Vucevich je napisao/la:Ako ne priznaš da je nasljednik Xavija onda si islamofob.DrFilgud je napisao/la:Ja imam dojam da ekipa u studiju, u duhu pobjednicke atmosfere, nije htjela upirati prstom u slabije pojedince.
Gojak je bio jedan od slabijih, ako ne i najslabiji.
Ovdje su me vec prozvali da imam nesto licno protiv njega, ali jednostavno je prespor da igra na visokom nivou.
Volio bih da sam u krivu i rado cu priznati gesku, ali bojim se da sam u pravu.
Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
- JackTheStripper
- Kontakt:
Momcina ide u Sevilju, hejteri. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Eno sad hejteri
Ovdje napises realnu kritiku, da Gojak nema kvalitet za gornji dom liga 5 i odmah si hejter.
Ne znaci to da nije dobar igrac, mozda ima mjesta i u prvih 11 reprezentacije, ali ne ocekujte previse od njega.
Imali smo igraca njegove kategorije, Medunjanin, Ibricic...i dali su dosta reprezentaciji.
Ovdje napises realnu kritiku, da Gojak nema kvalitet za gornji dom liga 5 i odmah si hejter.
Ne znaci to da nije dobar igrac, mozda ima mjesta i u prvih 11 reprezentacije, ali ne ocekujte previse od njega.
Imali smo igraca njegove kategorije, Medunjanin, Ibricic...i dali su dosta reprezentaciji.
Biće solidan igrač sigurno, ali se nadam da nije nas najveći talenat jer nam se onda crno piše
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jeste, ista stvar me nervirala kod Zidana i Prosineckog.Kamuflazn je napisao/la:Dosta spor igrac i u razmisljanju i motoricki. Dok donese odluku 3 sekunde.
meni je loncar kvalitetniji igrac od njega, ali njih dvojica ce se odlicno nadopunjavati narednih 10 godina siguran sam... gojak-pjanic-loncar 
ako je onaj mrtvi coric nakon sezone neigranja ostvario transfer u Romu, amer moze makar do Fiorentine da baci dok bi milan vec bio premija i najbolji mogući potez
a mislim da nakon ovakve sezone dinama na cijeni je i menalo iako je na posudbi
ako je onaj mrtvi coric nakon sezone neigranja ostvario transfer u Romu, amer moze makar do Fiorentine da baci dok bi milan vec bio premija i najbolji mogući potez
a mislim da nakon ovakve sezone dinama na cijeni je i menalo iako je na posudbi
Zarathustra
Jeste, tu su negdje.samoposmatram je napisao/la:Jeste, ista stvar me nervirala kod Zidana i Prosineckog.Kamuflazn je napisao/la:Dosta spor igrac i u razmisljanju i motoricki. Dok donese odluku 3 sekunde.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Bilo kakav sastav osim ovog u Lisabonu bi bio iznenađenje

Hajde veceras na demantuj i razvali Portugalce!
Sretno momčino 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odličan za sad.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dobar u prvom, fino pokriva prostor, par puta je odlično iznio loptu, evo zadnji put baš sada kada je trebao biti čist faul za Dinamo na 20ak metara od gola Benfice, a Ajtekin dade Petkoviću žuti za simuliranje
Sudija ih sitno yebe, moglo bi to biti malo osjetnije ako zatreba u drugom poluvremenu.
Sudija ih sitno yebe, moglo bi to biti malo osjetnije ako zatreba u drugom poluvremenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma sudija ih dere i te kako,ako zatreba tu je crveni ili penal.
Po kom osnovu Petkovic dobi zuti karton, ne mogu da vjerujem...sudija kretencina.
Vise sam gledao Arsenal, u par navrata kad sam prebacio Gojak je imao pogresne, da ne kazem kriticne pasove...kakav je inace.
U ovakvoj utakmici bas fali Hajrovic.
Vise sam gledao Arsenal, u par navrata kad sam prebacio Gojak je imao pogresne, da ne kazem kriticne pasove...kakav je inace.
U ovakvoj utakmici bas fali Hajrovic.
Svaki put kad Dinamo ima odlicnu priliku za kontru lopta dodje do Gojaka i sve ode u picku materinu
Gojak prepadnut!
Treba mu malo vise hrabrosti, znanja mu ne fali!
Boji se da ne napravi gresku a tad noge ne slusaju!
Prvi sut koji je Benfika uputila bilo je zbog Gojakovog uvaljivanja lopte u vatru saigracu koji je odmah gubi i umalo gol!
Treba mu malo vise hrabrosti, znanja mu ne fali!
Boji se da ne napravi gresku a tad noge ne slusaju!
Prvi sut koji je Benfika uputila bilo je zbog Gojakovog uvaljivanja lopte u vatru saigracu koji je odmah gubi i umalo gol!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- ASD
- Kontakt:
Da je Hajrovic tu Benfica bi nasla rupu u odbrani. 
brat jonas u faci ko da su mu 44 a ne 34 kuke:-)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 24 gosta.