imas pravo na to i samo nastavi . Ma koji Paok kad igraju likovi iz Sarajeva . Izmedju tih klubova nema razlike nikakve .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★